Angel ,Cintia, Amanda,Mercy egy és ugyan az a lány. sok kamú!!! egy kis segitség ha nem látnátok tisztán
Angel ,Cintia, Amanda,Mercy egy és ugyan az a lány. sok kamú!!! egy kis segitség ha nem látnátok tisztán
Kár, hogy nem jó irányba indult el ez a fórum, ha vitatkozásra használjátok ahelyett, hogy lebuktassuk a csalókat akkor nem volt értelme elinditani.
Tegnap tettem pár javaslatot a VL felé, remélem bevezetésre kerül és kiszorulnak a csaló strigók.
Különben meg csodálkozok rajtatok is. Ha nem a hirdetésben látott csaj nyit ajtót, miért kell bemenni a csapdájukba?
A csaló, rabló strigótól meg őszintén csak annyit kérdeznék: az igénytelen, koszos, lotyóitokra nektek fel áll a farkatok? Na őszintén....
Kedves Tibi-Boci Bazsa! Az az kedves lányokVagy lány? Már kezd gusztustalan lenni amit a Miáról írogattok!! Amit ti tesztek az nem más mint megprobáljátok lejáratni Miát,aki ismeri az ugyis tudja hogy kamu. Ti meg olvasgassátok a Fórum szabályzatát.
MIA nem kell magyarázkodnod ezen az oldalon!!!
Hali!
Anikónál már jártam. Az első 3 alkalommal csak masszázs volt befejezéssel. Ezt követően szimpátia alapján jöhet a szex is.
Formás alak, kedves és figyelmes kiszolgálás. Ráadásul tisztaság van mindenhol (ő is, lakás is).
A cicik szépen, tilos erősen markolászni, viszont a popót már keményen lehet fogdosni.
Lehet, hogy többen dolgoznak ott, de amikor én ott jártam a csaj nem is hasonlított a képen szereplőre. Én nem mondtam, hogy vegyék le, leszarom. Csak figyelmeztetésnek szántam a leírtakat, hogy az a patkány másokat ne tudjon meglopni!
Amelyik a kétes hírdető az az én csajom! De már levették!
Remélem csak hobbi szinten bontogatod szárnyad a humorista pályán, mert főállásban ilyen poénokkal éhen halnál! Ne vedd sértésnek! Csak aggódom érted!
Dalmához ne mejen senki!!!!
Kinézetre még elmegy de teljesen dinka!
...TÖRÖLVE...
... A FÓRUM SZABÁLYAIVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE!....
KÉRJÜK, HOZZÁSZÓLÁSAIKBAN MARADJANAK MEG AZ OLDALUNKAT EDDIG JELLEMZŐ KULTURÁLT HANGNEMNÉL!
Sziasztok !
Véleményem a Nyíregyi csajokról lesújtó. Majdnem mindenki hazudik.,romákkal van tele az egész hirdetés persze más fotókkal.
Ha valaki jót akar egyikhez se menjen Nyíregyen.Tudnék mesélni arról is , hogy loptak meg közben de nem teszem. Kerüljétek el messzire Nyíregyet.
egy fazik káposztára kéne rá ülnödd nem pedig irogatni.
A telefonos megbeszélésen mondani kell hogy ha nem ő van a képen akkor csá.
A másik dolog az, hogy csak annyi pénzt vigyetek magatokkal amit rászántok a dologra, így véletlenül sem tűnik el a többi.
Szabotálni kell őket senki ne vegye igénybe a szolgáltatásokat....Vanda nagyon jó Ószőlö ut....
nagyon ritka aki jó!!!!! kamu képek mind cigány!!!!!!!messzua is dagadt cigány volt...TÖRÖLVE...!!!!így tolnak ki a becsületes hírdetővel!!!!
Cső Petya!
Azt nem kérdeztem meg, hogy Edit hogy csinálja? felmész hozzá, zuhanyzás van??? vagy csak úgy?? ápolt,higiéniás a lenti részen??
Siettetős??melyik póz a legjobb vele??milyen sorrendbe csinálja a dolgokat??
Előre is köszi!
Ezt nem tudom alátámasztani mert lehet,hogy nem ö van a képeken de akkor is profi a csaj. Fél órát fizettem ki neki és zuhival együt megcsinált 20 perc alatt szerintem nem lehet egy 2- es. Nem tudom te kihez visszonyitasz?
Sziasztok!
Többen itt problémáztok azon, hogy a lányoknak van védelme. Nem értem, hogy miért.
Zavart ez már valakit ? Engem soha. Igen, én is láttam már férfi cipőt,hallottam zajt a másik szobából, na és?
Az a csoda, hogy van olyan lány aki ezt egyedűl meri csinálni.
Nyiregyházi Barbi 19 : Kép valós!!házban többen vanak!! Hangokat halótam eljötem tölle mert volt már olyan negatív élményem,hogy eltünt a pénzem mig én zuhiztam. Meg ilyedtem és elhuztam nem biztatok senkitsem hogy meglátogassa.
itt hirdet a foszer:):) ez nagyon nagy:):)
Szia d.a!
Nem tudom jól értem-e?
liza egy vékony 60 éves 95 kilós ósiási mell?
edina is vele dolgozik és még egy új csaj aki 45 kiló és 85 melle van és aranyos?
Próbáld már meg egy helyesírás ellenőrző programmal ellátott Microsoft Word-ben először megírni a szöveget, majd a kijavított írásodat beilleszteni ide. Fáj a szemem amikor olvasom ezeket a sorokat!! Ezzel nem hiszem, hogy bárkit meggyőzöl. Ha segítség kell a helyes szövegírásban, akkor írj ide!
Üdv: Thomika