Köszi Péter kipróbálom
Köszi Péter kipróbálom
Üdvözlet.
Hát, ez azért sok mindent elárul.
Szia
:) Köszi szépen! Az e-mail címem nikolkonzum@citromail.hu
Én amúgy kaptam e-mail-t de abban nem volt számlaszám Eredetileg csekket kértem, de nem jött egész héten..:(
Szia Nikiolette!
Az első email.ben szokták mellékelni a számlaszámot, és a tulajdonos nevét. Ha adsz egy email címet szívesen átküldöm neked, mivel láthatod nmennyire elfoglaltak, és nem biztos hogy hamar "sorra"kerülsz.
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani nyelv-pircinges lányt?Előre is köszönöm!
Hello Sucre!!
Nagyon ajánlom neked akkor,Moni (38)-at!!Igényes.tiszta,sexy kerek popokkal,37 éves,probáld ki az élvezet garantált!!Popon kivül,szinte mindent vállal!!
Shopiehez bejelentkeztem 3 szor amikor oda értem/10 perc alatt/már nem vette fel a telefont.... Valakinek sikerült bejutni hozzá?
Bocs hogy ide írok de a hévízi Molliról tud valaki valami infót esetleg?
Hát ez sajnos igy van ... Ha valaki esetleg tud keszthely környékén valakit aki megbízható és jó hölgyet, írja le legyenszíves. Moliról amugy tud valaki valamit? Nem rég oda hirted Hévízen.
Hello mindenkinek. Ma jártam Anita 19-nél. Senki sem irt beszámolót róla, igy kénytelen voltam magam feltérképezni a hölgyet. Nem bántam meg. Nagyon szép közvetlen, mellei-azok a mellek, legszebbek amihez vala közöm volt. Franciára jól reagál, alig birtam követni a nyelvemmel acsipő mozgását. Élvezi a szexet. Ajánlom mindenkinek.
Szevasz Higénia (wo)Men !!!
Igazad van Cop elég csak vissza olvasni a fórumot!!Az ember sokszor magát minősíti.. lásd a szóban forgó hölgyet...
Tisztelt Makktársak!
Ezt még meg kell osszam Veletek!
Pár hete éjfél fele a belvárosban elém penderült egy élményszolgáltató. Vagy ahogy egy makktárstól valahol olvastam: utcai harcos. A pillanat varázsának nem tudtam ellenállni és lakásomra invitáltam. Vesztemre. Ilyen borzalmas szolgáltatásban még nem volt részem. Mintha főnököm sürgetett volna 10 perccel a határidő lejárta előtt. A dolog kb. ennyi ideig is tartott, egy igen stílusos befejezéssel, amikor is a hölgy záródöffölésem közepette kiugrott alólam, hogy felvegye a mobilját... Hát azóta értékelem igazán a normális, korrekt szolgáltatókat. És hogy még jobban röhögjetek, a hölgy törzsvendégjéül óhajtott fogadni. Hát innen is üzenem, hogy eme megtiszteltetést inkább kihagynám. A kedves úgy látom, újabban itt hirdet, de nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy ő az. (Csak 99-ig.) Így inkább nem nevezném meg, már csak azért sem, mert még hosszú életű szeretnék lenni e földön. Annyit azért elárulok, hogy egy derékbőségét illetően kihívásokkal szembesülő barbibabáról van szó.
sziasztok én a teltebb lányokat szeretem mia véleményetek Alexa 32 -ről járt már nála valaki köszi az infót vagy ajánljatok valakit!
Sziasztok!
Holnap du 1ig elérhető vagyok, majd legközelebb már csak pénteken:)
Kellemes hétvégét, már ami még maradt:) (06305095581)
Üdv, Enikő28
A 4 fórum topicbol 3-ba is beirta a Kinga babát sztárolo szöveget.Szerinted???Mert szerintem akkora reklám mint egy ház.
Bocsi, hogy beleszólok, de semmi extra. Tényleg jó nő, de szex terén nem egy oroszlán!
hali gukokpe, ha megkérlek részletezbéd kicsit Kinga babát, kép alapján bejön, szívesen kipróbálnám, de mostanában félek új lyukra vadászni :) neked milyen élményed volt vele?
Bocs de a csevegés rovatot ne használd reklámra. :-))))) Elég kispályás dolog.....
Kinga baba Nyíregyházán NAGGGYON JÓÓÓÓ!!!!
aki mást mond az hazudik...:)