Privátban küldöm
Privátban küldöm
Sziasztok. Amanda 19-ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Sziasztok!
Noémi 34-ről van tapasztalata valakinek?
Aki lakáson rendel arra is vigyáznak a másik szobában. Aki régi motoros közületek az tudja. Sőt mi több volt olyan is ahol kamerázva van a szoba, úgyhogy nem is zsarolják meg az ipsét, vagy fizet, vagy megy a felvétel az asszonynak.
MILFHUNTER · Tag · valahogy képtelen vagyok megérteni, hogy 2022-ben, még tényleg opció bárkinek az ilyen utcai/autós dolog.
Jó szórakozást
Hát én is megnézném az arcát. Kíváncsiságból megnézném kiről van szó.
Hát egyenlőre úgy néz ki nem váltottuk meg a világot ezzel a topic-kal
Közben most jött errefelé Rita (20)
Hatalmas popsi, nagy cici nekem való. Szerintem meglátogatom holnap.
Nándi · Őstag · :D Nagypéntekre a feltámadás reménye alatt Ketrinből Dorisz lett!
Áldott Békés Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
szerintem ez ilyen "önfelértékelés", mintha annyira luxus lenne, hogy őt análszex, esetleg transz kedvelők ne keressék. Mondjuk megnézném az arcát, mikor öltöznék fel, és közölném vele, hogy előtte egy transzi kicsit ügyesebb volt. Hozzátenném ennél a hirdetőnél nem voltam, csak a bemutatkozását olvastam, és már zártam is be az oldalát.
utóbbi 1-2 évben én mind a nő mind a transz hirdetőknél a változatosságot szeretem. Már rájöttem hogy 1-2-nél nem érdemes leragadni (főleg nőknél)
Szerintem csak egyszerű pigmentfolt, de semennyire nem zavaró. Genetika...bár lehet a hormonok is teszik, mert ugye a transziknál ez is benne lehet, mert biztos szednek készítményeket, akik ilyen szinten nőiesek, és tényleg nőként is élnek.
Én nem akarom elvenni a kedved, meg remélem megcáfolnak a fórumozók, de ez a transz téma eléggé tabu sokaknál. Max 1-2 kérdező jön, a másik része meg visszaolvas hogy kiket írtam be, mint akik ajánlottak.
Kaposvári Naomiról lenne szó csak ez lemaradt.
Sziasztok!Naomiról tud valaki valamit elég hosszú ideig az apró hirdetésben hirdetett,majd utána lett több képes hirdetése egy hete.Majd egyszer csak eltünt a hirdetései.Esetleg ha valaki tud valamit előre megköszöném.Sziasztok.
Igen is - is. Vannak valóban utcán dolgozó autós kalandot vállaló hölgyek, ahol nincs tisztálkodás a randik között, esetleg a tetthelyen lehúzás van, direkt rossz környékre visz hogy még az élettől is elmegy a kedved. Sajnos belefutottam én is ilyenbe. De van olyan is aki autós kalandot vállal lakásról jön le, tiszta ápolt, jó helye van, rendes nincs kalóz veszély, de ez általában ritka de nem elérhetetlen.
Sziasztok ! Györben szoba Kiado ! Itt irj üzit !
Köszönöm 💋💋
Nem csak az idősebbeket csak azokat jobban
Mert nem is ez kitalálta én tuti nem mondtam
Köszönöm szépen gyere máskor is ❤️💋💋