Kinaga babánál volt már valaki?
Jó lenne egy kis beszámoló róla.
Kinaga babánál volt már valaki?
Jó lenne egy kis beszámoló róla.
Sziasztok!
Mia(20) nevű hírdetőről szeretnék érdeklődni.
Esetleg volt már nála valaki? Rendkívül csinos lány!
Na, ez már kaja a javából, meg is éheztem! :) A másik is tetszett azért, valamire biztos jó lesz :)))
HÚÚÚÚÚ.bakker Kató ez vér ciki ,ég a pofám ,de még a szővegkörnyezet is tök félreérthető. De azért a kép sem rossz erotika romantika ,kalinka palinka.
ez már okééééééé?????????????????? :))))))))))))))))))))))))
HEHE De jót szórakozok ezeken a saját maguktól elájuló hirdetőktől :))) De hogy sz,,,pja le magát????? Ezt sosem értettem :DDDDDDDDDDDDDDDD
Megkaptam, de ahhoz kajának nem sok köze van :)))
Gondoltam :DDD
meg kptad.remélem!!!!!!!!!!!!!!!!! nem kis unkámba került.:))))))))
Azt is szedtem, anyósomnak! :)
laza 30 perc altt kész lett.minden csak a logisztikán múlik.
Szia Gina!
Nagyon rendi, hogy vannak lányok, akik reagálnak a ...TÖRÖLVE....megjegyzéseire, sztem így többen is keresik majd őket, hiszen kvázi már ismerősök lettek...
Hogy a csajszi hirdet-e még? Affene se tudja, olyan gyakran változtatjá(to)k a neveket és tel.számokat :))
Tökéletes megoldás persze, hogy nincs, de azért keresni kell, pl. a karjaidban :)
Bush
Szia!
A galócával azért vigyázz!! :)
Mosolygós Napot Mindenkinek :-))
Használjuk ki ezt a szép időt, kiránduljunk egy kicsit. :)
Ma a Koloska völgyben sétáltunk vagy másfél órát, rengeteg gombát szedtünk, majd a Borcsában ebédeltünk.
Mi van emberek?Sehol egy új élmény?Vagy csak mindenki megtartja magának?!
Ne legyetek irígyek írjátok már meg....
Leonidas!Nicolbaby hogy tetszett?Két hétig nincs itthon de kivárjuk...
Üdvözlet mindenkinek!
Azért csak vigyázz magadra, kár lenne érted! :)
Nem gondolkodtál még azon, hogy írsz egy receptes könyvet modjuk "Húsételek vándorkasza módra" címmel, kiadatnád, mennyit kaszálhatnál rajta!
Hello herkules (:
Nem tudom észre vetted-e de mindenki látja kiírva ,hogy Hirdetö ezzel nem fényezed magad hanem inkább éppen az ellenkezöjét fogod elérni.
csak gondoltam szolok mielött elköveted még párszor ezt a bakit
Hello Bush!
De persze ,hogy az a cél ,hogy a rizikót kizárjuk.
Hát ez tényleg gáz ,hogy van ilyen. De szerintem nem ez a jellemzö az átlag hirdetökre. pl nálam ilyen nem fordul elö.
Én megértem mind a 2 tábort. De akkor mi lenne a megoldás?
És a csaj még hirdet???
Szép napot
Ez így van jól. (:
Ok, veszem az adást, rendben van. A bodyguard témát haggyuk. Az ABC-s sorrend is érthető. Viszont a keresőbe ha beütök agy lányt, sosem talál semmit. Nézd pl vki jól megdicsérte Tüncsyt, gondoltam megnézem, de sehol sem találom. Így aztán hiába tesztelte (azt most nem ragozom, hogy "hirdető" írta a bizit) valaki és jóindulatúan ajánlana egy klassz partit, ha nem jutok előbbre vele.
A sim kártya is persze rendben van, de hogyan veszel sim kártyát név nélkül?
Végül egy poz. élmény: Bpesten a XI ker.-ben van egy lány, akinél tetőterasz-féle van, szóval nem nagyon látni oda, hát klassz helyszín mondhatom! Tudom, hogy nem aktuális Hajdú-Biharban, de vmi üditőt is akartam nektek mára. Nna.