Sziasztok!
Fanninál (31) volt már valaki?
Sziasztok!
Fanninál (31) volt már valaki?
Szia. És mi lett a vége? Visszakaptad a pénzt? Mentek érted a személyi edzők? Meddig maradtál a helyen? A nőt láttad még? Hol történt mindez? Hol volt a lakás? Milyen Liza volt? A panziós a fényesudvarban? A Liza27-28? Vékony, magas, fekete hosszú hajú?
Látom most újra itt van Tiffany27 nálatok Nyíregyházán. Ő örök, igazi nő! Istenem, de finom.
És esetleg tapasztalat?
Sziasztok!
Róla van valakinek tapasztalata?
ezt inkább privátban írom
Zala megye teljesen az egesz halott... Hidd el se innen sem a piros oldalrol egyre sem erdemes penzt kidobni... Legkozelebb szombathely ami szamitasba johet sajnos ... Viszont egy pozitivum vas es zala mint eg es fold olyan a kulombseg
Már nincs fennt a hirdetése, Vivienn 31 egy jó hirdető, voltam nála régebben vele semmi probléma nem volt......
A köz javára jó, hogy ezeket mind leírjátok. Sokan olvassák úgy ezeket, akik soha nem fognak beírni ide, de mindent elolvasnak! A konkrét szóban forgó helyről pedig annyit, hogy pont az ilyen szituk miatt az ilyen helyeken mindig van egy figura a spájzban, vagy valamelyik szobában.
Igen, de hiába! Az amatőr és igénytelen képsorozat már nem csak őt, de az összes többi ide tartozó lányt is lebuktatja. Tőlem elférnének itt, de egyre merészebbek, ez a táska ügy is elég meredek a másik csajnál. Már nem is annyira vicces, ha pl.-ul belegondolok, hogy ha valaki máshogy reagálja ezt le, akkor hogy végződött volna!? Aki pedig egy csöves helyre be mer lépni táskával, az örüljön, hogy ruhában tudott kijönni. Akikhez járok, azokhoz simán vihetem a táskámat is, de szűz ismeretlen helyre semmit nem viszek. Telefon és zsé, és csókolom!
staffi · Őstag · Sasha nagyon jooo! Komoly fracia tudás ,jol lovagol, es lesi a vendég kivansagát. Ő, felső kategóriás Nő😉kár ,hogy ritkán elérhető...
Alexan · Újonc · Sajnos a hölgy előszeretettel nézi semmibe az emberi józanész határait.Magam is bele futottam a kis "háremébe".Egy másik barátnője akarta velem elhitetni már ott a háznál,hogy az akit a hírdetésben láttam.Mire tudattam vele,hogy mivel már régebben beszéltem vele és megtudtam hogy félig roma,aki fogadott az meg magyar csaj volt.Kis rafinált átpasszolt a barinőjének.Mikor már el akartam jönni,ajánlotta másik barátnőjét.De mikor megjelent egy csúnyácska egy szál bél leányzó,kifele tartottam az utcára .De megjelent Bellácska még mielőtt a házból kiléptem volna.Végül megbeszéltük hogy maradok,de nagy hiba volt.Egy fadarab is életrevalóbb nála.
Amióta ez a helyzet megesett kerülöm a helyet is.
Alexan · Újonc · Már Kamilla néven is fut egy kört a kedves hirdető
😂🤣
😂🤣
Akamionos · Újonc · Ez már csak ilyen ha valakire nagy hatást gyakorol a Baywatch és Pamela Anderson 😂😂😂 Sashat már próbáltam levadászni,de eddig még nem sikerült eljutnom hozzá,de mindenképp bakancslistás a hölgy 😉
Ha a szőke nagy cicisre lesz altesti bizsergésed, akkor a Silvy28, és vagy a rúdtáncos Sasha25 csajokra légy résen, amikor jönnek! 1-2 napot vannak csak...
Akamionos · Újonc · Már letettem róla. Kár,pedig a képei alapján pont a zsánerem a kis bögyös szöszi,de mivel nem kaptam túl nagy bíztatást,így kihagyom 😁
staffi · Őstag · Vissza rohanni nem fogsz....😉
Előzőleg SzopócsodaViki volt, azelőtt VIP-Lia.