Melina (19) képei kamuk, most voltam nála. Egy kis 150 cm-es átlagos gipo leányzó, úgy hogy aki ilyenre vágyik csak az keresse.
Melina (19) képei kamuk, most voltam nála. Egy kis 150 cm-es átlagos gipo leányzó, úgy hogy aki ilyenre vágyik csak az keresse.
En Ramonat csak ajanlani tudom. Velem szuperul viselkedett. Nem nezi az orat kozben , velem jott furodni es jobban nez ki mint a fotokon ,ami nagyon ritka . bevallalos es baratno felling megvolt. Eleg koran eldurrantam es utanna hagyott repetazni is egyet.
Helló!
Tud vki vmi-t az amyna nevű csajról infót h milyen???
Ne töröljétek! ... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
Hello! Barbi 19-hez ha mész, vigyél ... A FÓRUM SZABÁLYZATÁVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE!
Szia!Hozzáállás kérdése,némi kedvességel töbre is rá lehet venni!!!Szerintem egészen jó az ágyban,és még mintha élvezné is.
helló volt valaki dundika cicánál?
elöre is kösszi
KEDVES KAN! EZT HAMAREBB IS KÖZÖLHETTED VOLNA, EN IS VOLTAM ENNEL A BETTINEL, DAGI, NEM ODA FIGYEL, NEM JO SZOP, NEM JO A PECKE, ASEGGE SE, NA DE REMELEM TI TANULTOK EBBÖL, NE MENJETEK BETTIKEHEZ MERT NEM AJANLATOS KISLEANYKA,
mar vótam erikanal egerbe, szörnyü, nem hittem el amikor lejött, gondoltam jol , de mikor felmentünk közölte nem vállal ilyeneket, mondom akor most mi van, levetközött es ... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
Betti? es a POpsi69, na öket felejtsetek el, az eggyik... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
a pillango45 szolnok mellett, ... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
a győri alexa- nem ajanlatos!!!!!!!!! ... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
Hali! Emma (24) nál járt valaki? Érdekelnének a tapasztalatok. Köszi előre is!
Kerüljétek a cigánokat! Lehúzás!!!!!!!!
Figyelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barbi(19) (+36304898199) Óvakodjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fotó kamu, egy 10-es skálán jóindulattal 4-es romacsaj nyit ajtót! Amíg megtörténik a közös zuhanyzás, az előtérben csapódó ajtó hangja már azt jelenti, hogy ellopták a pénzed. Aztán mikor rátértek a témára, jön a guminő effektus. Telefonban mindent beígér, a helyszínen közli veled, hogy ez biztos félreértés, ő ilyet nem mondott. Ez egyébként igaz, az összes "kórház környéki mezei niggerre"
Üdv!Maya-rol van vkinek infója?
Sopron
Mia
70/258-6146
Haver szólt, hogy a Mia nevű lánnyal vigyázzatok.... mert drogozik és szerinte a pénzét is lenyúlta.......
valaki nem tud csajokat mátészalka és környékén?
T. Szerkesztőség
Nagyon jó, hogy elindult az oldalon a fórum.
Lehetne azt kérni esetleg, hogy csak regisztrál felhasználók írjanak be a fórumra!!!
Ezzel el lehet kerülni, hogy a managerrek futtasák a lányokat a fórumon tésves infókat adva, illetve a regisztáció éve hónapja megjelenjen a fórumozó neve mellett? Így gyorsan ki lehetne szürni kik a kamu hozzászólók, futtatók.
Valaki járt már Vanessánál?A képei alapján szuper csaj lehet.Esetleg van más szolgáltató is a városban?