Mijet?????????????
Hát én nem tudom de meggyből nemigen szoktak páleszt csinálnit,már azon egyszerü oknálfogva sem mert többe kerülne a leves mint a hús.
Mert ha a megyléhez cukrot teszel max csak bornak jó,de pálesz? hmmmm
Mijet?????????????
Hát én nem tudom de meggyből nemigen szoktak páleszt csinálnit,már azon egyszerü oknálfogva sem mert többe kerülne a leves mint a hús.
Mert ha a megyléhez cukrot teszel max csak bornak jó,de pálesz? hmmmm
Milyen csekket kaptál Katóka?
Tegnap olyan hideg volt este, ittam két kupica czigánymeggy pálinkát. Jólesett! :)
Nagy segg magas lógós csecs :) kb zsuzsika ennyi
Hali,
új neve is van Black Cat. Én telefonon beszéltem vele, és arra jutottam inkább nem. Az hogy több néven hirdet csak megerősít a döntésemben. Más fórumokat is végig nyálaztam már, de jót nem írtak róla. Ha mégis elmész írd meg mindenképp az élményedet.
Na jó megoldottam a mai napot ,egy üveg kalinka és szép az élet................
Pedig már nem moderálnak olyan szigorúan. Nem vetted észre? :) A fórumon legalábbis.
A karácsonyon ne húzd fel Magad, csak 3 napig tart, az előkészületek meg rajtad múlnak. Ha terhes, ne foglalkozz különösebben vele. Nálunk is a nagymamáktól volt szép a karácsony, meg persze gyerekek is voltunk és tudtunk örülni mindennek, a hónak, apróságoknak, bárminek, a jó beszélgetéseknek, nevetésnek. Ma már a zsé vezet mindenek felett sok helyen. (Máshol meg a nyomor!) Ez van, barátom. Egyszer viszont vége és egy évig felejtős :)
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam hozzászólni ezen az oldalon a fórumhoz, de már nagyon ..... az agyam 1-2 dolog. Az még hagyján, hogy alig van a nyíregyházi oldalon olyan lány, akit a képek alapján érdemes lenne meglátogatni, de ami ezzel a névcsereberével megy, az már kiveri a biztosítékot nálam is. Ráadásul amennyibe Veronika drága első képét megnézitek, illetve az adatlapján látható 47 kg-ot, akkor elgondolkozik az ember, hogy a hirdetéseket mi alapján ellenőrzik...... Csak így lehetséges, hogy ezekkel a paraméterekkel valaki fotogaranciálissá válok a szerkesztőség szerint....
Egyébként a lányok érdeke is az lenne, hogy kiszűrjék maguk küzzül ezeket a "rohadt almákat" mert így kétszer is meggondolja az ember, hogy elmenjen-e valahova.... Lásd: Angéla - Veronika - Ki tudja még....
Más Szanra 27 és Katicabogárról info? Kriszta 25 mellett talán csak ők tudnak megfogni a képek alapján....
zandras · Tag · Szabina24 volt már róla "BESZÁMOLÓK"
bakker kimoderálták az a szót,hogy k,o,n,z,u,m.ez után ár aztsem lehet leírni,hogy k@rva jó
k.o.n.z.um
konzum
Nem vagy egyedül,a tegnapi elhajlásom után ---meg a tegnapelötti.meg azelötti----az én oldalbordám is egy csekket tett a cipőmbe,
be lehet fiezetni az autó részletet................. még azon csodálkozom,hogy nem hagyott faképnél............szerintem mazoista.
Vagy csak szeret?????? hmmmmmmmmm...... vagy csak jön a karácsony??????????
Különben én utállom az ünnepeket,egyszerüen herótom van ettől az egész bevésárlásdotitól,már mikor megklátok egy karácsonyfát már ideges leszek.
No nem azért mert mi mennyibe kerül-----mondjuk az sem lényegtelen-----hanem csak arra gondolok mikor én kölök voltam csóri muter mindíg olyan ajándékokat vett
ami kellet -cipő zokni kabát sapka sál---és néha azért becsúszott valami kis játék is ,de ezeket úgy tudta előadni meg ajándékozni,hogy a két bratyómmal majd ki ugrottunk a bőrünkből.
És azok a jó kis régi konzum szaloncukrok,,,,,,,Tudod az a csuzliba valók,mindenki a csokisat kereste mert a málnás meg az a sárga nem is tudom mijen ízü egyszerüen ehetetlen volt.
Na mindegy én még abban az átkosban voltam gyerek,és hidd el jobban megbecsülné a mostani sok surmó azt amije van ha az akkori viszonyok között kénem nekin eltölteni egy karácsonyt,jó nem azt mondom,hogy csórónak kell leni de ami volt azt jobban megbecsültük.
Na elég a nosztalgiából mert a végén még elérzékenyülök.......................................
Igazad van Heineken star, hasonló hozzászólással én is próbálkoztam pár hónapja, de nem sok eredménnyel.
Más..
