Mi van ?!
Mi van ?!
Hi bébi ,igazad van ,nem akaro fényezni magam ,de én megmondtam .
Amúgy a piárol csk annyit,hogy imádok inni,sjna erről ne tehetek ez már nélam már csak genetika
MI A f@sz van ebben a k@rv a világban ami nem a pia melet szól?????????
Ahogy már írtam neked "úgy imádok részeg lenni"
mig nem kérek mástól piára adig mindenkinek k@ss
na szép most voltak itt a kölkök hlovin partin fel zabálták az összees sütit...............
Hol vagy Te mindenhájjal megkent átok?? :)
Helló! :)))
Mizujs Veled? Azt hittem meghaltál! Már aggódtam.
Mert valakinek nincs jobb szórakozása!! :)
Mi az a szar letakarás??? XD
Sziasztok.Ma voltam Hanna38nál és szeretném veletek megosztani a történteket.A hely jól megközelíthető parkoló ok.A tel.felveszi, én megyek.Az ...TÖRÖLVE... magasabb az átlagnál igaz ebben nf.van az elején.A franciája jó bár sokat kezezik. A sex ami miatt írok a fórumba az egy érdekes történet.Gumi fel, elkezdjük egy darabig megy a dolog utána azt mondja hogy fáj a petefészke mert én durván csinálom.Hát nem tudom,az biztos hogy adtam neki rendesen de ilyen hölgyel még nem találkoztam pedig voltam jó egypár lánynál Győrben.A végén levette a gumit és kézzel fejezte be.Nehogy félreértsetek tisztelt makktársak én csak a véleményem írtam le.A hölgy az én véleményem alapján nem ajánlott kategória.A 10es skálán 2es osztályzat és azis azért mert 2 melle van és ráadásul elöl.
Hiii kató tök igzad van mi ezen az oldalon láájtosak :))) vagyunk mi a F@sznak ezt modira küldeni???
IGAZ Editke hmmmmmmmmm
Kár! Szívesen randiztam volna Veled! :)))
Nem hívtál, ráadásul én szombaton voltam ott! :)
Kedves Nagyember és Leonidasz101!
Mint a Nina rajongók egy tagja, Nina érdemeit nem kisebbítve felhívnám a figyelmeteteket a Nina mellett dolgozó lányra, Nathaly néven hírdet, igen-igen finom falat. Legutóbb én őtőle nem álltam talpra vagy két napig. Ne hagyjátok ki, vagy együtt a Ninával? Én ezt a felállást fogom kipróbálni, ha benne vannak a lányok. Üdv.: Y
Csütörtökön én is Pesten voltam. Hogyhogy nem találkoztunk?! :)))
Értettem. Pesten voltam. :)
És hozzá kell tegyem ha az én csajomról is így beszélnél megkeresnélek!
KARI-KA! Nem szoktam fórumozni csak olvasom az infók miatt, de neked most szólnom kell, mert lehet hogy Kinga babából kettő is van!!!! Mert én már jártam az egyiknél és konkrétan emlékszem arra mikor azt mondtam neki hogy nem szeretnék itt zuhanyozni ezért mielőtt elindultam otthon beiktattam egy gyors zuhanyt. Kicsit húzta a száját aztán megkért arra, hogy legalább egy nedves törlőkendővel töröljem meg magam ott ahol kell. Ha ez a lány iénytelen akkor nem tudom neked mi az igényesség.
vanda 28-at tudom ajánlani mindenkinek aki szereti a nőiesen telt nagy cicis lányok. ...TÖRÖLVE... korrektek, lakás igényes és a lány is csúcs!próbáljátok ki!
Szép napot Neked is!
A macskást meg a farmerost letöröltem, elég ez a 4 kép, de lehet, hogy ez is sok. Akinek tetszett, úgyis elmentette :)
Az új érdeklődők meg olvassanak, ne a fotók miatt robogjon a számlálóm! Van ott szöveg is, lehet értelmezni.
Merre jártál Pál?
Nem a hang volt az elsődleges, hisz ezek a képek régebben is láthatóak voltak. Köszönöm a megszólítást. :)
Szia!
Ezt nem értem. Ha befejezted akkor miért van itt a hirdetésed egy hónap után? Ha aktív hirdető Vagy, akkor pedig "moderáltatnod" kellene azt a búcsú bejegyzésedet?
Napsütéses szép reggelt Mindenkinek! :)