Üdv Mesterek!
Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak a változásokhoz, elsősorban a Fórumhoz.
Az indulása óta figyelemmel kísérem az oldalt, de ilyen horderejű változásra eddig nem volt példa, remélem nem fogy el a lendület, a szándék, az erő, az akarat és az idő.
Volna néhány észrevételem az eseményekhez.
1.) Abban valóban igazatok van, hogy „nem lehet az embereknek megszabni, mit írjanak, mondjanak, tegyenek”, de gyors, szigorú és következetes moderálással igenis kordában lehet tartani a fórumot.
2.) A „Vélemény feladása ehhez a hirdetéshez nem engedélyezett” rovatot fel kellene szabadítani a hirdetői hozzájárulás alól. A debreceni oldalon pillanatnyilag futó 98 hirdetés közül 1, azaz EGY hirdetéshez lehet(ne) véleményt írni, de az sem lehetséges, mivel a hirdető a titkos kódját nem adta meg. Ez így értelmetlen és jelentős mértékben rontja az oldal és a hirdető hitelességét. Pontosan az volna a lényege a hirdetésnek, hogy az adott lányról valamennyi beszámoló, komment, észrevétel egy menüpont alatt megtalálható legyen, és ne kelljen órákat tölteni a különböző menüpontok közt keresgélve, érdektelen beírásokat visszaolvasva. Ha megnézitek a hasonló vezető portálokat, akkor azt fogjátok tapasztalni, hogy azok az oldalak a megbízhatóak és látogatottak, ahol a hirdetőről minél több rendszerezett információ olvasható. Magam 3 évig voltam moderátora a jelenleg piacvezető portálnak, így nem egy kívánságot fogalmazok meg, hanem több éves tapasztalatomat osztom meg Veletek. Nem tartom logikusnak, az érveléseteket ezzel kapcsolatban. Érthetetlen, hogy miért a hirdető joga a róla szóló vélemény hirdetése alatt történő megjelentetésének eldöntése, akkor, amikor egyéb menüpontokban bármi megírható. Értem én a „hirdetésszervezők” ez irányú igényeit, de ez az oldal nem az ő igényeinek kielégítéséről kell, hogy szóljon.
3.) Jó volna a hirdetés megjelenése előtt, annak szövegét moderálni, hiszen a stílus is minősíti az oldalt. Pl: „szeretek táncot, fotózást, filmezést, műsort is!”, vagy „Várjuk barátnőimmel a hívásaitokat... enyhe DOMINÁT!”, vagy „Szia, XY vagyok, lány városotokban” vagy „XY vagyok teljesen lány itt.” Nem gondolnám, hogy sértené a „hirdetéstszervezők” vagy magának a hirdetőnek az önrendelkezési jogát, ha hirdetésének szövege érthetővé és helyesírási hibáktól mentessé formálódik.
4.) Az Apróhirdetések rovatba célszerű volna egy „hely” kötelezően kitöltendő pontot beépíteni, azt követően a szűrés (keresés) lehetőségét megvalósítani.
További sok sikert!