"Mondtam én, hogy be fog ez indulni!" - by Kakszi bácsi in GlassTiger2. ;-)
(így elnézve a debreceni fórum alakulását...)
Üdv:
spray
"Mondtam én, hogy be fog ez indulni!" - by Kakszi bácsi in GlassTiger2. ;-)
(így elnézve a debreceni fórum alakulását...)
Üdv:
spray
Írtam privátban, arra számíts, ha mész nála.
Sziasztok, pont én is az Ircsiröl akartam érdeklődni:) Annyi pozitiv neki így látatlanba hogy legalább ő bevallja hogy roma, nem pedig a (romákat nem fogadok, s kinyitja az ajtót egy roma csaj:) ) ez a nevetséges!! Képei elég nyerők , megéri hozzá menni? Jöhet privátba is akár;)
Bogi 24-ről van valakinek infója?
Akinek nincs, küldjön egy: 👎
Szia. Hívd fel a 4 Kezes Masszázs 32- néven hírdető hölgyeket! Biztosan csalódás mentes lesz!
Kedves Ircsi!
Jó lenne ha megfontolnád hogy az oldaladon kitennéd a szeretem, vállalom, nem szeretném tájékoztatást. Ez részedről egyértelmű iránymutatás volna a kedves érdeklődő vendégeknek.
Mert így azzal szembesülnek, hogy nálad derül ki valójában mit tartalmaz a fél vagy órás program.
De ha javaslati szinten sorozatosan elbuknak nálad az építő jellegű észrevételek, az ide látogatók megfontolják majd hogy igénybe veszik-e így a szolgáltatást.
Egyébként az egyik legjobb szolgáltató lehetnél Nyíregyházán.
Annanicole, kinga 35, Minnie és endzsi akiket nyugodt szívvel mondanék a felhozatalból
Normális , korrekt és jó hangulatú kiscsaj, a végét arra értettem, hogy hangulat ingadozós *** moderálva ***, de lehet pont ezért jön be. Szolgáltatás téren is ajánlom, oké a franciája, nagyon jól mozog és ha nem szereted a csendes lányokat akkor itt kiélheted magad mert nagyon jó hangokat ad ki.
Barátom már akkor sarkon kellett volna fordulnod mikor a nő kimondta a 25 helyett a 30at . De hát a tanuló pénzt meg kell fizetni mindenkinek és ez alól nem vagy kivétel te sem. 😉
Ha már Ircsiről írtál.
Hozzáteszem pr-ban írtam neki hogy mit hogyan szeretnék csinálni ha meglátogatom. Utólag írtam neki hogy beújíthatna egy szexi papucsot. Na ezen jól kiakadt. Nem vagyok biztos benne hogy változott volna a régi hozzáállása.
Neked ügyvédnek kellett volna menned nem pedig Pr@stinak... 🤣😂😅
Üdv mindenkinek! 😉 Ircsi nem is akar jó szolgáltatóvá válni. Mert ha akarna akkor mindent megtenne ,h a vendége elégedetten távozzon, nem pedig futószalag effektus szerint tudjuk le oszt csá. Valójában neki semmi kedve az egészhez ,csak hát kell a "rózsa" ... 😆 Meg ez a melltartót nem veszem le sztori kész röhej de tényleg 😂 De tudod mit igazad van máskor a bugyit se vedd le 😁 Ez olyan mintha a tűzoltó azt mondaná nem megyek oltani mert félek a tűztől 🤣
👍 Köszönöm!
👍 Köszi.
Nem csont rakéta! Olyan mint a képeken! Lehet az extra jelzővel kissé tulzó voltam.
Ne aggódj biztos nincs neked akkora.....! :D
Hanna26
Telefonon hívtam mikor villogott, hogy elérhető.
Egyből felvette, korrekt minden részletre kiterjedő tájékoztatás.
Időpont fixálva, érkezés cimre telón kapukód és emelet ajtó, és irány befelé.
Ajtóban a képeken lévő mosolygós csinos kedves csajszi fogad!
Mindent megkaptam amiért mentem!
Részleteket mint máskor most sem említek.
Újbóli látogatásom biztosra vehető nálla!
Uraim az Extra vékony csajszik kedvelőinek kötelező program kell legyen!
Sziasztok!
Tudtok nekem hölgy párost ajánlani? Dupla furulya leckére...
Korosztály, alkat nem igazán fontos, ilyen téren nem vagyok válogatós.
Köszi!
Nagyon szépen köszönöm várlak sok szeretettel máskor is addig is puszillak :)
A másik meredek téma, ami egyre gyakoribb, remélem nem így van valójában. Most is aktív a hirdetés: a Luca18+, Bella19, Sheron20, szerintem az első két csaj tuti, hogy kiskorú, de lehet a harmadik Sheron is!? Rossz.-on vannak és szerintem egyik sincs 16 éves, vagy talán a Sheron pont annyi. A Luca18+ ő a hirdetés alapján 0-24-ben van hajtva..
Én egyébként ezt, miután megismertem a szexuális "bioritmusát", egyáltalán nem éltem meg hiányérzetként, ugyanis Dominika mindig magában az aktusban szeret kiteljesedni. Maga a jó szex, viszont számára is fontos!