Állítólag sok mindent nem enged,melltartót sem veszi le ill markolászni sem lehet mert gyenge a bőre nyafog is sokmindenért…..Nem lejáratás
Állítólag sok mindent nem enged,melltartót sem veszi le ill markolászni sem lehet mert gyenge a bőre nyafog is sokmindenért…..Nem lejáratás
Igen, de e logika alapján eddig is jöhettek volna ide és mégsem. "Merci gyár"..😅 a török csaj nyilván nem tudta, hogy a Mercedes miért ide jött és miért nem Kínába vagy észak Afrikába. A kinti bérezés ebben a sportban még mindig vonzó húzóerő szerintem a lányoknak, a duplája a kevesebbnek is duplája, a nulla forgalom vizionálása egyértelmű túlzás a részükről. Mindig sírnak a témában. A potenciális látogatói hajlandóság prognosztizálásánál, a helyi átlagbérekre pillantva, nincs előttem a kép, hogy komolyan fontolóra vennék ezt csoportosan. Nekünk nyilván ez jó lenne.
Petya_001 · Tag · Én nem járok cigány, roma hirdetőkhöz, bizonyos okok miatt, de ha mégis mennék akkor csak hozzá. Nem értem ezt a hozzászólást. Voltál már nála?
Az a durva hogy most már Kira 20 és Hanna 25.
Sziasztok!
Naomirol valaki tud infót adni??
Szép arcú? Milyen a hozzáállásaa dolgokhoz?
Alakja milyen?
Vanda 25 detto. A másikon Fanni néven kínálja a nagy semmit. Kerülendő.
Pedig én erre tippelek, mível otthon nincs munkájuk és már vízum nélkül ide költözhetnek, közel a hazájukhoz.
Nekem Németországban török csaj mondta, hogy Magyarország - ott van Kecskeméten Merci gyár, ahova törökök is járnak dolgozni. Szóval az ilyen gyárak messziröl ide vonzák a külföldieket is.
Mióta válság van, teljes pangás van mindenhol, csak erröl szól a csevegés hetek óta a red-life-on. Ha ez így marad, tölünk nyugatra sem lesz jobb dolguk.
Kanmauz!
Szégyelld magad! A származásomról nem tehetek,de ezt bele is irtam a bemutatkozó szövegembe!!!!
A szélhámos szó jelentését pedig ezek szerint nem ismered!
Miért is vagyok "szélhámos"?
Látom 4 éve vagy tag,de ez az első fórum hozzászólásod....hát...köszönöm szépen!
Legyen szép napod!
Magyar Ringyóknak szopás témakörben, korepetálást, továbkébzést kurzus formában vállalok!
Jelentkezni telefonon/emailben/faxon lehetséges!
Egy másik jelenkori dráma bizonyos hirdetők esetében, hogy a vazelinnel, piercingel kezelt nagy testrész részben érthető elutasítása mellett simán kiírják, hogy az átlagnál nagyobb, vastagabb méretet nem vállalnak. Ettől nagyobb önleleplezést kitalálni sem lehetne azokra a hirdetőkre, akik teljes passzívitásban gondolták megoldani az alibi szexet! Vicc! Személy szerint én köszönettel tartozom nekik, hiszen így a teljesen fölösleges hívások számát minimálisra tudom korlátozni.
"Megfizethetőbb, jobb színvonal, ukrán nők"...(?) No erre nem vennék be mérget. Az ukrán nők krémje csak tranzit országnak használ, még nyelvtudás nélkül is európa nyugati felébe vándorolnak. Kivétel nyilván lesz, de tartok tőle, hogy nem a jobb minőség oldalára billen majd a mérleg nyelve. Bár igazad lehetne....
Jazminnal régebben voltam ott azt kapod amit ígért és a képek os fedik a valóságot a Kim massaget messziről kerüld én anno voltam nála mikor thai nak hirdette magát de nem az ilettve masszásnak se lehet nevezni a baba olajos tapicskolast plusz a melltartót is plusz pénzért akarta le venni! A vulkanhazba is voltam régebben de ott tényleg csak masszás van kézi le vezetéssel!
Rosszfiú19 · Újonc · Helló mindenki!
Valaki tud mondani Millarol valamit? Új hirdető.
Sziasztok,
Masszirozásra mennék valamelyik hölgyhöz, elsődlegesen Jázmint illetve Kim Massage-ot néztem ki.
Van e valamelyikőtöknek tapasztalata róluk?
Illetve a Vulkánházban lévő hölgyek közül valakiről?
Réka 20 Sopron. Rendszeresen járok lanyokhoz, de ennél a lánynál még a farkam sem állt fel. Nem ajánlom senkinek. Borzasztóan ellenszenves, mint akinek muszáj, sohajtozik, alig várja hogy vége legyen. Minden feláras és még számolni sem tud.
Szia!
Értem, köszönöm a gyors választ.
Holnap foglak keresni.
Kedves Mano!
Igazad van.Ma délelőtt otthon felejtettem a "hirdetéses "telóm,így a privát számomra átirtam addig a hirdetésem.Aztán korrigáltam a számot mikor a telefonhoz jutottam.
Elnézést,ha ez Neked problémát okozott,de igazából mindkét számon elérhetsz már!
Sajnálom!
juliusz78 · Újonc · Köszi az infót! Már kaptam privátban. Úgyhogy felejtős! De nálam alapszabály,hogy üres zsebekkel megyek ,csak annyi pénz van nálam amennyi kell és viszem magammal a cuccom a fürdőbe.
az egy szélhámos cigány nő ne foglalkozzál vele
Alig hiszem el, hogy a szeretetmasszázsra nem vagy vevő....:-)
Üdv:
spray