Nem biztos, hogy mindenkinek feltűnik ezért veszem a bátroságot egy lehellettel mélyebben érinteni a Veronika(20) - Patricia (20) témát. Az öreg rókáknak nem újdonság, de biztosan sokak figyelmét elkerüli pár apró dolog. Például ha időrendbe kérjük le a hirdetéseket, akkor elől mindig a legfrisebb áll. Ezért ha egy új lány jelenik meg valahol a hirdetések közepén, akkor valójában csak átvette valaki regisztrációját, megtartva a nézettségi számot, de lecserélve minden mást. Ebből egyértelműen menedzselésre következtethetünk. Jelen esetben a lány nevét is megtartották, de aki rendszeresen böngészi a felhozatalt, az tudja, hogy ezen a néven nemrég még teljesen más lány képei voltak, aki korábban Angéla néven hirdetett és rengeteg negatív kritikát kapott. Feltehetően a figyelmes manager egy huszáros vágással oldotta meg a dolgot, egy másik lányával kamatoztatja tovább a regisztrációt. Van akit ezek a lépések, tények nem zavarnak és tiszteletüket teszik az érintetteknél, lássuk be, ők azok, akik a számunkra hasznos negatív, de a valóságot tükröző hozzázólásokat teszik. Magam részéről kerülöm az ilyen, egyértelműen managelt lányokat.
Más..
Mikuláslány, remélem nem feledkeztél meg a holnapról, viszem a virgácsot :)
Üdvözletem!
Szabina 24-nél még senki nem tette tiszteletét? Tapasztalatok?
Tisztelt Mindenki!
Ezen néhány soromat Mindenkinek szánom:
- fórum tagoknak,
- a fórumot csak olvasóknak (mert ilyenek is vannak biztosan szép számmal)
- és persze hirdetőknek is.
Jó lenne, ha a fórum célja, mint olyan nem csorbulna azáltal, hogy durva viták vennék kezdetét!
Vagyunk itt néhányan, akik rendszeresen és úgy gondolom korrekt véleményekkel, tapasztalatokkal gazdagítjuk a fórumot, mint pl: Scepti, freddy, Kari-ka, fisco...stb. Elnézést, ha valakit kihagytam volna, és megfelel a fenti kritériumoknak.
Szeretném, ha minél többen csatlakoznának köreinkhez és korrekt tapasztalatokat osztanának meg a fórumozókkal, nem pedig több néven regelve írnának másokat megtévesztő véleményeket.
Legyen célunk az, hogy írásainkkal a minimalizáljuk azok számát, akiket lányok illetve "társaságaik" valamilyen módon negatív élményhez juttatnak!
Régen, mikor még én is csak olvastam a fórumot, nagyon tré vélemények voltak a nyíregyi lányokról! Lassan ezek a vélemények egyre kevesebbek lettek, hála a Szerkesztőségnek is! Igyekezzünk, és fogjunk össze, hogy ez a kép még kedvezőbb legyen, mert azért van még mit csiszolni.
A hirdetőkhöz pedig azzal fordulok, hogy ha valakiről nagyon negatív vélemény kerül a fórumra, akkor az gondolkozzon, hogy ezek után van-e értelme így folytatni, vagy pedig van-e értelme másképp, változtatva folytatni?!
Nem megsértődve, és hisztérikus módon kell válaszolni, vagy "leugatni" a másikat! Nem azért írunk elmarasztaló véleményt, mert élvezzük a parázs vitát, meg más ember lejáratását, mindennek lehordását, hanem azért, hogy mások ezen információk birtokában, saját felelősségükre látogassanak el hozzátok... és ne érje szó ház, illetve a fórum elejét, hogy valamelyik tag inkorrekt véleményt írt! Ez nemcsak negatív, hanem pozitív csalódás is lehet, ezt ne feledjétek!
Összegezve:
Legyen már végre korrekt és emberi ez az oldal!
Üdv A fizetős hirdetésem továbbra sem aktív, csak az ingyenes Pedig kedd óta be van fizetve a díj Legyetek szívesek utánanézni és akitválni Köszönöm
Én rendszeres partnere vagyok szendynek. Egyetlen egyszer sem okozott még csalódást. Örülök ,hogy nem némán fekszik ott,mint 1 fadarab. Ha hamvas bőrű lányt akarsz keress egy fiatalabbat. Megirigyelhetnék sokan az alakját. Ha úgy érzed,hogy nem vagy vele megelégedve,menj el máshoz,lehet nagyobb csalódás fog érni.Püffffffffffffff!
Szia! Kaptam még egy csekket :( Majd veszek én magamnak almát, meg mogyorót!
Hy freddy!
Jól mondod, tesó! :)
Komolyan mondom, ez már vicc, amit ez a "nő" művel! A helyesírás még mindig a régi - (aki nem érti, az olvasson vissza egy korábbi kommentemhez) - "oan" gyenge próbálkozás ez is! :) Bár néhány vessző már van... A további tipikus helyesírási hibákra direkt nem hívom fel a figyelmét, hogy a későbbiekben is ki lehessen szúrni!
Patricia hirdetése alatt egyszer beírta, hogy hermafrodita! Akkor most mi van? Megmondom én, az van, hogy annyira szellemi rövidnadrág, hogy nem tudja a különbséget a hermafrodita és mondjuk a nimfomán között. Mert szerintem utóbbit akarta írni... Vagy legalábbis remélem!:D
Jó lenne mostmár, ha végre ezekkel a harmatgyenge próbálkozásokkal végleg felhagyna a hirdető, és lepattanna erről az oldalról!