Kedves suzi!
Ha megkapta a visszaigazoló emailt benne a jelszavával, akkor lépjen be oldalunkra. Ezután a bal oldali menüben találja a hirdetés feladásának lehetőségét.
VL
Kedves suzi!
Ha megkapta a visszaigazoló emailt benne a jelszavával, akkor lépjen be oldalunkra. Ezután a bal oldali menüben találja a hirdetés feladásának lehetőségét.
VL
Helló a SZILVI43 rol infót valaki tudna adni eszméletlenül jo segge van köszi
gSzasztok4Lakást keresnék debrecenbe pár órára !Tudtok ilyet nekem !!Köszönöm a segitséget Nem BN -ek kell privátba Köszönöm
Sziasztok
Úgylátom felélénkült ez a forum,Liila van terítéken
Én jártam már Lilla21 nél többször múlthéten is meglátogattam egy párszóban leírnám én is véleményem .Egy nagyon kedves tiszta és korekt lány,
A lakás tiszta és felújított ami még nagyon fontos számomra a fürdőszoba is rendben van tiszta törölközők, tusfürdő stb.
A ***moderálva***:nekem bejött mert aktív minden téren, igaz nagyon kevés***moderálva*** de nekem így is ok.
Sajnálom a Maktársat ,hogy ezt ő nem élhette át ,de ez sem megoldás szerintem egy ujabb időpont egyesztetéssel jobban járt volna .
Én holnap készülök Zsófikát meglátogatni aztán írok beszámolót is .
reméllem a következőekben normális és korrekt beszámolókat olvashatunk itt.
Szép napot mindenkinek.
Üdv, tényleg elég vegyes a kép de olvasva és adva egy pár ember itteni véleményére(tapasztalatra+saját)nekem eddig sikerült jól választani.Köszönet érte, és csak megerősíteni tudom azt a pár lányt h.valós képek és valós személyek valódi szolgáltatásokkal.
Kébzeld el 1éve dolgozom itt,senkinek nem volt panasza rám sem itt sem más oldalon.Csak te találsz ki ilyeneket.Különös senki más csak te???Miért is???
Többi hozzá szóló is te voltál.De majd ez úgyis kiderűl!!!!
Aztán meg ne aggódj vannak akik hozzám jönnek és nem panaszkodnak,ha te is eljutottál volna hozzám nem lenne panaszod.
Ne aggódj van elég partnerem!!!
Most már válthatnál témát és le szállhatnál rólam mert ez nem lesz neked sem jobb!!!!!!!
Kettőnk közül te viselkedsz gyerekesen nem pedig én ezt mindenki látja.
Ahogy látod senki nem foglalkozik ezzel a témával.
Na pá!!!
Megyek dolgozni!!!!!
Kedves Zsolti!
Nem is emlékszünk hogy te nálunk jártál volna!mi szeretjük ha az emberek lezuhanyoznak,mielött a szobába lépünk!az meg hogy koszosak meg büdösek vagyunk ez valotlan állitás,mert mielötta vendég megérkezik vagy már amikor itt van mindig zuhanyzunk,és ha a vendég szeretné akkor együtt zuhanyzunk!Ezuton is cáfoljuk Zsolti véleményét,és várjuk kedves úriemberek jelentkezését továbbra is.2 szép igazi magyar lány!(nem hadházi)!!!!csók Gina és Evelin
Kedves Zsolti!
Ha gáz nőnek tartottál,akkor minek jöttél be a lakásba,jah és még azt mondod hogy koszos vagyok akkor hogy birtál velem lenni????Edig még nem panszkodott senki,sőt sokan vissza is járnak!Pusy Evelin
Szia az előző hozzá szólásom jó szándékú és építő jellegű volt,ezzel a hozzá állással ,csak egyszeri vendégeid lesznek,mert ,ha így folytatod akkor ki megy el hozzád?Akinek nem inge nem veszi magára,de te pontosan tudod,hogy a te inged és fel is vetted!!Több hózzá szóló is megirta már a véleményét és nem a legjobbakat Nem Véletlen..te vagy a porondon érdekes..?elvégre te vagy értünk és te élsz mi belőllünk férfiakból TEHÁT NEM ÍGY KELLENE VISELKEDNI!!Amúgy azt csinálsz amit akarsz sok lány van aki normálisan végzi a dolgát mi mehetünk máshova is de te nem...elkellene gondolkozni és rászokni a többszöri tusolásra nagy a meleg és sokáig tart még a nyár..
tisztelt szerkesztöség szeretnék hirdetni,mit kell csinálni miután megvan a jelszo
Tavaris, most viccelsz!?
