Sziasztok!
Kittiről érdekelne tartalmas beszámoló.
Köszi rutin
Sziasztok!
Kittiről érdekelne tartalmas beszámoló.
Köszi rutin
Helló Z! Nem jártam Melinda20-nál ,de én is néztem a VL-en a hírdetését,csak sajnos a Piroslámpán ugyanazon a tel.számon és más méretekkel és teljesen más a képpel van és Krisztina néven!!!Nálam már ez a hírdetés kilőve!!!SAJNOS!Remélem más is észreveszi VL.De ez csak egy észrevétel!Remélem segítettem!
luxus hely 0620532-9033 nyíregy belvárosában nagyon tuti
regi és bejelenkezés nélkül miért lehet hozzászólni???
meg kell nézni mi folyik a PL-en!!!
TÉNYLEG KAMUS A LINDA PÉCS NEM AZ A CSAJ AKI OTT VAN MINDEGY ÉN MEGKÖSZÖNTEM ÉS ELJÖTTEM.
Helló! Pécs Mónika 27 normális ápolt jó csaj ajánlom !
sajnálom, hogy téged nem kényeztettelek orálisan... de a lekezelő modorod miatt nem is akartalak fogadni... puszi Dalma... jahh és nálam nem feláras a francia... legalább igazat írj...
:)
Sziasztok
Járt már valaki Melindánál 20 éves. Szöke haju, zöld szemű csaj. Nagyon csinos jófej csajnak tűnik. Ki volt nála? Kedves? Miket vállal be? A melyik városrészben lakik? Előre is köszi
Kaptunk egy értesítést arról, hogy a +36-70/204-78-45 számról hirdetési lehetőséget kínálnak hirdetőinknek egy új, az oldalunkhoz nagyon hasonló elnevezésű oldalon.
Tájékoztatunk mindenkit, hogy az említett telefonszámhoz és oldalhoz semmi közünk!
Ezt a fajta hirdető-toborzást Szerkesztőségünk elutasítja és etikátlannak tartja!
VL
Lányok!
Eddig nem hittem el, de ma engem is megkerestek! Pénzt kér tőlem a jól ismert banda azért, mert túl sok jó csaj van már itt a vl-n, és így neki kevesebb lett a pénze!
Inkább a vl-nek fizetek a hirdetési lehetőségért, de nem ennek a ....
Ki járt még így? Ti mit gondoltok?!
Sziasztok!
Új fórumozó vagyok itt. (lány vagyok)
Párommal kiszeretnénk próbálni egy "hármas" felállást:)
Viszont nagyon sok rossz tapasztalatot olvastam:(
Szeretném megkérdezni tudtok e valamit Dóra (25) és Judit (22)-ről???
Válaszaitokat előre is köszönjük!
Hello én jártam ANITABABY-nél. Kedves, aranyos, és ő van a képen.
Tisztelt szerkesztőség!
Ez a legkorrektebb hozzáállás! Néhányat magam is kitaláltam, de azért voltak "meglepetések".
Csak így tovább, hátha megtisztul a hozzászólók csapata és csak azok maradnak, akik érdemben is szeretnének hozzátenni valamit az oldalhoz.
Továbbiakban is hasonlóan korrekt elbánást kérünk!
Jó munkát!
Thomika
Tisztelt Szerkesztőség!
Természetesen egyetértek Veletek, csak azért írtam le a dolgokat, hogy nehogy azt képzelje valaki, azért "védem" meg Barbi (19) - et , mert én vagyok a futtatója.
A fórumot továbbra is az elmúlt időszak legjobb ötletének tartom.
A munkátokhoz kitartást kívánok!
Üdv: Thomika
Kedves Mindenki!
A további találgatások elkerülése érdekében, csak a tisztán látás érdekében tesszük közzé, hogy a fórum indulásától 2010.03.02. 18 óráig az alábbi hozzászólások ugyanarról az IP címről érkeztek ebben a topicban:
- EGY CSAJ, JÓ AKARÓ, Vaze, Menő, IMRE, Lelkes fiu, Narancs
- TAMÁS, srt10
A teljes lista itt található: VL Szerkesztőség üzenetei az oldal látogatóinak!
Tudjuk, ez nem jelent semmit, de azért kiindulópontnak jó :-) Így egy kicsit más szemmel lehet olvasni egyes hozzászólásokat!
VL
Kedves Mindenki!
A további találgatások elkerülése érdekében, csak a tisztán látás érdekében tesszük közzé, hogy a fórum indulásától 2010.03.02. 18 óráig az alábbi hozzászólások ugyanarról az IP címről érkeztek ebben a topicban:
- jóakaró, Jóakaró, Esztergomi Sas szemű, Hirnök
- Pisti, Tibi, kis kópé
- bazsa, Tibi,
- IGAZSÁGOS PALI, ZALÁN, pettya, SZABINA 21, FERI, egy hirdető kecskemétről
- Stefán, Zola, Tibi, Egér
A teljes lista itt található: VL Szerkesztőség üzenetei az oldal látogatóinak!
Tudjuk, ez nem jelent semmit, de azért kiindulópontnak jó :-) Így egy kicsit más szemmel lehet olvasni egyes hozzászólásokat!
VL