sziasztok! Volt valaki Zsanettnál?
sziasztok! Volt valaki Zsanettnál?
Karola
A kép lopott http://www.katesplayground.com
Figyelem!!!Csaló lányok Esztergomban!!!Agyon retusált fotókkal próbálnak átverni.Az összes lány után nézzetek a neten utánna 11 kerületre is vannak hirdetéseik.(Laura-Angel Bp 11ker callgirs box,Chilli-Vanessa 11ker beszámolok, illetve Linda beszámolók).Telefonszámaik alapján rájuktalálhattok!!!Ja és egyáltalán nem formás a Laura sem kb100kg.De aki volt nála az megerősítheti.
Most Esztergomban vagy Chili/Vanassa/ vagy Bp11kerület????
Tisztelt szerkesztőség!
A választ nagyon köszönöm. Valóban kaptam egy levelet, melyben értesítettek arról, hogy tiltólistán szerepel a számom, ám az okát nem közölték velem. Erre lennék kiváncsi. Ha másik számra raknám fel a képeimet, az elfogadható lenne? Vagy visszakaphatnám a régi számomat a szokott képeimhez? Én úgy érzem, végig korrekt voltam, nem követtem el szabálytalanságot. Lexi
Kedves Lexi!
Bár a megadott információ nem elég a pontos azonosításhoz, de ha Ön az, akinek az email címe lexi80 kezdetű, akkor a probléma okairól 2010. január 29. napján küldött levelünkben tájékoztattuk.
Ezt követően nem érkezett már több levél Öntől, így értelemszerűen a probléma sem oldódott meg.
Ha szeretne hirdetni oldalunkon, kérjük, válaszoljon levelünkre az abban leírtak szerint.
Bocsi de a 17:58-kor írt üzenetet nem én írtam! Az egy Másik Tibi vagy valaki szorakozik!
Tisztelt szerkeztőség! Lexi vagyok, Gödöllőn vagyok megtalálható. Hírdetésfeladási problémáim voltak, egyik napról a másikra letiltották a telefonszámomat. Többszöri próbáltam felvenni a szerkeztőséggel a kapcsolatot, választ soha nem kaptam. Szerintem ez nagyon inkorrekt volt. Azóta sem tudok ezen az oldalon hírdetni. Remélem más lánnyal ez nem történik meg. Lexi
Tibi tee nem lehetsz normális......
Be akarsz valamit bizonyítani és összevissza írogatsz...
Olvasd már vissza miket írsz ide! Ki az a hülye aki ezt neked elhiszi! Te ép elméjű vagy???
Nem lehet, hogy te haragszol a lányra a Miára vagy Krisztire az sem világos.. szerintem kezdesz bűzleni...
VL Szerkeztöség!
Miért azt hiszik szorakozásbol írok ide??? Sajnálom hogy ha ilyen embereket ültetnek oda! Én leírtam hogy 100% tudom hogy nem felel meg a kép a valoságnak!!! Nem tudom önöknek nem érdekük a korrektség????
Aki a képen szerepel az a lány már 1000km-re tartozkodik jelen pillanatba is a soprontol!!!!!
És ezt tőle tudom!!!! Mert hivtam és mondta hogy már nincs ott!!!!
Ki vagyok! Strigó.. az anyukád.. kikérem magamnak!!!
csak nem szeretem ha hülyének néznek!
Egyébként meg a Mia is egy átverés.... egyszer szőke, egyszer vörös, egyszer barna...
Én egyikhez sem fogok menni az bizti...!!
Kedves ibi vagy Tibi!
Kész vagyok.. mint egy szopós..... k.....c úgy nyivákolsz itt egy napja....
Tudod én is voltam a Krisztinél és elég gázos volt.... ja........ és legalább + 5év.... a Mia pusztulatáról ne is beszéljek....na őneki is pussz 10..nem ám 18..))
De vajon te miért vagy úgy kikelve és felháborodva a képeken.... lehet zavarja az üzleti köreidet...???
Mondjuk te húzod a hasznot...?
miért nem a lány(kád) ír .. és írja meg a frankót? Nem tud magyarul....
csak a francája érthető....
Le se tudnád tagadni mekkora strigó vagy....
Kedves Tibi!
Mivel hozzászólását itt írta be, nem egészen egyértelmű, melyik "Kriszti" nevű hirdetőről írt.
A Szerkesztőség pedig semmit nem csinál a képekkel, azt a hirdetés feladója tölti fel, és ha ingyenes a hirdetés, akkor 4 naponta teszi ezt.
Mi csak akkor tudjuk letiltani, ha egyértelműen bizonyítható, hogy nem a hirdető van rajta!
na végre:-)))
Kemény kalap!
Nem tudom kivel voltál, de az biztos hogy a Kriszti néven hirdetett lány már honapok ota nincs!!!!!!!!
Csak azt nem értem mit csinálnak a szerkeztöségben, ha még mindig fent van ezek után is a kép!!!!
Akkor Én nyitok Kecskeméti MK-társak,eddig Én Nauszit és Gabykát próbáltam előbbit töbször is Nekem nagyon bejöttek bár más fórumon olvastam,hogy nehéz bejutni hozzájuk főleg Nauszihoz,erről anyit Nekem sikerült mindig könnyedén akinek, nem lehet vele volt gond.Gondolom most azt gondolják néhányan menager duma,de aVL-en a kecskeméti fórumon megtaláltok a hozzászólásokban.Valaki tud infót Lilla 21-ről és Zsófi21-ről előre is köszi
Az a baj, hogy össze vissza ír itt mindenki mindent!
Nem tudom ki a kis kópé, de egyszer a krisztit mószerolja egyszer a miát mártja be!
Én voltam mindkettőnél és egy hányás.... volt....
Egyébként meg gyakran beszélgetek lányokkal akik azt mondják, hogy lehetetlen a nap minden órájában úgy kinézni mint a képeken, sőőt...!
Szerintük mi férfiak álomvilágban élünk...
Úgy hogy engem nem zavarnak a képek... Én kifejezetten örülök, ha legeltethetem a szemeimet.... a valóság úgy is - a legtöbb lánynál - lehangöló..sivár pusztaság, igénytelenség a lakásban..... de kinek a pap, kinek a papné....
A Nadin-t csak ajánlani tudom! Eleven,mindig mosolygós,vidám,közvetlen kis töltöttgalamb!