Ágyazásról nem tudok, de ahogyan szeretnéd. A gondolat szabad, szárnyalj ahogyan jól esik. A Szentlélek áldása szálljon Reád! :-)
Ágyazásról nem tudok, de ahogyan szeretnéd. A gondolat szabad, szárnyalj ahogyan jól esik. A Szentlélek áldása szálljon Reád! :-)
..meg amit még csak gondoltak! :-)
Puding próbája az evés. :)
Látom, bókolsz. :)
:D Szia!
Köszi az infokat! Akkor valószínűleg ezért ...TÖRÖLVE... Pedig a hangja egész kellemes volt.
Kit tudnátok ajánlani?
A szabad kapcsolatok tartósak. Mint a világot járt vándormadarak, hosszú idő után újra összejönnek, s elmesélik egymásnak, mit láttak.
Pál-Pusztai · Őstag · jav. Mindenkinek. :-)
Neked is! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Jóéjt Minenkinek.
Ez eszembe se jutott! Lehet, hogy nem jön be, bár ez csak akkor igaz, ha a szex érdekében vállalja be valaki a masszázst. Jó vagyok, ennyi.
Na ebben megértettük egymást. :-)
Mentem. Szia.
Pál-Pusztai · Őstag · Azt azért nem gondolod, hogy így "ismeretlenül" kiadom mindenem. Az is lehet, hogy nem jön be amit csinálsz. Természetesen felfedem magam, de nem előre. Ezt Te is megértheted. A személyes találkozás sok mindent eldönt.
Talán nem.
Ez nem is vicc.
Azt hiszem, tudom.
Tudod mi a vicc? Ő az, akivel órákat tudnék vitatkozni, beszélgetni, hozzá bújni, agyon ütni, de nem biztos, hogy többtől nem jönnék zavarba.
Amen!
Pál-Pusztai · Őstag · Ha visszaolvasol, tudhatod miről beszélek. :-)