Köszönjük Zsani, hogy a nevedben írtál nekünk, hogy lendítsd a bizniszt! :))
Köszönjük Zsani, hogy a nevedben írtál nekünk, hogy lendítsd a bizniszt! :))
sziasztok srácok!!! Zsaninál jártam.. élőben még szebb,mint a képeken!!! nagyon aranyos NŐ!!! Annyira bújós, ilyen érzékeny lelkű nővel még nem találkoztam ebben a "szakmában".. nem sminkeli magát,teljes természetességgel várt,sokat mosolyog,nagyon jó illata van(nem parfüm). tökéletes barátnő érzés volt!!!!!! ja! nagyon jól csókol!!!! én nem járnék már máshoz..
sziasztok lilla21 vagy gabyka? én rosszat nem halódtam gabykárol
Kedves xx!
Köszönjük!
Ami tudunk, megteszünk, hogy az oldalt és benne a fórumot is kulturált és becsületes keretek között tartsuk a jövőben is.
VL
Kedves Tavaris!
Azt kell mondjam, sajnos nem értesült jól! Sem Nyíregyházán, sem sehol máshol nem fényképez senki a videkilany.hu nevében! Aki mégis ilyet tesz, az jogtalanul teszi, mert mi senkit nem bíztunk meg ezzel!
Kérjük, ha Ön vagy bárki pontosabb információval rendelkezik az állítólagos fotósunkról, legyen kedves elküldeni Szerkesztőségünkbe emailben!
Köszönjük!
VL
Zarojelben megjegyeznem: ( erdekes ,hogy Mazlista es Jenifer hasonlo helyesirasi gondokkal kuzd) ez csak veletlen lehet gondolom.
Kedves Makktársak sokáig kerestem azt a nőt aki kielégitene minden vágyamat.végig jártam a Szolnoki lányokat szépek jok ijen meg ojanok de akit ma találtam az egy istenő mindenkinek csak ajálani tudom Jenifer a neve fiatal a képek igazik avidékilányok.hu találhato és amit nyujt ,többet nem is beszélek rola tapasztaljátok meg.Az árak jok minőség pedig kiválo sziasztok ne hadjátok ki.
Sopron, "Viki 28"
06 70 64 12 123
Tisztelt Makktársak!
A szoba elégséges szint, a fürdő tiszta. Tiszta türcsi, változatos túsfürdő.
A csaj molett, lóg a melle, de kedves, s aranyos. Szép arcoska, bájos szemek, de bizonytalan.
...
Az ágyban átlagos, de hiányzik belőle a szenvedély.
Barátnő feeling nincs.
Tisztelt Szerkesztőség! Alá tudom támasztani. A nyiregyházi Barbi(19) +36304898199 is kamu fotóval hírdet. Nem tudom ki van a képen, de az biztos, hogy nem saját. Személyesen győződtem meg róla. De ha jól értesültem, akkor a fotógaranciás hírdetéseket a VL fotósa készíti. Ha tévedtem elnézést kérek, de ha nem akkor ez hogyan fordulhat elő?
Nem "szolibarna". Apja olasz volt. Ez a duma.
helló!
Járt már vki ANITABABYNÁL??l? várom a véleményeket a hölgyről
köszz
Kedves Frenky! Magyar helyesírás szabályai szerint: pl. és nem pld.- ha már a témánál vagyunk. Vagy Te is faiskolába jártál, azért vagy ilyen gyökér?
helló mindenkinek!
Edit 42 molett nagy mellű hölgyről mit tudtok? melyik utcán dolgozik??
aki már volt nála leírhatná a tapasztalatokat!
előre is köszönöm!
SZASZTOK!NEKEM A GABIKA APSZOLUT NEM JÖTT BE,KÖZÖNSÉGES VOLT,ÉS MINDIG AZ ÓRÁJÁT LESTE/EZÉRT ALIG ÁLLT FEL/.A MÁSIK BIZTOS HOGY VAN STRICIJE,MERT ANNYI ESZE NEM VOLT,HOGY A CIPŐT ELTEGYE. VIGYÁZZATOK!!!!!!!!!!!!!!!!
JAJA,teljesen egyetértek a bettinek kamu fotok vannak fent,többé nem megyek hozzá.
SZIASZTOK! NEKEM NAUSZI ÉS SZABINA21JÖTT BE A LEGJOBBAN,MIND 2 VALÓDI KÉPEK!!!SZABINA JÓL MASSZIROZ ÉS NAGYON KEDVES.JA ÉS A BETTINEK KAMU KÉPEI VANNAK,VOLTAM NÁLA ÉS TELJESEN MÁS,NAGYON DUCI.
KECSKEMÉTEN A NAUSZI,LILLA21!,GABYKA,ÉS A SZABINA21 VALÓDI KÉPEK!!!!!!!!!!A BETTY KAMU KÉPEKKEL HIRDET,MOST LEHULLIK A LEPEL MINDEN KAMU HIRDETŐRÖL.NEKEM SZEMÉLYSZERINT A NAUSZI ÉS A SZABINA JÖTT BE.MIND 2Ő NAGYON KEDVES,BÁR A SZABINA KICSIT GÖMBÖLYDED,DE NAGYON JÓL MASSZIROZ.
Nagyon jó hogy lett ilyen fórum ahol megoszthatjuk a véleményeinket.Remélem sokan fogják használni, és nem csak a menedzserek fognak írkáni ide is. Örülnék ha a szerkesztőség kiszűrné őket és megírná hogy kik menedzselik magukat.
KEDVES SZERKESZTŐSÉG !NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM VÁLASZUKAT,MINDEN AGGODALMAM ELSZÁLLT.BIZOM AZ ÖNNÖK KORREKT MEGITÉLÉSÉBEN!