Tisztelt szerkesztöség! feladom a hirdetésem és mindig törlik, de nem tudom miért? szeretném megtudni mi az oka? krisztofer930@gmail.com Tisztelettel Fruzsina
Tisztelt szerkesztöség! feladom a hirdetésem és mindig törlik, de nem tudom miért? szeretném megtudni mi az oka? krisztofer930@gmail.com Tisztelettel Fruzsina
Szilviát én is megkeresném, ha ilyen jó. tudja vki a számát? Kösz.
A KATA nevű hölgy lenne az ...TÖRÖLVE....hu-n? ha igen akkor Hódmezővásárhelyen van.
hali freddy!
szerintem a claudia(20) kamu fotó angellika black képe bár örűlnék neki ha megcáfolnának benne.
veronika (26) hoz voltam régebben ő normális csak picike a melle.
A következő lányok (társoldalon találtam őket csak ott nincs fórum) érdekelnének, ha valakinek van róluk infó kérem tegye közkinccsé :)
Jázminka (20) -9777
Veronika (24) -5301
Klaudia (20) -0519
Nina (20) -6712
Üdv mindenkinek!
Voltam a 2 szöszi csajnál (Klaudia és anita). A képek kicsit feljavítottak de ennek ellenére rendben vannak a csajok, a lakás nagyon fullos légkondis.
Maga a menet viszont kicsit mű és futószalag feelinges...
Tisztelt Alíz!
Emailben elküldtük a probléma okát és a megoldáshoz szükséges tennivalókat is.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Szerettem volna feladni egy hirdetést, de nem értem miért nem aktiválják? Kérem legyenek kedvesek segíteni, mert nem tudom mit kellene javítanom. Köszönöm. E-mail címem: katalin8102@citromail.hu (ez a hirdetéshez tartozó e-mail is) tel: 06307348171. (szintén a hird. tel. sz.)
Köszönettel: Alíz
Szia Vica.
Nem látom már itt a hirdetésed:-(
Csak lejárt vagy abba hagytad vagy máshol hirdetsz? Esetleg máshol dolgozol?
Ha még olvasod ezt a fórumot kérlek keress meg mailben mert szeretném veled felvenni a kapcsolatot.
cougar@citromail.hu
És ha bántó lett volna hogy egy kalap alá vettelek másokkal akkor elnézést kérek de egy egy hirdetésben oly kevés az információ hogy mi akik olvassuk nem nagyon tudunk külömbséget tenni legfeljebb sejthetjük hogy valamelyik lány különlegesebb vagy számunkra értékesebb lehet mint ahogy ezt sejtem a te esetben is. Amennyiben hajlandóak vagytok velünk kkommunikálni az sokat segíthet.
Trixy is megvolt!
Szokásos helyen, kedves, kosaras alkatú szöszi k.... várja a vendéget.
...TÖRÖLVE..., korrekt, kedves a lány, adj neki.......!!!!
Szia! Engem meg nem érdekel, hogy sok vagyok-e, jöhetne ide más is... Igazad van, elírtam, nem a dolgok agresszívek, hanem az emberek. Az a sok! De már azt is kezelem, mindenkinek, amit megérdemel :) Azért ne hidd, hogy mindenkit utálok, csak van a tömeg, aki nem érdekel, vannak jó ismerősök, meg legalább 2-5 ember, akiket nagyon szeretek. Sorrend felállítva :))) A leendő széket én választom ki magamnak, láttam motorost is, tetszik, csak nincs ajtaja. Azért az átjött, hogy voltál néhány agymosáson, régebben én is, de volt ahonnan elszaladtam. Mint a bolondok! Mindent nem tudsz befolyásolni. Te, itt tényleg sokak vagyunk, holnaptól villogok neked is, ha látni akarsz, aki nem, az meg elfordul. Majd keresel, ha akarsz! :)))
Ui: a látószögemmel semmi gond, nem vagyok csőlátó, sőt, hátul is van szemem, csak eltakarja a hajam. XD
Tisztelt Vicus!
Emailben megírtuk a teendőket, kérjük arra reagáljon.
VL
Tisztelt kinga baba!
Volt aktiválás is, de ha minden rendben van, és a hirdetés is rendben van, akkor sem "azonnali" az aktiválás. A vállalt határidőket megtalálja a hirdetési feltételekben és a GYIK-ben is.
VL
Tisztelt cica baba!
Ahány új regisztrációt hoz létre, mind kitiltásra fog kerülni addig, amíg a problémát nem egyeztetjük és oldjuk meg. Véleményünk szerint erre az egyeztetésre nem a fórum a legalkalmasabb hely, kérjük emailben válaszoljon levelünkre.
Üdvözlettel
Kedves Monó!
Az oldal jellege miatt csak és kizárólag írásban tartjuk a kapcsolatot hirdetőinkkel, illetve az írásban rögzített kéréseket, információkat vesszük figyelembe.
Leveleire válaszoltunk, kérjük, írja meg, mi az, ami Önnek gondot okoz.
VL
Jó napot
Érdeklödnék az Önök telefonstáma után,mivel nekem lenne egy személyes gondom Önökkel szemben,és
sajnos sehol sem tudom a telefonszámukat megnézni...az üzenetekből amit irok és vissza válaszolnak sajnos semmi nem igaz....és ez nagyon bosszantó számomra...
várom vissza jelzésüket a telefonszámmal hogy,meg tudjuk beszélni a gondjaimat Önökkel.
Üdv:
Monó
Igazodom akart lenni :)
Sziasztok!
Holnaptól várhatóan újra itt villogok, némi változtatással. Figyeld a telefonszámot és az elérhetőségemet! (Igyzodom az igényekhez :))
Hali freddy!
Köszönöm a hasznos infót valószínű a hétvégén én is meglátogatom
Szia! Eltűntél. Azért vitába szállnék azzal, hogy mindig azt kapod vissza, amit adsz... Én ritkán keresem a bajt, szeretem a békét, de ma kishazánkban igen agresszívan működnek a dolgok. Én, ha odakenek, akkor már előtte én kaptam és egyetlen dologért vadulok be, ha piti nézeteltérés miatt, amit kulturáltan le lehetne rendezni, rommá verik, amit felépítettem, csak úgy bosszúból, vagy belecsinálnak a levesembe...Amíg nincs negatív hatással az életünkre valami, addig nem érdekel. Amúgy talpon vagyok és golyóálló :) Nem kell kihozni a tigrist belőlem. Ilyen egyszerű. Az élet meg játék. (ahogy írtad, mind meztelenül születünk... csak nem mindegy, hova!)