Bocsánat kimaradt a "több" szócska.
Bocsánat kimaradt a "több" szócska.
Tisztelt Szerkesztőség!
Már levelet is írtam!!!Ezért kérdeztem megkapták e?Legyen oly kedvesek nézzenek utánna,átment e az email,mert ha nem küldöl újból!
Dundika.
Ezt már megvitattuk vagy 2 hete. Asszem akkor hasonlítottál minket pletykás öregasszonyokhoz, akik a padon ülnek a ház előtt és...
ok en ertem de en nem kinga babat kerdezem hanem kinga(20)-t vagy egyrol beszelnenk?
igen,ezt az infot mar en is megkaptam es nem ajanljak a Mesterek:)
Betti és Niki egy alomból valók!! Még a bemutatkozó szöveg is szinte ugyan az! Az biztos hogy nem ök az álcázás mesterei!!
Nem nekem, hanem engem csábítanak :)
Kedves Kari-ka!
Látom, ma már nem jössz ide. Tudod, mi a rosszabb? Amikor egy vendég lesz szerelmes, aki már a visszajárókhoz tartozik és ezért nem jön többet. Mert nem bírja és győz a józan ész és ennek így kell lennie, mert a család az első, főleg a gyerekek, akkor is, ha pocsék a magánélete.
Más: A VL közkívánatra csinált nekünk/nektek egy fórumot. Jót akart és mi lett a vége! Addig volt jó mindenkinek, míg nem volt. Erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy béke volt itt. Egyszerűen használható, nem "kockáknak" írták csak, hanem a "legkisebb a legnagyobb" elv alapján, mégsem tudják sokan használni, pedig rém egyszerű. És megy a hiszti ezerrel, ezzel egy rakás pluszmunkát vállalt be a Szerkesztőség. Csak bízom benne, hogy egyszer megértik a játékszabályokat és vége lesz, mindenki kedvére irogathat, kultúráltan persze.
Valaki azon nyafogott, hogy nem tud máshol hirdetni. Vicc! Kapásból tudok 15-20 oldalt :-) Én pl. meghívókat kapok innen-onnan sms-ben, mailben, gondolom, nem csak nekem csábítanak, de én már maradok nyugdíjig. :)
Sajnállattal olvasom, hogy Evelin (19)-el komoly gondok vannak. Csalódott lettem. :(
Akkor esetleg tudna valaki ajánlani Debrecenben valakit, aki tuti úgy 18-30 év között. Segítségeteket előre is köszönöm. Új vagyok a városban és nem akarok árnyékra vetődni.
Szia Kari-ka!
Nekem nem ártott senki. A Szerkesztőségnek csinálnak munkát. Átjössz a csevegésbe?
Szia Katónéni!
Én konkrétan a nyíregyházi fórumbol vagyok,hogy a lányok többsége hová valósi gözöm sincs de van néhány nyíregyi is azok között akik manapság magyarázkodóban vannak.Én nem a békét akarom feldulni,egyszerüen bosszantó sött kifejezetten idegesitö amit egyes lányok csinálnak a hirdetéseikkel.És nemelyikük ahelyett hogy a gyors megoldásra törekedne még háborog és panaszkodik,próbálja megmagyarázni amit nemlehet.Én meg egy kissé roszmáju vagyok,ezért örülök annak hogy beindult a rendcsinálás és bizonyos lányok most kellemetlen napokat élnek át.Tudom hogy vannak sajnos olyanok is akik semmi rosszat nem tettek(mint Te is)mégis megisszák ennek a levét.Mégsem háborogtok vagy vergödtök hanem együtt müködtök a szerkesztöséggel,és türelmesen vártok.Ez lenne a kulturált,a célravezetö,és a leggyorsabb a többi lány részéröl is.Csak sajna néhányukba nem szorult annyi az alapvetö inteligenciábol hogy ezt megértse.
Ha félreérthetö voltam és vagyok akkor bocsánatot kérek mindenkitöl akit esetleg megbántottam.De szerintem itt volt az ideje hogy rend legyen végre.
Itt olyan béke volt, esküszöm, nem értem, mire jó ez? Ez Debrecenben zajlik?
Elnézést, megkaptam az e-mailt, csak spam-ba tette. A választ elküldtem, remélem így már minden okés lesz. A regisztráció kötődéseket meg nem igazán értem még most sem, de hagyjuk,már nem is fontos. emailben mindent leírtam. Köszönöm.
A lányok végre azt kapják amit megérdemelnek. :-)))))))))))
Hát, ez már nem igaz! :-) Ha pasi lennék, már tökön szúrtam volna magam. Jáj, more!
Tisztelt Krisztina!
Mi már többször reagáltunk levelére. Kértük, küldje meg a törölhető, tiltható regisztrációit, telefonszámait, de Ön azt állítja, nem emlékszik rájuk.
Így ezeket nekünk kell összegyűjteni, ami talán Önnek is érthető, plusz idő ahhoz képest, ha csak ellenőriznünk kell.
Természesen - ha felháborodik ezen, ha nem - azoknak segítünk először, akik felvállaják, amit eddig csináltak, és gyors megoldásra törekszenek.
Megjeygzés: Ön négy regisztráció megtartását kérte. Ebből a négy regisztrációból kiindulva eddig 27 telefonszámot találtunk (persze, van ahol csak "véletlenül" elírta a számot), majd a telefonszámok alapján eddig további 21 Önhöz köthető regisztráció került elő. Ezek mindegyike további ellenőrzést takar.
Ugye, így már mindenkinek érthető, hogy miért tart ennyi ideig?!
Mellesleg, Ön is hiába próbálkozik még mindig új regisztrációkkal. Látjuk, de ez nem oldja meg a dolgot. Ezért aztán felesleg azt írni a fórumba, hogy Ön mindent rendben megtett, mindent jól csinált, és most csendben vár....
VL
Ja és valaki kérdezett KINGA 19-ről szerintem nem ő van a képen,vagy ezer éves a kép és nem 19. Én voltam nála a csöcsei jók, de a derekán elég sok a fölösleg,a feje elég gáz rövid hajú piercinges tetovált.Kényszerből csinálja a dolgokat nekem nem jött be és szerintem van egy vonóval is benne.Ennyi
Sziasztok!
Tud valaki infót a következő hölgyekröl:DINA37, DOLLY36, illetve régebben hirdetett itt CSENGE néven egy művésznő.
Előre is köszi.
Tisztelt Szerkesztőség!
Tényleg nem lehetne egy kicsit felgyorsítani ezt a folyamatot? Napok óta várom az email-re a választ,de semmi. Én azt veszem észre, hogy sokan megunták a várakozást, ezért új regisztrációval regisztrálnak új tel.számmal, és új névvel. Ez nem át verés? Én meg nem szeretnék változtatni, ezért várok már 1 hete hogy fiz. hirdetésem megjelenjen. Nézzenek már rá hogy egyáltalán sorra kerültem-e.. Köszönöm.