Gumiban kapod az orált? Az komoly..
Gumiban kapod az orált? Az komoly..
Nem hagyta ám szó nélkül a kis nyelvtan tudor, megtámadott privátban, mert azt úgy illik:
" Lia Hirdető 11 napja Hello először is tanulj meg normálisan írni és utána próbálj oltógatni 😂😂😂🖕"
Viszont a neve azóta nem változott....
El nem akarom hinni, hogy ehhez még bárki is elmegy.
Nem feltétlenül a korrektség amivel gond van, simán lehet, hogy ennyire elfoglalt, nincs azzal baj, de vmi jelzést igazán adhatna, hogy ha ne hívjam akkor miért ne (vmi elfogadható indok), ha pedig hívjam akkor mikor... Így kicsit kellemetlen, hogy esetleg csörgetem, sosincs válasz, üzenetre semmire nem reagál és nem lehet tudni, hogy akkor most mi a szitu. Telóban mindig kedvesnek tűnt, masszázs jó volt nála - mennék is újra - személyesen is korrektnek tűnt, de azt nem értem, hogy miért nem tudom elérni egy ideje.
Szóval Léna, ha ezt olvasod, vhogy jelezz kérlek, hogy mikor érdemes csörgetni, köszönöm! ;)
Én is próbáltam hívni, de semmi reakció. De legalább annyi korrektség lenne benne hogy felveszi. Sajnos ez nem az erénye.
Én Anasztáziával vagyok így hiába villog a zöld is vagy ki van kapcsolva vagy nem veszi fel! Mondták hogy jó de ha nem érem el sose tudom meg milyen:)
haver, ezt hamar feladtad
sallas · Újonc · Sziasztok!Eszternél járt valaki?tapasztalat?🙂
A Szia Kedves! Csak MAGYAR férfiak hívását várom!
Ha szeretnél egy fiatal, kedves, mosolygós lánnyal találkozni akkor hívj bátran.
Ha stresszes...
Léna (28) - Nyíregyháza
Többféle időpontban próbáltam már, de sajnos egyikben sem jártam sikerrel. :(
Voltam nála maszsázson, szuper volt, mennék ismét, de így igen nehéz egyeztetni, hogy nem lehet elérni... :S
Szia!
Én jártam nála kb 1 hónapja, nagyon korrekt lány.
Nekem bejött.
Nagyon ajánlott: Szonja, Lettike, Ivon, Ivett, Gréti! Csodálatos hölgyek, mindenki csalódásmentes, igazi bf. hölgyek
Nagyon ajánlott: Szonja, Lettike, Ivon, Ivett, Gréti! Csodálatos hölgyek, mindenki csalódásmentes, igazi bf. hölgyek
Hát nem nagyon, szinte mind selejt
Szevasztok. A hetvegen meglatogatom nyiregyhazat, tudnatok ajanlani egy jo leanyzot egy hancurra?
Zoleepapa · Újonc · Á nagyon gyér a kínálat 😀 Ez már az infláció jele . Sokan kimennek Ausztriába dolgozni ,mert itthon nem éri meg nekik. Miért mennyit kapsz és mekkora a kereslet ugyebár . Maradtak a TS -ek 😂 az átbaszósok ,1-2 korrekt ,meg a webcamos kamu ,lehúzós valakik . Lassan országot kell váltani ,ha egy jót akarsz k..rni feltételek nélkül .
Ugyan...
Fel kell hívni. Faszra kell húzni. Aztán vissza se nézni
Kedves pacikám!
Már kértelek, ne ácsingózzál hiába, mikor a Civis u. eleje a mi kedvenc helyünk, legjobban ő való nekünk:-))! (még rímel is a végén...)
Üdv:
spray
Szia!
Milllyyyyen érdekes, én is olyan színűt kaptam a szerszámra egy héttel azelőtt, mikor voltam nála. Tisztára, mint egy a*dis tömlős kacsamájkrém:-))), csak nagyobb !!!! - persze, természetesen. És nem a viccbéli t*scós gazdaságos, amiből először ki kell enni a krémsajtot :-))). Vagy Austin Powers 3. : Aranyszerszám:-P.
De viccet félretéve: meglepő módon mindent jól lehetett benne érezni és amúgy is, tök mindegy mit húz rá Szofi, a lényeg, hogy a szájacskája és a puncija is rá legyen húzva utána!
Üdv:
spray
Hali.
Lehet, nem jól emléxem, de mintha 4-6 hónappal ezelőtt még diszkréten retusált szerszámos képekkel hirdetett volna ....
Üdv:
spray
Helló
Nina 28 rol valami infó?
Köszönöm
Párszor láttam már feltűnni Debrecenben a kaszinóban. Valós hirdetés, valós kép. Többet nem tudok róla.