Sziasztok!Holnaptól ismét elérhető leszek a szokott helyen 9-16 h ig.Várok mindenkit szeretettel.csók:Zsuzska
Sziasztok!Holnaptól ismét elérhető leszek a szokott helyen 9-16 h ig.Várok mindenkit szeretettel.csók:Zsuzska
Jó reggelt Gróf!
A bűntetésedet kérem nem elfelejteni!! Itt a helyed, életfogytiglan. Vagy gyantáztatni voltál? :)))
Jó reggelt!
Szerintem (majdnem) mindenki megértette és átérzi. Te a közelemben laksz? Vagy arrafelé?
Hol csavarogtál már megint tegnap?
Tudjátok...?... ez most olyan.... mintha hozzá lennék láncolva egy sínhez és hallanám, egyre közeledik a vonat. Esélyem annyi, ha időben megtalálnak és visszavarrják amit levágott a mozdony? Ha marad belőlem valami? ..szörnyű a helyzet. (nem engem kell sajnálni, félreértés ne essék)
Köszönöm ez ma különösen jól esett:-)
Helló mindenkinek!
Lilla 41-ről tapasztalatokat tudna vki írni? Ferenc körút környékéről lányokat! Vmint ha járt vki idősebb korosztályu hölgyeknél az érdekelne, és hogy milyen a ...TÖRÖLVE...!
Köszi mindenkinek!
Tegnap este volt egy vendégem, a 8-ason jött Ausztriából, mesélte, hogy Sümeg, Tapolca, Ajka... lezárva, minden vörös.
Az újságban Kolontárral foglalkoznak a legtöbbet, Somlójenő nálam kimaradt, vagy csak felületesen olvastam még, de mától alaposabban követem az eseményeket. Sajnálok mindenkit, de az a föld megérintett és élénk a fantáziám is, azt tudtam, hogy eladni lehetetlen, más terveim voltak vele. Ráadásul nagyapáé volt, ez csak úgy érzelmileg üt. Mindegy, majd meglátjuk, mi lesz.
Szia!
Már vártam, arra van! Szuper! Nyáron voltam megnézni a birtokot, de a fekvéséből gondoltam, hogy ez se maradhat ki. Örököltünk vörösiszapot. Lehet, ha már lehet arra normálisan közlekedni, megnézem, mi maradt belőle. Talán az egyetlen diófa.
No, egyszer örököltem valamit egész életemben!
Sziasztok!
Anikó(31) nél jártam már. Valóban gyönyörű. Sajnos csak masszázst ...TÖRÖLVE.... Talán a későbbiekben szimpátia alapján mást is.
Fanni(23)-nál is voltam már. A lány dekoratív! Szép mellek, kellemes nagyobbacska fenék. Abban igazad van érdekes a leányzó. :-) Kedveli a kölcsönös franciát. Én személy szerint ajánlani tudom.
Remélem tudtam segíteni, ha csak egy picit is.
|
Kedves segal!
Mint már többször írtuk a fórumban: ilyet ne!
Se Önnek, se nekünk nem hiányoznak az ilyen beírások jogi következményei.
VL
Jöttek értem kocsival, azonnal mennem kell. További minden jót!
Jó reggelt! Katóka, Jártál arra mostanában? Ismerősnek tünt a név az éjjel, ott nem jártam a héten.
" 12 óra 25-kor átszakadt a timföldgyár zagytározójának a gátja a Budapesttől mintegy 100 kilométerre Veszprém megyében található Ajka település mellett. A vörösiszap elérte Devecser, Kolontár, Somlóvásárhely, Somlójenő, Tüskevár, Apácatorna és Kisberzseny településeket. A legnagyobb pusztítást Devecseren és Kolontáron okozta. "
Behúzott farokkal? :) Jó éjt!
Jó éjt, szép álmokat, ma úgy fogok aludni mint a róka! :))
Ha csende, nyugalmat akarsz, a legjobb hely! :) Más nincs, csak munka vele.
Csupán rákerestem a neten. :)
Rendben, sohasem lehet tudni! :)
Úgy keresd, hogy nem látni, a dzsungelt! :) A házról lehet felismerni, benyomta a hó a tetejét, de romantikus. Víz, villany a faluban van, de ez már külterület, át kell menni a patako és balra nézz!
A csendet és a nyugalmat keresem lakhelyül. A nyüzsgést már nem szeretem, de ha arra járok körülnézek.
Ha már ilyen tájékozott vagy, nem veszed meg?