Szia talán küldjek neked személyi igazolványt ha kell szóljál küldök és azon meglátod hogy valóban annyi vagyok
Szia talán küldjek neked személyi igazolványt ha kell szóljál küldök és azon meglátod hogy valóban annyi vagyok
Kedves NikiPécsen, vagy Stella, vagy nem tudom hányadik nevet használod már az évek alatt. Biztos, h nem 22 éves vagy. 2016ban kezdtem hirdetőkhöz járni. Már akkor is hirdettél, csak más néven! És ez 100000%! Tehát ez így sehogy nem jön ki. 1x voltam is nálad, de nem mentem vissza és nem miattad, veled problémám nem volt... Ami miatt nem mentem vissza, azt ide nyilvánosan nem írnám ki. Amúgy nyugi, minden hirdető valamivel fiatalabbnak írja magát, de a hozzászólásoddal magad alatt vágod a fát, úgy, ahogy anno a pirosl@mpa fórumon.........
Szia JonathanWick!
Amugy egyik képem sem retusált....
Te kinek a strigoja vagy te hogy engem próbálsz leoltani és 22 éves vagyok de gyere adok neked személy igazolványt de ki vagy te rendőr hogy neked kéne bizonyitanom aki volt nálam az tudja hány éves vagyok és a képek retusáltak e vagy sem . Nem hiába vagy újonc
Itt az oldalon gyorsan kellett regisztrálni mert biztos konkurens vagyok a nődned de ez nem jött be😂😂
Kössz.
Nincs baj a szolgáltatással félre ne értsd, hisz voltam nála többször (nem tudom megyek e még), de nem akarok MINDENT látni... főleg nem így és ezt... :D :D
Szia! Voltam nála, és nekem nagyon bejött testre, de ennyi. Nekem felejthető volt a történet. Sajnos lélektelennek, robotosnak tűnt. Pár nap távlatából nem ajánlanám, nem mennék újra vissza.
Pont ma próbáltam hívni. Nem vette fel. Később nem elérhető.
Uhh, bakker, azok a képek beleégtek a retinámba... :D bár ne nézem volna meg őket... :( :(
Airgeneral · Újonc · Kira 22-t valaki próbálta már? Van tapasztalat?
Hali mindenki!
Nancy 25ről valami infó? Bár a beszámolói jók, mégsem vagyok 100%ig biztos, furcsának tűnik hogy pl semmit nem ad meg az adatlapján.
Legközelebb ha Pécsen lesz megér egy próbát, vagy felejtős?
Kis idézetgyűjtemény Pysti kollégától:
- Nézegesd még egy darabig aztán szánd rá magad és írj egy beszámolt a kalandról.
- Ezt várjuk tőle is elmegy felderíti a terepet és meg írja
- Itt senkitől , legfeljebb tapasztalatot osztanak meg keress fel lányokat és oszd meg a tapasztalatodat.
- Léci nézd meg és jöhet a beszámoló.
Az utolsóhoz mellékelem az előzményt is:
- Sziasztok.Info kéne a hölgyröl.Privátba ha lehett.A popo miatt érdekkel. (kérdező)
- Beszéld meg vele a talit látogasd meg és várjuk az élménybeszámolót.. (Pysti)
Szóval az előzményeken felbuzdulva, kérlek, szívleld meg ezt a baráti jótanácsot:
Nézegesd még egy darabig, azátán szánd rá magad, és írj egy beszámolót a kalandról! Elmész, felderíted a terepet, és megírod. Keress fel lányokat, és oszd meg a tapasztalatodat! Nézd meg légyszi, és jöhet a beszámoló! Beszéld meg vele a talit, látogasd meg, és várjuk az élménybeszámolót!
Amira esetén egész bőséges információ volt megadva. Ha további információ érdekel valakit, akkor nem általánosan itt üzengetek, hanem írok privatba annak aki írt róla már beszámolót, ha olyat akarok kérdezni, ami nem írható ki. De a lényeg, hogy nem csak annyit írok, hogy infó kell róla, hanem ha már bőségesen írt valaki róla, és nem írta le azt ami érdekelne, akkor azt írom oda, hogy és ezt és ezt vallalja-e, stb., szóval azt hogy konkrétan mi érdekelne még. Aki írt véleményt, sőt bőségesen tette, az találja ki, hogy mit szeretne az információ kérő? Szóval kérdezni is tudni kell .., vagy a megfelelő csatornán...
Kettő évvel ezelőtt a repertoár kisebb volt. A kölcsönöst sem lehetett nála így egy erősen korlátozott szexuálgimnasztikát végeztem vele, de ettől függetlenül nem mondanám hogy rossz volt, Finom bőrű simulós hölgy, aki nagyjából teljesíti amit megbeszélsz vele. Kommunikációban egyenesen jó volt. Most, hogy a palettát kibővítette, Én gondolkozok rajta, hogy újra el kellene menni hozzá. Hasonlóan jártam Linda26-tal aki a múlt héten még Pécsett volt, de mára már huss elszállt. Vele katasztrofális volt az első randi aztán 3 év múlva
korlátozások nélküli barátnőfilinges pásztorórát kaptam, mintha nem is az a nő lenne. Olyan mintha megtanították volna a szakmára. Az az érzetem hogy Stella is hasonló utat járt be. Nekem a partner szeme rendkívül fontos. Nem szeretem az üres szemű nőket, és Stellának is beszédes szeme van és ez motoszkál bennem. A képek alapján felszedett pár kilót, de ez abszolút nem zavarna. Béla
Ninánál még akkor jártam amikor mindent vállalt. Ha jól tudom már csak maszíroz. Amúgy a fotói teljesen hitelesek. Szeret beszélgetni és kedves normális nő.
Melinél jártam. A fotók nem frissek, egy kicsit már húsosabb . Idősebb is mint amennyit feltűntet az adatlapján. Amúgy én jól éreztem magam nála.
Semmi nem a telefonon
Elmondottak alapján történik!
Privibe privibe privibe...
Mert mit gondolsz mást nem érdekelnének az infók és az "élmények" ? Én leírtam a tapasztalatom vele, csak oda kellett volna görgetned, de gondolom még mindig nem tetted meg. Ha annyira érdekelt volna még vmi írsz egy üzenetet, ahogy mások egyébként megtették és válaszoltam is mindenre, nehogy már még nekem kelljen írni, hogy: "Na, mit méltóztatik még kérdezni?" Szuper, hogy priviben elbeszélgettetek, de gondolom elmész meglátogatod és egy árva sort sem fogsz írni a tapasztalatokról, de azt elvárnád, hogy más rohanjon segíteni, infókat adni.
Nem is értem mi ez a priviben infó kérés szokás.. Más is tudni szeretné a lányokról alkotott képet, és akkor indul minden kör előről következő hozzászólással...
Nem véletlenül írtam privibe de akad olyan aki megtette vele elbeszélgettünk egyéb élményekről is . Mondom akitől annyi telik az őt minősíti. Egyéb ként már nincs fent hírdetése
Akitől úgymond a "beszólást" kaptad,pont ő írt róla beszámolót.Csak 3 hozzászólással volt lejjebb.
Sziasztok. Tudtok ajánlani megbízható, normális és nem lehúzós nőt ajánlani?