Hali mindenkinek.Tamaránál voltam tegnap,és a franciája nagyon jó volt!Korrekt volt minden.
Hali mindenkinek.Tamaránál voltam tegnap,és a franciája nagyon jó volt!Korrekt volt minden.
Na szevasztok gyerekek.Pffffffff az hogy lehet ha az ember ellen megszüntetik bizonyitottság hiányában az eljárást(ügyészség) és ennek ellenére a szabálysértési hatóság (rendőrség) elkaszálja./ittas vezetés/.
Ez magas ,vagy ittamn vagy nem,vagy bizonyítható vagy nem?
Most mehetek és fizethetek 60 popit vagy söpröm a temetőt 12 napig.A jogsi meg a páncélban figyel még 3 hónapig.
Még jó hogy pár vodka után vagyok és nem különösebben érdekel,de majd holnap :( szét b@sz az ideg az ziher.
Kató ahogy megcsinálom küldök neked a krampanpulibó.de elötte leittasdom tőle,már csak a mminőségellenőrzés miatt is!!!!!!!!!!!!
Segítséget (információt) kérek: Nerina nevű hölgyről. Volt már valaki Vele? Köszönöm.
Voltam Barbinál és korrekt, kedves csaj. A képeken Ő van, nem ...TÖRÖLVE.... Érdemes.
Ami Babával VIGYÁZAT!!!! ...TÖRÖLVE...
Gyenge, kedvtelen fadarab. Nem ajánlom senkinek.
Helló,ha többet megtudnál esetleg Gina (36),Barbi (26)-ról írd meg légyszí ide.Még Ami baba (20)-sem tűnik rosznak (legalább is nekm)
Sziasztok!
Évi 23-róltud valaki infót?
Egyedül ...TÖRÖLVE...?
Köszi
Jó reggelt!
Látom, te meg aludni nem tudsz, pedig jó, az egyik legjobb dolog az életben :)
Gróf ellen az ítélet megszületett, de majd este teszem közzé. Fellebbezésnek helye nincs!! :DDD
Tisztelt Férfi társaim!
Egy Nagyon fontos infót kell hogy megosszak veletek!
Felhívnám egy bizonyos "Dorinda,Amyna,Adél,talán még Vivien "néven
...TÖRÖLVE...
Úgy érzem ezt a tényt meg kellett osztani veletek.
üdv.mindenkinek.
Segal...
Szép álmokat Mindenkinek. ¤
Az utolsó szó a Grófé marad. Nem tud kimaradni, csak fennmaradni. De jól van ez így! :)
Ismét rohan, vagy roham? :-)
Osztom a véleményedet ez nem vita, csupán beszélgetés és némi morzsák és észrevételek felsorolása, meghintve némi "rizsával". :)
Több igazságot is írtál a terelések között. Köszönöm. :-)
A tied lesz az utolsó szó! Vagy nem. A bíróság előbb-utóbb dönt :)))
Sötétben tapogaccc, látom tényleg nem ismersz, de ne aggódj, néma a nevem. :)
Kedves Pál!
Vádlott hiányában a tárgyalást berekesztem. :DDD
Drága Katóka!
Mikor mondtam vagy írtam azt, hogy baj ha kedveled? Én is kedvelem, mert lehet Vele beszélgetni értelmes dolgokról is. :) Tudom miről beszélsz Katónéni, ott voltam akkor, mindent láttam. :)
Jóccak :(
Ne mááá! Hova mész? Korán van. :(((
A tanuk: rubint, repülő vándorkasza, zulu, a többieket elfelejtettem. Kéretem őket és egy üveg valamit! :)