Szia Szasza70!
Ryta egy csinos,kedves telt formákkal megáldott hölgy.Egyszer látogattam meg.Megkaptam amiért mentem.Elégedetten távoztam
Szia Szasza70!
Ryta egy csinos,kedves telt formákkal megáldott hölgy.Egyszer látogattam meg.Megkaptam amiért mentem.Elégedetten távoztam
Ismét várom régi és új vendégeim.Puszy!
Any41. Kötelező Milf! Temperamentumos, igényes szexcentrikus, olaszos szőke típus, érzéki és ismeri a férfi izgatás test/lelki részleteit. Ahogy az érzéki nőknél minden esetben, érdemes finoman ráhangolódni kezdésként. Méltatlanul kevés szó esik itt róla, pedig a szex mellett teljesen korrekt a vendéglátás összes kiegészítő eleme is. Igazi egyéniség az Any, nem simul bele semmilyen szürke masszába. Nagyon régen nem voltam nála, de tudom, hogy semmit nem változott.
Fórumban van keresési lehetőség.Beírod a nevüket a szövegkeresőbe és lelsz párat Anikóról meg szerintem Anyrol is.Személy szerint Anikó nekem jobban bejött.
Mikor és hol 😏?
Sziasztok!
Nagyon érdekelne pár részletes vélemény Anikó(35) és Any(41) hirdetőkről. Akár itt, akár privátban.
Ha valakinek van infója, ne tartsa magában! :D
Előre is köszönöm!
Őt én is bátran ajánlom!!! Korrekt és és a francia No1
Nilla (27) vigyazzatok vele, a kepek meg a valosag nem igazan egyezik...
Ismerős lehetsz a dakoták között.
Edelény? Ózd?
Sajnos részleteket nem tudok irni neked privátba mert le vagyok tiltva
Megbízható szerintem! Kétszer voltam, annyi, hogy már csak masszázs és happy f. van tudtommal. Masszázst tanulta. Egyszer meg lehet látogatni.
Köszönöm szépen
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Egyedül talán dalma21-et ajánlom
Többi nagyon gyenge...
Győrben Lénával (tel:+36709073110) vigyázzatok. Cigányputri, bent a strici siettet, ajtón dörömböl, mosdásra nincs lehetőség, hál’Istennek csak masszirozott. 20 perc pofázás után vége is lett , lehúzós kamusiak és nem 19 hanem 25 éves vagy több
Sziasztok. Erről a pár csajról kérnék némi információt, jöhet privátba is. Evelyn38, Szandra36+, Dalma21+, Szöszi38, Aliz24. Köszönöm szépen kedveségeteket. További szép időtöltést.
Sziasztok!
Bella 26 nál járt már valaki , ha igen kíváncsi lennék a véleményetekre
Voltal nala?
Sziasztok infoja valakinek Viktoria 24 rol? Nagyon vekony kis csaj erdekelne…..
Hello Fiúk! Idén nyáron is várok minden hajózni vágyót a Balatonon.Csók: A Yachtbunny!