Kedves Kis Kópé!
Kérjük, ugyanazt a hozzászólást csak egy fórumba írja be. A válasz és a reagálás így is úgy is meglesz, ha a kérdés mást is érdekel.
Köszönjük!
Kedves Kis Kópé!
Kérjük, ugyanazt a hozzászólást csak egy fórumba írja be. A válasz és a reagálás így is úgy is meglesz, ha a kérdés mást is érdekel.
Köszönjük!
skacok, mától itt a legegyszerűbb megbeszélni a bárónőkről a véleményeket!!!
üdv. petya
Sziasztok Szegediek!!
Várom a tapasztalataitokat Gizelláról, Nadinról, Jeniferről, Zsaklinról.
Köszio előre is.
Majd írok én is beszámolót :)
Csáo
Sziasztok! Van valaki aki tudna több infót a lányokról??
Sziasztok!
Szeretnénk tudni konkrétan mi számít szabálytalanságnak a VL. oldalon!
Pl.:
1.)-Ha vásárolunk PL. 3 hírdetést (mert az már kedvezményes) és minden hírdetésban más és más telefonszámon egyedül én hírdetek - persze más és más képpel, arckitakarással, parókával, stb. EZ SZABÁLYTALAN?
2.)-Ha vásárolunk pl. két hírdetést. A hírdetés feladásának időpontjáig nem ér ide a barátnőm csak mondjuk 5-10 nap múlva. Addig fennhagyjuk a hírdetését, hisz kifizettük.. Egyrészt jó reklám, más részt ha hív vendég felveszem a barátnőm telóját és beszélek vele..aztán vagy eljön vagy nem... EZ SZABÁLYTALAN?
3.)-Ha havonta más és más telefonszámommal hírdetek EZ SZABÁLYTALAN?
Annyit azért megjegyeznék, hogy a kép(ek) egy dolog! Amikor kinyitjuk az ajtót VENDÉGEINK eldöntik, hogy tetszünk és maradnak, vagy nem tetszünk és elmennek!!!
Sok lány inkább lenne igényes önmagára és környezetére! Egy két vendégünk csak sajnálkozását fejezi ki, hogy milyen helyekre kell alkalmanként betévedniük.
Aztán ha mindenki a saját házatáján söprögetne, akkor kihullna az igénytelen férgese...!
Na jó éjt és várom válaszaitokat
Köszi
kis kópé
Sziasztok!
Láttam egy képet a vidéki lányok oldalán. A MIAről készült kép kamu. Pár hónappal ezelőtt dolgozott ott egy lány, és a képen ő látható. Voltam akkor nála, azért tudom.
Van aki szeret kamu képeket használni, csak ezzel minket vernek át!
Szerintetek?
Sziasztok!
Láttam egy képet a vidéki lányok oldalán. A MIAről készült kép kamu. Pár hónappal ezelőtt dolgozott ott egy lány, és a képen ő látható. Voltam akkor nála, azért tudom.
Van aki szeret kamu képeket használni, csak ezzel minket vernek át!
Szerintetek?
nyertem......
Sziasztok én Dorcikával meg voltam elégedve nagyon! De Amanda nem volt valami nagy szám! Mintha valahol máshol járt volna, nem pedig velem! Sziasztok!
Sziasztok!
Debrecenben és Szoboszlón is hirdeti magát Vikicica,nos ha vki elhitte volna,a képen nem ő van.De még csak nem is hasonlít rá.....::::((
ez egy okos ötlet, biztos sokan fogunk élni a lehetőséggel
Bocs a 20 éves Vikinél voltam rola szol a hozzászolásom.
Sziasztok itt Mr Krumpli. Voltam Győrben a Vikinél nagyon kellemes ha tehetitek mennyetek el hozzá!! Nemhiszem h csalódni fogtok. üdv mindenkinek!!
Szuper hogy végre ide is lehet írni
nyertem
Ez tök jó!
Sziasztok!
Van egy lány sopronban,aki Kriszti néven fut. A képen nem ő van! Tehát kamu! Pár hónappal ezelőtt voltam a képen látható lánynál. Azt hittem, most is ő van itt. De nem, egy másik csaj használja a képeit.Szerintetek miért akarnak átverni minket azzal, hogy más képét teszik fel?
Oldalunk Hirdetői küldhetnek itt információkat egymásnak, partnereiknek, az oldal látogatóinak, illetve tehetnek közzé többeket érintő információkat.
Az új hirdetések első értékelése, kinek mi a véleméyne a feltöltött új képekről...
Az oldalunkon hirdető hölgyekkel kapcsolatos negatív tapasztalatok.