Azt is nagyon sajnálom,
Hogy a negatív tapasztalataim,
Más városokban is sorra igazolódnak,
De legföképp azt,
Hogy a kedves szerkesztöség,
Letiltott!!!
Márk
Azt is nagyon sajnálom,
Hogy a negatív tapasztalataim,
Más városokban is sorra igazolódnak,
De legföképp azt,
Hogy a kedves szerkesztöség,
Letiltott!!!
Márk
Látszik hogy valami faceapp vagy hasonló képszerkesztés. Tuti nem az ő arca van rengeteg képein. Elég látványos, ahogy szinte rá van festve. Nézd meg jobban, főleg ahol látszik közelről. Mintha több személy lenne ráadásul.
Amúgy én nem hallottam felőle rosszat, talán pár hónapja a debreceni topikban még írtak róla beszámolót itt az oldalon is. Úgy emlékszem pozitív volt a vélemény róla. Szóval teste rendben lehet.
TS Labelle Beauty néven volt akkoriban.
Nagyon kedves vagy köszönöm szépen :) én is köszönöm és örülök mindenkinek akik már megtehették hogy tisztelteljenek a találkozassal hogy megismerjenek,szintén kedves úriember - (ek) vagy! vagytok! :) Neked is szép napot kívánok :) Puszi
Pindurkáról nincs valakinek infója?Elég tetszetősnek tűnik, de sehol semmi beszámoló róla még, pedig már elég régen tolja...köszi.
Hello, nem akarok hulyenek tunni, de hirtelen nem tudom mire gondolsz, felvilagositanal?
Volt többször is.
Én ha kíváncsi vagyok jön e erre vki, vagy hogy mikor jön vissza: felhívom... annál biztosabb infód nem lesz.
A képek 100%ban megegyeznek. Kedves, jó hozzáállás.Akinek ez a kategória a kedvence, szerintem nem fog csalódni. Tehát ha a képek alapján bejön, akkor nyugodtan mehetsz!!!
😂 Csak "deák igazolvány" kérdése....
Sziasztok! Kit ajánlanátok szüzesség elvesztése céljából? Akár írhattok privátba is, köszönöm!
Szia! Sok szerencsét hozzá!! 😅😁😁
Majd ha kilopják a szemedet, havonta 50 ezreket költesz törölközőre, ágynemű, lepedő, tv, sorolhatnám naphosszat akkor meggondolod milyen okosságot irsz le!! Tisztelet a kivételnek nagyon kevés az a nő aki nem ilyen. Ki nem fizetnek, mert nincs vendég cimszó, vagy valamit mindig kitalálnak! Az embernek elmegy a kedve, hogy normális lakást adjon nekik!! Mindennel visszaélnek, még ők akarnak feljelenteni, ha elakarod küldeni mert nem fizet! Amúgy forditva meg azt hallom, hogy a vendégek mindent akarnak, csak fizetni nem, alkudoznak, visszalopják a pénzt amit adnak stb!
Ha laufhausot lehet csinálni, mi leszünk az elsők nyugodj meg! További szép napot!
Üdv
Nem tűnik fel neked semmi, ha megnézed az arcát a képein?
Inez volt Nyiregyházán? Én még sosem láttam. Fog mostanában jönni erre nem tudja valaki?
Lányt keresek aki nem riad vissza amoletteb pasitol.info jöhett privátba.
Sziasztok, Nina23-ról van valakinek valami tapasztalata?
Mónika (42) valakinek van róla tapasztalat? Jöhet akár privátba is
Üdv esetleg valakinek van infója Laurarol aki az apró hirdetésekben hirdet jöhet privátban is
:-))) ;-P
P........zt bammeg, szerinted??!!
És méghozzá nem érdemtelenül, mert kategóriájában talán ő a legjobb itt Debrecenben, nálam mindenképpen, Dolce mellett !!
üdv:
spray
Tina Lentiből ? Tudtok valami info-t ? Köszi
Tina Lentiből ? Tudtok valami info-t ? Köszi