Kedves Jó Tanács!
Levele az "Üzenetek a VL Szerkesztőségének" topicban válaszolunk, mert ez a kérdés oda tartozik.
VL
Kedves Jó Tanács!
Levele az "Üzenetek a VL Szerkesztőségének" topicban válaszolunk, mert ez a kérdés oda tartozik.
VL
nagyon jo lány a réka a sarkantyun taliztam lizával is régi motoros a franciája egyedülálo megtalálod a vl liza régi.
Sziasztok szerkesztők!
Jó egy fórum az oldalon,csak akkor kellene a moderálást is működtetni. Nem kellene hagyni elszabadulni a trágár kifejezéseket és durva beszólásokat. Ezt a fórum lehetőséget sajnos sokan reklámfelületnek veszik és itt próbálják reklámozni a lányokat ill. a szolgáltatójukat. ezzel nem is lenne baj ! Csak ha én megdicsérek valakit akoor azt egy másik lány üzletféltésből tuti,hogy leócsárolja a sárga földig. Már olvasható jó pár olyan hozzászólás, ami nem ütné meg a legemberibb hangot sem . A csúnya ,trágár hozzászólásokat törölni kellene és folyamatosan ilyet irókat, IP. számuk alapján törölni a hozzászólók közül , végleg. Ha nem tartjátok kordában a fórumot akkor nagyon nagy viták és keveredések tárháza lesz.
További kellemes együttműködést.
Csak az a baj,hogy nem látod ez a Zsani 32 re szólt . Viviennél és Nikinél is jártam de Rahelnál nem ,mert nekem ő már túl vékonyka volt. Ám viviennel csak az a baj lehetett , hogy drágán mérte a szolgáltatását. Ám amit megbeszéltem vele abban korrekt volt . Akkor nem értem miről irsz te . De mindegy . Szia
Hali!
Köszönöm a tanácsokat. ...TÖRÖLVE...
TISZTELT SZERKESZTŐSÉG!remélem jó helyre irom észrevételemet.nézegetem a hölgyeket az oldalon,és feltünt nekem valami! VAN KÉT HÖLGY KÜLÖNBÖZŐ VÁROSBÓL,AKIK EGYAZON KÉPEKKEL HIRDETNEK/EZT NEM LEHET NEM ÉSZREVENNI!!!!/ ha jól tudom ez nem szabályos.LEIROM ÖNÖKNEK,AKIKRE GONDOLTAM,ÉS MAJD UTÁNA NÉZHETNEK! VIKI CICA DEBRECEN TEL.0630/5754969, VALAMINT VIKI HAJDUSZOBOSZLÓ TEL.0670/6582342!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LEGYENEK SZIVSEK INTÉZKEDNI,HA ÉN TÉVEDTEM ELLNÉZÉST KÉREK.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Romákhoz kerüld csak magyar lányt keress. Becsöngetsz és nem szinpi azonal lépj le...vannak jó magyar lányok...
sziasztok!
pussylovers-en kívül volt már valaki viki230-nál ? elég jók a képei de én inkább a szolgáltatás milyensége és az ...TÖRÖLVE... felől szeretnék érdeklődni
köszi
...TÖRÖLVE... egy menet, silikonmellű és buta, nem enged semmi extrát.
Gina(30) és Barbi(40), a kisebbséghez tartoznak.Vigyázzatok.
Szabolcs!
Nem lehet egész véletlenül, hogy a hírdetés valódi, csak te nem tudsz róla?
Hallotunk már ilyet! :)
Hali! A Réka nevű lányról szeretnék infót! Járt már nála valaki?
Arra kérnék mindenkit hogy csak valósat írjon ide és ne fikázzon senkit indokolatlanul. A lányok többségének azért vannak érzései, nem kell őket feleslegesen bántani... Értünk teszik amit tesznek, vagy mi.
Szia! ... A FÓRUM SZABÁLYAIVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE!
Sziasztok!
Új vagyok itt. Kérdésem, hogy milyen árszinten dolgoznak a lányok Nyíregyházán?
...TÖRÖLVE...
Cső Petya!
Azt nem kérdeztem meg, hogy Edit hogy csinálja? felmész hozzá, zuhanyzás van??? vagy csak úgy?? ápolt,higiéniás a lenti részen??-mert egy illető azt írta mikor a szexre került a sor elment tőle a kedve mert kicsit izzadt volt Edit.Így csak franci lett
Siettetős??melyik póz a legjobb vele??milyen sorrendbe csinálja a dolgokat??
Előre is köszi!
Angel ,Cintia, Amanda,Mercy egy és ugyan az a lány. sok kamú!!! egy kis segitség ha nem látnátok tisztán
Kár, hogy nem jó irányba indult el ez a fórum, ha vitatkozásra használjátok ahelyett, hogy lebuktassuk a csalókat akkor nem volt értelme elinditani.
Tegnap tettem pár javaslatot a VL felé, remélem bevezetésre kerül és kiszorulnak a csaló strigók.
Különben meg csodálkozok rajtatok is. Ha nem a hirdetésben látott csaj nyit ajtót, miért kell bemenni a csapdájukba?
A csaló, rabló strigótól meg őszintén csak annyit kérdeznék: az igénytelen, koszos, lotyóitokra nektek fel áll a farkatok? Na őszintén....
Kedves Tibi-Boci Bazsa! Az az kedves lányokVagy lány? Már kezd gusztustalan lenni amit a Miáról írogattok!! Amit ti tesztek az nem más mint megprobáljátok lejáratni Miát,aki ismeri az ugyis tudja hogy kamu. Ti meg olvasgassátok a Fórum szabályzatát.
MIA nem kell magyarázkodnod ezen az oldalon!!!