Van víz!!! :-) Fürödjek, vagy már minek?
Van víz!!! :-) Fürödjek, vagy már minek?
Sziasztok!
Most voltam Mendy (19)-nél és nagyon jó suna csak ajánlani tudom én még menni fogok hozzá az tuti, nincs lehuzás egyedül van és nagyon csini.
Szia!
Bocs, hogy idetévedtem, de nem bűntetendő. Azt csinálsz lakáson, amit akarsz. Nekem elhiheted, megkérdeztem a yardot, nem érdekli őket és nem ütközik törvénybe. Utcán más a helyzet. Csak tájékoztatni akartalak, még egyszer bocs, hogy ideírtam, de többször olvastam már ilyet, tévedés. Hajrá lányok! SZABAD!!!
Lehet hogy amit én csinálok az büntetendő, de az is ha vki elmegy egy helyre!És most irom utoljára hogy nálam a zuhanyzás alap dolog, mivel én sem vagyok igénytelen és ezt sokan tudják is!A magánéletben hová megyek, mit csinálok legyen az én dolgom mivel én is magasról lesz....mit csinálsz!!
A többiekkel mi lehet? Pál hiányzik még nagyon, pedig azonnal itt szokott teremni, ha szóba kerül. Gróf esti vendég általában :)
Mikor hívsz? Nem győztem ma halasztani a vendégeket a vízhiány miatt. Mindegy, még egy bő óra és folyik. Talán.
Mi gond lenne katókám tudod azt csinálok amit ak............................ najó najd később csssssitt : )))
Szia!
Na végre megjöttél! Láttam, hogy kerestél. Kb. 4-ig nem lesz víz, mert két utcával arrébb valamit berhelnek. Mi közünk nekünk ehhez?? Még tegnapi állapotomban vagyok, felháborító. Jó, majd hívj, ha tudsz, rég dumáltunk, csak nehogy gond legyen belőle! :)
Szia Leonidas meg üdv mindenkinek!Mivel mostanában nehezen tudok meglógni (Klaudia25 meg nem jött össze,nem az ő hibája) meglátogattam Nicolbabyt.Hiába Ő a bázis ahova mindig érdemes visszatérni!A fiatal lányokban általában csalódtam(főleg a Petőfiben),nem minden a feszes test...
Bár minden nap lőhetnék kettőt,hamar végigjárnám ezt a 3-4 oldalt,aztán csak lökném nektek a tuti tippeket!
Szép napot mindenkinek!
SZÓLÍTOTTÁL LEÁNYOM KÉRJ ÉS ADATIK
Szia katókám ne tarsd vissza .
Más, tegnap hívtalak volna úgy délelött tíz körül de kivoltál kapcsolva.
Majd kereslek.
Sziasztok ! A vidéki lány oldalon szoktam keresni lányokat nem sok hirdetővel találkoztam még mert a fórumon előtte olvasgatóm a hozzászólásokat. Mert az ember mások kárán tanul! De ez sem igaz mert eltérő az ízlésünk. Tegnap olvastam hogy az Aliz nevezetű hirdetőt Kisé leírták. Nem értek egyet a fórumba leírtakkal !! Aliz egy értelmes ,nőies és ami fontos élvezi a sex adta örömöket. Leírom más nyelven.. Egy jól baszható , hangosan élvező csaj .És aki tudja hogy mi kell a nőnek az megismeri Aliz értékeit a sex-ben!!!!!!!!!!!!!! Legyél kemény faszú férfI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdv
Még mindig nincs víz!!! Felháborító.
Derűs napot mindenkinek! Igen nagy a csend már megint itt, kérem! Vándorkasza barátom pl. teljesen felszívódott.
Hírek, időjárás jelentés: Veszprém Cityben 3 fok van, imitt-amott hó, nagyon hideg van és marad is. Székhelyemen nem folyik a víz, csak egy kis cicamosdásra meg fogmosásra futotta, azóta levegőt köhög a csap (mindegyik :)). Hogy fogok így dolgozni?
Nálatok mi újság? Várom Pál Uramat, Grófot is. Jó tanácsokat szívesen veszek, de ne azt írjátok, hogy fúrjak kutat! :)
Nem merek kakilni, mert nem lehet lehúzni :))) Így meg el fog menni az ihlet előbb-utóbb, nagyon gáz!
Üdv. nyíregyházán leszek, és meglátogatnék egy lányt, kizárólag orálra. Kit tudnátok ajánlani?
Minden jót
ugrobugri!Köszi az infokat azt hiszem ezeket a lányokat Én inkább kihagyom....Látod nagyember a nem személyes tapasztalat nem mindig nyerö..Mondtam ne vedd készpénznek:(.Remélem nem mentél el anita 21 hez..De azt remélem hogy roszalkodtál....Azért:)
Tisztelt szerkesztőség!
Mikor feladtam a hirdetést az oldalra töltöttem olyan képet is amit Önök kértek hogy a kétes hirdetői felirat eltünjön a hirdetésemről!
Azt szeretném megtudni, hogy miért szerepel mégis a hirdetésemen a kétes hirdetői felirat?
lolita02@indamail.hu
Előre is köszönöm!
liárol erdeklődnék valaki nem tud rola
Tisztelt Szerkesztőség!
Maradva a hivatalos hangnál, kérem, hogy a Debrecen topicba tett észrevételem alapján (Aliz) a szükséges intézkedéseket megtenni szíveskedjenek.
Lapozgatom a heti kínálatot és benéztem a rossz….ok.hu étterembe is, és mit látnak szemeim?
A mi becsületes, saját képpel hirdető Alizunk (30/175/60) fotóival Budapest XIII. kerületében rendelő Jennyfer nevű (24/173/63) hölgy meg nem engedhető módon visszaélt.
Nosza rögtön hívtam is az adatvédelmi ombudsmant, aki kötelezni fogja Jennyfert testalkatának megváltoztatására és nyilvánosan kell bocsánatot kérnie a mi Alizunktól fotóinak felhasználása miatt. Ja és természetesen megkapom a rossz….ok.hu oldal által kamu hirdetés jelzésére kitűzött 10.000 Ft-os jutalmamat is, mert ugye az elképzelhetetlen, hogy a mi Alizunk más tollával ékeskedik. Ha nem jártam volna Jennyfernél, akkor most természetesen nem kételkednék
Persze az is lehetséges, hogy a videkilany.hu oldal gazdái Aliz hirdetésére kiteszik a kétes hirdető feliratot?
Bocs Aliz, de a korrektség ezt kívánta tőlem.
Kellemes hetet Mindenkinek!
Nézem a mi Almánk hirdetését és örömmel látom, hogy a néhány nap kihagyás alatt 10 évet sikerült fiatalodnia. Meg is látogatom és elkérem a titkos receptet. Lehet, hogy az örök fiatalság titkát is ismeri?
Úgy látom Angéla20, hogy még mindig nem adod fel. Hidd el hosszú távon úgy se fog működni amit most csinálsz sőtt lehet majd egyszer visszanyal a fagyi. Egyébként nem igazán értem hogy miért nem bírod fefogni , hogy az emberek a $-ükért normális szolgáltatást várnak, vegyél lottót vagy kaparós sorsjegyet ha könyen akarsz $ keresni.