Általában telefonon lehet őket elérni.Bármit írok,kimoderálják!
Általában telefonon lehet őket elérni.Bármit írok,kimoderálják!
Mit értesz azalatt, hogy hazudós? Más a végén a tartozásod, vagy nem kapsz annyit amennyit ígér, vagy a helyszín kampó? Nyugodtan részletezd, hadd tanuljon belőle mindenki, Léna meg ha akar, megcáfolhat. Személy szerint nagyon sajnálom, mert a képeken roppant csinos és rajta van a listámon - a képek legalább stimmelnek?
(Aki moderálásra küldi, annak a hétvégén ne álljon fel!)
Kedves Szerkesztő!
Tettem fel hírdetést de napok óta nem aktiválják! Érdeklődni szeretnék, hogy ez mennyi időt vesz igénybe? Elnézést ha butaságot kérdeztem, de új hírdető vagyok! Köszönöm válaszát előre is ..üdvözlettel: Viktória33
Szia Derek!Én is még új vagyok a fórumon.Kicsit később akartam elkezdeni fórumozni, gondoltam először még gyűjtök egy kis tapasztalatot a győri csajok terén,de mivel Mia(20)-nál már volt szerencsém járni ezért talán tudok neked segíteni.Szóval Mia valóban nagyon csinos és kedves lány. Elég jól el lehet vele beszélgetni bármiről és a sexben is elég jól odateszi magát! Én egy fél órát voltam nála egy ezressel volt drágább az átlagnál de nekem megérte! A zuhanyzás az minden esetben kötelező nála, de nem is bántam, mert én is szeretem a higiéniát.A lakás ahol dolgozik elég jól megközelíthető, tista, csendes. A franciáját az átlaghoz képest jónak mondanám a sex az pedig csak rajtad múlik,hogy jó lesz-e mert mint mondtam elég jól odateszi magát és úgy van ahogy te akarod nem hisztizik, hogy most így nem jó meg úgy nem jó!Végülis ennyit szerettem volna írni remélem tudtam vele segíteni! Ha már itt vagyok megragadnám az alkalmat, hogy megkérjem tapasztaltabb puncivadász társaimat, hogy a legjobb csajokat tegyék közzé a fórumon, hogy ne kelljen olyan csajért fizetnem, amelyik nem éri meg. Uraim segítsünk egymásnak!
Sziasztok srácok!
a városban van valami jó nő?Manapság kit tudtok ajánlani?
léna egy hazudós kis ribi .... vigyázzatok vele...
igyekszem :)
ha direkt,h nem kib@szott jóóóóók
kezdesz egyre izgalamasabb lenni.:):):):):):)
Na, mi ez a "csend"? Alig vagy cinikus, de ez az intelligens emberek kiváltsága. Nekem bejön.
Miről szeretnél beszélgetni? A vörösiszapról, vagy a meztelencsigák nemi életéről? :)
Ez üt!! XD
Szia!
Nálunk tejszines sütőtök-krémleves, pirított tökmaggal meghintve, tökmagolajjal csurgatva. Tepsiben sült füstöltszalonnával betakart és fűszerekkel bolondított pulykafelsőcomb, hagymás-tepsiskrumpli pároltkáposztával. Málnával ízesitett és díszített tejszines-túrótortával zárjuk az ebédet. Aki kér, IO-kávét is kaphat tejszinhabbal, némi vajas keksz társaságában. Jó étvágyat Mindenkinek! :)
XD Te haspók és alig alkesz!
Boros kola ,elötte aperitivnek laza votka.de csak úgy tőgymelegen.:)))))))))))))))))))))
Teljes mértékben egyet értek Bush-(:
Sziasztok,
nemtom miért kellett az utóbbi 6-7 beírást moderálásra küldeni, szerintem pont az az értelme ennek az oldalnak, hogy a "közös érdeklődésű" emberek egymással tapasztalatot cserélhessenek, és ha rossz élménye van, figyelmeztesse a többieket. Megjegyzem, ez a VL-Szerkesztőségének is az érdeke, mert ezzel előmozdul a "hamis" lányok kiszűrése, és így nő a VL-honlap értéke. Egyébként azt gondolom, hogy a Szerkesztők látják, ha ugyanaz a vki küldi el moderálásra a beírásokat és tehet ellene, léci figyeljetek oda, ha ez elharapózik! És még annyit, hogy ha vkit igazságtalanul kritizálnak, visszaírhat, hogy nagyon gáz volt a pasi vagy valami, aztán megláttyuk kinek hiszünk, de ettől fórum a fórum! (Mongyuk meló nélkül pénzt eltenni elég meredek, kevés mencség lehet rá...)
és, hogy megint írjak vidámat is:
"-...ha lenyeled kapsz egy bundát...
- glu, glu, tessék?
-...semmi, semmi.."
Szép napot!
Megvettem a hétvégi ebédhez a hozzávalókat, már csak főzni kell, aztán enni. Már szeretlek :)))
Nem írtam el. A barát szót nem ismeri a fórum.
Elírtam!!!! Puncibarátnak és punci-tulajdonosnak!!!!!
Üdv mindenkinek. FIGYELMEZTETÉS!!! Van egy "kedves" hirdető, aki telefonon keresztül egy tündér. Viszont ...TÖRÖLVE....nem szeretne, de a ...TÖRÖLVE....az kellene. Én ráfáztam, nem akarom, hogy más is így járjon. Nem a sértett önérzet beszél belőlem! A "lány" most Rita (29) néven "...TÖRÖLVE....", előtte Kitty (29) néven futott. Gondolkodtam rajta eleget, hogy leírjam-e, vagy szégyelljem magam a saját hiszékenységemért, de inkább szólok, hogy más ne járjon így. Vigyázzatok vele. Aki látogatja, max sika, kefe, LÉC!!!! Remélem sikerül megkímélnem a ...TÖRÖLVE..... Üdv Minden puncibarátnak és punci tulajdonosnak.