bocs: sexpartner
bocs: sexpartner
khm, szexpartner köszi a kimerítő értékelést!
Én egyszer voltam Dalmánál, nagyon jól tette a dolgát, meg voltam vele elégedve. Az úrnős felét én sem ismerem.
Lehet hamarosan ismét felkeresem, bejön az új haja :).
Kittin gondolkozom még, de khm meggyőzött, hogy őt is fel kell keresnem.
szeva,
bár a hölgy borotvált és csak 34 éves,de szerintem probáld meg nála.
304721564
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, felhívtam pár lányt az északi krt.40-be invitáltak volt már ott valaki ? Lehuzósak stb?,mind1ik azt mondta egyedül dolgoznak de legalább..5 lánnyal beszéltem ... a másik helyszin ferenc krt.? Köszi!
Üdv Minden MT-nak!
A napokban voltam DIA 20-nál (0620-....267).
Egyeztetés rendben ment a telefonban mindent elmodott, és azonnal tudott fogadni.
A lakás felújított panel, nem egy palota, de voltam már rosszabba is.
A Baszobába franciaágy,tükrös szekrény.
Fürdő átlagos, 3-4 tusfürdő.
A lány: A képen Ő van, az alakja nekem nagyon bejön!!
Vékony lány semmi felesleg, formás cickó, hosszú haj,
kicsi markolni való fenék
Az aktus. profi szolgáltató, minden pózban aktívan résztvesz, és menet közben nagyon hihetően nyögdécselt. Nagyon izgató volt, szinte elhittem, hogy élvezi. Az aktus után nem
dobott ki, nem nézte az órát. Pár perces beszélgetés után én kezdtem el készülődni.
Az elszámolás: Meglepő módon első alkalom volt, de az összeget utólag kérte, az elszámolás a telefonon megbeszélteknek megfelelt.
Véleményem szerint nagyon korrekt, szép és profi szolgáltató. Nálam toplistás lett!
Csak ajánlani tudom!
Nem osztom a véleményem a szoknyavadásszal éva38-ról tény, hogy nem egy mai tyúk a bőre viszont bársonyos és számomra az illata kifejezetten vonzó. Igaz az előtt nem ismertem, de most pár hete voltam nála és a tapasztalatom teljesen megnyerő. Egy másik hölggyel dolgozik és mind a ketten korrektek és tiszták voltak. Ami annyira nem volt számára vonzó a lakás, ami elég pici de hát uraim nem lakásnézőbe járunk. Ez az én véleményem szerintem egy próbát mindenkép megér.
XDDD. Bár így élne Veszprém!!
Most! Katónéni :)
Üdvözöllek nálunk!
Na figyelj, bütyök! Ha társalogni van kedved, nézzél magadnak egy chat szobát. Én nem kerestem a társaságod, Te reagáltál a hozzászólásaimra. Ne kóstolgassál engem, nem vagyok én leves!
Tavaris te vagy itt a legokosabb és ügyesebb:) nyereményed: egy szörös tökzacskó:) koccc mert megkívánlak.
Újfehértón tudnám ajánlani a Didó 49-et
Nem csak álca, valóban tanult ember vagyok. Neked lövésed sincs arról, hogy ki vagyok. Én viszont tudok rólad több dolgot is:
- legmagasabb iskolai végzettséged 8 általános (maximum)
- IQ-d max. 60
- roma vagy
- menedzselsz min. 1 roma csajt
- kissebbségi komplexusban szenvedsz
Ez a pszichológia. Keress hozzád illő szánalmas kis pitiáner csibészeket, és azoknak prédikálj, te ázalék!
Sziasztok Urak ! Kérem segítsetek,tud e valaki igényes negyven körüli nem tulzottan borotvált kulturál t hölygyet ajánlani civis városunkban.
heló! Aki kedveli az érettebb hölgyeket azok Didó 49-et keressék mert ő egy csodás szolgáltató , én egy hete jártam nála és felejthetetlen élményben volt részem.
Keddtől, de lehet már Hétfőtől nem Siklóson vagyok elérhető, hanem Pécsett!
Van itt most valaki?
Hétvégén Siklóson, de Keddtől ismét Pécsett vagyok elérhető!
Kedves Lindus!
Nem tudom honnan vetted hogy én írogattam mert ez nem igaz.
Mindenki ahhoz a lányhoz megy akihez éppen kedve tartja.
Hidd el,nekem nem konkurencia senki, mivel énvékony 48 kg vagyok.
Egész kom-eszt megyében nincs hasonló lány.
Egyébként én is illetve barátnőim sem panaszkodtak és nem is fognak.
Itt a diszkréció adott és "munkám" is van bőven sőt...
Nem hiába keresek kolleganőt
Szerintem nektek ment gyéren azért mentetek el és nem azért mert én
"fenyegettelek" titeket.
Én fogok jelentést tenni rágalmazásért.
Erről ennyit.
További szép napokat nektek és sok vendéget.
UI:nem minden esetben 2 hónap után kellene inkorrektül viselkedni...
Doc · Tag · Ejha, lehet, hogy a kiscsaj rájött az időutazás titkára? :D:D:D
Doc · Tag · Én is nála voltam, ugyan nem értem, hogy lett 20 évesből 19, de mindegy :D