Sajna van ien főleg a romáknál ...
Sajna van ien főleg a romáknál ...
A nyíregyházi Kinga Baba (23) 06-70 / 285-0804 hirdetése valós, a képeken ő van. Gyönyörű lány, csodálatos a teste, egy időben punciképpel is hirdetett. Engem ez nyűgözött le, emiatt mentem el hozzá. Még fotózni is engedte magát. Aki egy szép lánnyal szeretne lenni, annak nagyon ajánlom. Csak a hozzáállása zavart, nem volt barátnő feeling, eléggé unottan csinálta, de egy igazi kis bombázó.
Sziasztok!
Melyik lanyok tudjak a melytorkos szopast zala megyeben???
Ezt a funkciót már réges régen aktiválni kellet volna és akkor nem kellene mindig vissza-vissza lépni a "piroslámpás fórumból" hogy megnézhesd az éppen aktuális lányt akiről a beszámoló készült.
Tisztelt szerkesztőség.
Hogyan fogjátok megoldani a kamu hírdetések letiltását?
Beutazzátok az országot, hogy meggyőződjetek róla ki nyit ajtót? Ne nevettessetek, ha nem lenne ez a sok kamu hírdetés alig lenne hírdetőtök nem hinném, hogy megérné üzemeltetni ezt az oldalt. Egyébként örölök, hogy leírhatják az emberek a véleményüket mert remélem így sikerül kiszűrni a csalókat.
Titkosnak igaza van, Vikicica ténlyleg nem az . Csak azt nem értem miért nem tiltják ki az ilyen kamu hírdetőket. Azt hiszik mert jó képpekkel hírdetnek, ha már felmentél fentmaradsz? Én nem maradok és mindenki ezt tegye mert felháborít a sok kamu hírdetés.
Tibinek sokmindenben igaza van. Voltam olyan lánynál aki felvette a telefont két városban is öt perc eltéréssel. Mikor felmentem hozzá, a képeken ő volt viszont ki nyitott volna ajtót 220 km rel arrébb? Szabadidőmben járogatok fel lányokhoz és azt mondom, hogy az én tapasztalatom sajnos az, hogy 80% ban nem azok a lányok voltak a képen. Ilyenkor fogom magam és már az ajtóból elköszönök. Sokat csalódtam már a Vidékilány okban.
Fent voltam egy Nyíregyházi lánynál természetesen a képeken nem ő volt, de a legjobban az háborított fel, hogy míg zuhanyoztam ellopták a pénzemet.
A minap Nikinél jártam nagy hibámra....Jó a csaj,de vékony és bekébzelt flegma.Siettet csak egy fél órát kértem való színűleg az volt a baja.Szallagház mögött rendel egy új építésü házban.Bíztam a hozzászólásokban de valószínűleg ő nem nekem való.Szerintem az az idö azért van hogy kilehessen használni.Fél órára nem ajánlom valószínűleg ha többet kap kedvessebb.De akkor már inkább másnak fizetek és kedveséget kapok......
Bocs Niki ez az igazság változtathatnál a modorodon elvégre te vagy értünk.Máshoz is tudunk menni.....
Ezen az oldalon is retusálatlan Linda fotoja????ua mint a be-szá. oldalon?? nézd meg jobban,
HA VALAKI JÁRT MÁR NYÍREGYHÁZÁN A 20ÉVES LOLÁNÁL KÉREM IRJON VALAMI INFÓT RÓLA!
Tisztelt szerkesztőség! Köszönöm válaszukat, email-ban elküldtem az adatokat. Remélem ezek után ismét hírdethetek az oldalon! Reagálásunkat és segítségüket mégegyszer nagyon köszönön. Lexi
Mehetsz nyugodtan aranyos kedves lány és helyes is!
Javlasom tedd takarékra magad, és ne kezd el macerálni Petrát!!!
A fórum ezen része ha esetleg nem tudnál olvani a Pozitív tapasztalatokról szól!
Petra pozitív visszajelzést kapott és ennyi!
Hogy lehettél annál a lánynál aki már nincs? Ez nekem furi és megnevettetett :)))
Szerintem kicsit magadban kavarodtál össze ;)
Tibi! Te nóóórmális vagy?
Hello,
gratuka az oldal gazdainak, Jo otlet, hogy vegre van forum, igy talan nem leszunk annyira megvezetve.
Hamarosan irok a pecsi csajokrol, legalbb is akiknel voltam.
Udv:
JR
szisztok hat az az igazsag velem is kitoltak pont ma volt a napja meghoza egy donna nevezetu holgy nem tudom ismeritek e volt mar ott nala valaki ?
ami a lenyeg odaertem a cimre de nem nyitot ajtot senki sot mar a tel sem vete fel es uta mikor hivtam hat sajnalom csak viccelodtem?
farokra veszik az embert?