Te is tudod, hogy lesz kamu is, meg nyafi is, és lehet, hogy "cak dugi" nem.
:)))))))))))))
Maxxonnal értek egyet.
Egyébként meg szánalmas a felhozatal a városban. Tegnap rászántam néhány órát és körbenéztem. Rettenetesen gyenge! (Elnézést attól, akit nem láttam és pont ő igényes;)
OK, magasak az elvárásaim, de meg lehet felelni. Van rá példa. És akkor látszik csak a különbség, ha találkozol egy egészen másfajta minőséggel. Százból egy.
De ilyet hirtelen nem tudok :(
Sziasztok,VIGYÁZATOK a szabolcs-megyei nyíregyházi Vanda nevü lányal,mert lop.Tölem elopott 5000-forintomat,melesleg csak 17-éves az ő elmondása szerint.A telszáma:06-20-401-5627.
Szassz Pitty!
Örülök, hogy jól érezted magad. Megvárom a reget, és ha jóféle, meglátogatom.
Chuck!
Ne vitatkotzzunk, értem én! Az értékek alatt mindenki mast ért, relativ.
Nekem is van partnerem, több is. De tudod a kisegér sem szeret mindig egy "lyukra" járni. :-))) A kurvázás egyfajta életvitel.
Ez az oldal nem megtévesztés, aki ide belép, az tudja mi áll a háttérben.
A prosti azért volt idéző jelben, mert tőled idéztem, mint minden mást amit idéző jelbe tettem, te is ezt tetted a szerkesztőség üzenetére reagálva.
Minden jót!
hol vagytok lanyok?? :) ma este felhivtam 5db 24 oras csajt es senki se vette fel, ennyire nagyuzem lenne? :))
Nem tudom te ismersz-e engem?Vagy még mindíg azon háborogsz,hogy nem jutottál be hozzám,nagyon a szívedre vehetted de remélem nem szerettél belém képről enyire pancser nem lehetsz.Én ismerem a tisztaság szó jelentését és használom is naponta töbször is nem úgy mint te.Én tiszta vagyok de ha te bejöttél volna hozzám a lifttől az ágyig fertötleníthettem volna te Fülöph....
A bolt továbra is nyitva.Ami még érdekes nem láttam még hozzászólásaid csak ilyenkor jelensz meg vagy vannak értelmes hozzászólásaid is?
Ha meg továbra is próbálkozól akkor keres meg vagy én TÉGED???
IRÁNY A FÜRDŐ 2DL HIPÓ AZTÁN ALVÁS!!!
Jó éjt!
Nem tudom te ismersz-e engem?Vagy még mindíg azon háborogsz,hogy nem jutottál be hozzám,nagyon a szívedre vehetted de remélem nem szerettél belém képről enyire pancser nem lehetsz.Én ismerem a tisztaság szó jelentését és használom is naponta töbször is nem úgy mint te.Én tiszta vagyok de ha te bejöttél volna hozzám a lifttől az ágyig fertötleníthettem volna te Fülöph....
A bolt továbra is nyitva.Ami még érdekes nem láttam még hozzászólásaid csak ilyenkor jelensz meg vagy vannak értelmes hozzászólásaid is?
Ha meg továbra is próbálkozól akkor keres meg vagy én TÉGED???
IRÁNY A FÜRDŐ 2DL HIPÓ AZTÁN ALVÁS!!!
Jó éjt!
Hé, hé, én nem gúnyolódtam, de ezt el kell ismerned, hogy az "értékekre" való hivatkozás itt bizony rém viccesen hangzik!
Amúgy meg, a szerkesztőség nem is nekem üzent azzal a beírással, amin én mosolyogtam egyet... ezért nem értem, miért nekem említed, hogy "hát én biztos úgy gondolom, ez itt az áregyeztetés helye...".
Nem gondolom én sehogy, egyébként is, nekem van partnerem, így nem szorulok rá efféle... izé... szolgáltatásokra.
Egyszerűen csak érdekel, mi zajlik itt.
Egyébként ebben teljesen igazad van: "...nem ők - szerkesztők - hozták a törvényt, ők csak a hatályos törvények betartásával üzemeltetik az oldalt..."
- Nyilvánvaló, de az az értékekre való hivatkozás nem biztos, hogy jó beszólás volt részükről... főleg annak tekintetében, mi is itt a fő profilja a hirdetőknek, és hogy sokszor mi van a háttérben.
Jaj, és a "prostit" miért kell idézőjelbe tenni?
:)))
Most meg ne megyarázd nekem, hogy "de hát nem is prostik"...
Na, jó éjt!
Ehhez a hozzászóláshoz is csak gratulálni tudok.