Vanessa 25 - re utalgattam előző két bejegyzésemben, a másik Vanessát nem ismerem ( még ). Persze ami késik, az nem múlik!
Vanessa 25 - re utalgattam előző két bejegyzésemben, a másik Vanessát nem ismerem ( még ). Persze ami késik, az nem múlik!
Köszi a tanácsot Doc!
Egyre rosszabb a választék itt Sopronban, de hát vkire pedig muszály vadászni! :)
Szia, Kyra a képei alapján lehet, hogy a Vicky féle társasághoz tartozik, szóval ha a Kőszegi úton "rendel", akkor szerintem kerüld el nagy ívben.... Ha mégse, akkor várjuk a beszámolod ;)
Vikiről én igyekszem majd beszámolni, talán jövő 7en lesz időm.
Üdv
Viki 26-al csak az a baj, hogy mivel nem M.o.-on rendel ezért gondolom nem is magyar árakon.
Egyszer hívtam, de mikor megtudtam, hogy Ausztriában van, le is tettem róla, pedig kíváncsi lennék rá!
Így kénytelen leszek vmelyik másik lányt meglátogatni a héten.
Kyra-ra gondoltam, meglátjuk mi lesz.....
Kedves Doc!
Jó ötlet, igazából meg is lepődtünk, hogy ezt eddig nem tudta a rendszer :-)
A funkció elkészült, mától lehet telefonszámra is keresni 06201234567 formában.
A keresés szóvégi egyezést néz, tehát 4567-re kidob mindenkit, akinek 4567-re végződik a telefonszáma.
Észrevételét és javaslatát köszönjük!
VL.
XD. Van már koedukált sitt?
Hi!
Az lehet, de engem jól megszivatott, úgyhogy nem tartom valószínűnek, hogy még valaha is felhívom! Cirka 5x hívatott fel egy nap, és mindig azt mondta, hogy majd később ráér. Aztán a sokadik ígérgetés után elfogyott a türelmem...
Kedves Gróf Kurátor:-))Nem Anikóról hanem Anitáról érdeklödtek, de még mindig örülök, hogy bejövök neked és ha van jachtod egyszer szivesen feszitenék melletted.Ja ne mérgelödj mert az árt a szépségnek.Puszillak szép napot neked és mindenkinek.:-) Anikó
Kedves DigiWalker!
Az apróhirdetések egyelőre szándékosan ilyenek, van aki direkt csak ilyen módon akar hirdetni. Aki több információt szeretne megjelentetni magáról, arra ott a fényképes-profilos hirdetési lehetőség. A kérdésre tehát a válasz: Nem bug, nem feature, egyszerűen csak funkciószegény, lévén, hogy "apró"hirdetés.
Most olvasom, hogy neked meg yachtod van! Komolyan, ha nem hívsz meg oda nyáron, végleg megsértődök.
Ott pezsgőzünk!
Tűntem holnapig. (Ilyen hangosnak megcsinálhatnák a fórumot, nem kéne a betűket keresgélnem:))
De várj csak! Még kitalálják, hogy Te én vagy, én meg Te! No, akkor mi lesz? De legalább mi nem saját magunkkal levelezünk.
Ki itt a mentálisan terhelt? Biztos mi! :))) Amúgy itt vagy most valahol?
Tudod, hogy én hova utaznék, ha tehetném? Megcsodálnám az egyiptomi piramisokat. Azért azok ma is állnak és talán az idők végezetéig állva maradnak, valamit nagyon tudtak akkoriban az építészek. Ma már kártyavárakat építgetnek. :D
Ja, meg van ilyen piramisjáték. Vagy azt betiltották? Már nem emlékszem. Meg MLM is van. (a poharat:))
Mikor pezsgőzünk egyet?
Te is egy beteg állat vagy, mint én, sőt, Te humán állat vagy!! :D
HELLÓ BOY!
AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁS IS NEKED SZÓLT ,ÉS MÉG AMIT ELFELEJTETTEM AZ ELŐBB,IGEN ÁPOLJA MAGÁT,TUSOLNI IS AKKOR MEGY HA MÁR TE IS OTT VAGY HOGY MINNÉL FRISSEBB LEGYEN AZ Ő SZAVAIVAL ÉLVE.
NEM IGAZÁN SZOKTAM NÉZNI A FÓRUMOT ,HA JÓ LEÍROM MOST KICSIT MEGKÉSVE A TAPASZTALATOMAT.ANITABABYNÉL JÁRTAM MÁR ELÉG RÉG ISMEREM,KORREKT NEM LEHUZÓS,HUSIS CSAJSZI,F*NCIÁJA ISTENI,A LÉNYEG Ő IS ÉLVEZI A MELÓT,AMI NEM MELLÉKES A DISZKRÉCIÓ NÁLA NAGYON FONTOS,EGY PRÓBÁT MINDENKÉPP MEGÉR.
Hát, így nem megy! Itt vagyok, Te sehol, máskor meg Te vagy itt és én máshol.
Még csak fog történni. Egyelőre elég legyen annyi, hogy volt egy hívásom, de ezt ide nem írom, mert az ellenség is kukkol.
Bár tudnám, hogy Te kivel vagy? :) Magaddal!! És tudod mit? Jól teszed. Én is. :D
Egyszer egy keresztapát megkérdeztek, hogy hogy van pofája templomba járni?! A válasz így hangzott:
"A magamfajta csak Istenben bízhat édes fiam!"
Nem vagyok keresztapa, még keresztanya se, de így vagyok én is. Csak visszatérsz még ma!
Most meg elmentél? Már nem úgy! :D
Hi! A VL már ismeri a humoromat :) De TE, Te mivel érdemelted ki?!!? :D
Szia!
Téged kíméllek!! Türelem, kedvesem! Mindent a maga idejében. :)
matyi virág 19et tudom ajánlani,az ószőlőn, képeken mégjobb!!!feszes mindene, meg arcra is szép
Köszi az infót, mark30 :)
Tényleg érdekes, hogy pénzt kér a tisztálkodásért, valószínűsítem, a közös fürdésre gondolsz, mert azt írja a hírdetésében, hogy ilyen van Nála. Remélem azért nem kér pénzt, hogy én lezuhanyozzak vagy hogy Ő lezuhanyozzon :D
De kíváncsivá tettél, igyekszem mihamarább eljutni Hozzá is.