Nem tudja valaki, hogy a szőke Belly még elérhető?Már egy ideje nem látom a hírdetését, pedig mennék hozzá.
Nem tudja valaki, hogy a szőke Belly még elérhető?Már egy ideje nem látom a hírdetését, pedig mennék hozzá.
Szia kedves Any!!
Nekem is jól esett, egy kellemes júliusi vasárnap késő délután volt Veled;-). Köszönöm a kedves invitálást, igyexem! Sok pusza: spray.
Sziasztok! Dolce Masszázsról van valakinek információja? Előre is köszönöm!
Hello mindenkinek.Molly22-ot illetve anitabellinit latogatta e valaki?
Sziasztok
Apróhirdetés/Kaposvár : Naomi... Arcáról nincs kép...valaki tud róla mondani valamit? Szép csajszi?korrekt?
Alexan · Újonc · Kedves Any!Sajnos ez megesik.Köszi azért.Puszi.
Sziasztok uj vagyok itt azt szeretném kérdezni hogy kit ajánlotok Győrben?
SZIA REKVIEM5!! Lenne hozzád egy kérdésem! Tisztában vagy az átlagon aluli fogalmával? Mert ezt kikérem, magamnak! A lakás tiszta rendezett, de te csak az ajtoig jutottál, gondolom, emlékszel, miért! Így minden hazugság amit leirtál, szégyeld magad, én nem sértegettelek, csak elküldtelek, de elnézést, kértem, pedig, nekem, nem, volt, miért! Én nem véleményezlek, mert hozzám sem értél!! A szagokkal, kapcsolatban, meg, csak annyit, hogy amikor visszajeleznek, smsbern, hogy, még mindig érzem az illatod, gondolom nem bűzről szól!! Üdvözlettel Melissa
Sziasztok!
Brigi 34
Alexa 24
Niki 26
Ugyan az, az összes lány más telefonszammal
Adatok képek teljesen valótlanok!
Vigyázzon mindenki vele!
Amandáról olvastam olyat, hogy a képekhez képest sokat felszedett. Ez igaz? Vagy eltúlzott?
Egyébként szimpatikusnak tűnik egyszer beszéltem is vele az is bíztató volt.
Urak, Nyíregyen a kislányos Lili megvolt már valakinek? Képen nagyon bejön, ha valaki ismeri közelebbről, osszon már meg infót róla. Köszönöm.
Hali érdekel Patriciárol info ha volt mostanában nála valaki
Nem ajánlott,csak ígérget,denem tartja a megbeszélteket
Hulladék....hazudik,amit ígér nem tartja be,óranézős,szóval negatív
Sziasztok!
Deniz 26-ról van bárkinek tapasztalata? Érdemes meglátogatni, vagy sem?
Nemrég jártam nála. Nekem pozitív tapasztalatom volt vele. Azonnal tudtam menni hozzá. Kedvesen fogadott. Amit kértem korrektül teljesítette, úgyis mondható jól irányítható volt. Nem óranézegetős, igyekezett azon lenni, hogy elégedett legyek. Való igaz, hogy a képeit profi fotós készíthette mert dögösebbnek látszik, de ezt nem éltem meg csalódásként. Bájosan aranyos volt élőben. Biztos újra megyek hozzá.
Néztem én is de sok városban hirdet ki tudja melyik bolygón van valójában de az biztos csinos nekem is tetszik:)
staffi · Őstag · Dia 20 megvárom mig nem csak kamera sex van az étlapon mert ilyen jo karosszeriát vétek nem kiprobalni előbe. A kamera szex nem az en világom, viszont tiszteletbe tartom azt ,hogy jelenleg ezt válalsz csak. Akinek viszont bejön ez a szolgáltatás annak " próba cseresznye" 😉🙂
Sziasztok!Most hirdetö Viki31 (arcos képpel hirdet) infoja valakinek van a hölgyröl?
Privibe is irhattok!
Merci már valóban nem a régi eddig vállalt 40 felett is most meg nem de ki adja neki oda a személy igazolványát.Az adatlapján már kölcsönös franciát se vállal régen igen.