Hali azt szeretném kérdezni,te egyedül vagy vagy vagytok többen is,ugyanis má voltam olyan helyzetben összefutottam egy him emberkével akcio után
Hali azt szeretném kérdezni,te egyedül vagy vagy vagytok többen is,ugyanis má voltam olyan helyzetben összefutottam egy him emberkével akcio után
Nagyon le van ülve a kanizsai fórum sehol egy új hozzászólás !!!
Osszátok már meg velünk az új élményeket!!!
ÜDV
Na mi van emberek?
Mi van veletek?
Sehol egy új élmény beszámoló nagyon le van ülve a Zegi fórum !!!
Osszátok már meg ti is a tapasztalataitokat itt!
Nagyon unalmas hogy mindig ugyanazokba a városokba van csak hozzászólás nálunk meg semmi!!
ÜDV !!!
Szia!
A zárakat majdnem mind lecseréljük, tulaj nem sokat törődött a nyílászárókkal, tipikus kiadott pecó, ettől függetlenül jóban vagyunk. Van meló a lakáson, de most fontosabb dolgaim is akadnak. Ez a hétfő pont olyan volt, mint a többi :)
Esik itt egész nap az eső. Te most merre vagy?
Szia! Remélem a zár rendben és a heted jól indult. :)
Vajon mit? Nagyon sz@rul vagyok,elkaptam valami bacit vagy a tököm tudja de még a forraltborhoz sincs kedvem.
Csak döglök egész nap és sajnáltatom magam,úgy látszik idén hamar jön a nátha szezon.
Pá kató,ezt a pár sort is csak az illem kedvéért írtam,mivel megtiszteltél a megkereséssel.szia szia.
Szia Bia,
köszi, kb. ilyesmire gondoltam, tényleg egyszerű, eccer kell megcsinálni, ingyér van, sz'al akinek nincs képgaranciája az vagy gyanús, vagy mindegy neki, mert sokan ismerik és járnak hozzá, és eccerűen minek vele foglalkoznia? Azér mégis úgy látom a lényeg csak az, hogy JÓ HA VAN, és sok haverommal elsősorban a képgaranciás hirdetésekre bukunk, ugyanis annyi a reklamálás, hogy inkább elkerüljük a pofáraesést. Így aztán bíztatnék minden hirdetőt, hogy 1 fényképen ne múljon, csinájja meg.. léci...léci...
Hali!Nicolbaby október végén jön haza,kiment dolgozni.Nekem is marhára hiányzik...
Én Melcsi 26-hoz járok még.Kedves őszinte lány,a fotói valósak!Naggyon jó vele!
Kővágószőllősön volt valaki?
Tudod, mire jó? Rohamosan nő a számláló! Tudnám, mit csinálnak rá? :DDD
Szia!
A képgarancia nem nagy ügy..Szerintem. Ahová a képeket töltjük fel, van rá lehetőség külön tallózásba betenni egy olyan képet amin fel van tüntetve az azonosító szám,(egy A4-es lapra szoktam ráírní,és magam elé tartva készítek képet) azért egyezzen a fehérnemű,háttér,ékszerek..stb. Mert ugye ezek alapján tudja a Szerkesztőség eldönteni hogy tényleg a hirdető lányról készülnek a képek.
sziasztok!
Évi (23)-ról tud valaki valami infót?
Köszike
Sziasztok!
Nem találom Nicolbabyt az oldalon! Tud róla valaki valamit?
Sziasztok,
úgy látom elvette a fórumozók kedvét a sok moderálás, pedig a T.Szerkesztőség egyik üzenetet sem törölte, úgyhogy elég korrektek, sztem ne foglalkozzatok vele. Debrecen lehet, hogy más, de az erotikus honlapokon fórumozók mindenhol egyformán lazák, legalábbis ezt tapasztaltam, hiszen az azonos érdeklődés hozza össze itt az embereket. valósz. egy depressziós pancser akarja kinyírni a szabad véleménycserét :(
Szóval néhány kérdés elhangzott, írjatok máá valaimt rá léci, és még egy: már régen meg akarjuk néhányan kérdezni, de tényleg: mit kell tenni a lányoknak azért, hogy megkapják a "képgarancia" pecsétet? Nagyon nehéz megkapni? Lányok, miért nem szerzitek meg, nagyon sokat számít!
G. Bush
Üdv Mindenkinek!
Nem egyszer jártam már nála, én nem tudom Abrakadabra miről beszél, mert ő egy messzemenőkig igényes lány.
Hozzá kell szokni, hisz Debrecen nem egy szokványos város. Mindig is más volt, most pedig különösen.
Te jó ég! Itt mindent moderálásra küldenek?!!
Elég rossz képeket rakott fel Black Devil, vannak neki 100-szor jobb képei, volna miből válogatni! Gyönyörű leány, személyes tapasztalat.
Látom, kijózanodtál :D Szia, jó éjszakát!
Úgy is vagy így is lehet mondani ,de nem jársz messze az igazságtól ,vagy inkább talán túl közel is .......
Imádlak,na szióka,