Urak! Szeretettel várunk benneteket a szombaton, december 11-én, este 7 órakor kezdődő gang-bang partynkra. Csak szex, gátlások nélkül...
*** moderálva ***
Melody
Székesfehérvár
Urak! Szeretettel várunk benneteket a szombaton, december 11-én, este 7 órakor kezdődő gang-bang partynkra. Csak szex, gátlások nélkül...
*** moderálva ***
Melody
Székesfehérvár
Freddy beszámolója megfelel a valóságnak ezt csak megerősíteni tudom illetve Pandit kivéve(nála nem voltam) hasonló tapasztalatom volt. Korrekt beszámoló valós tartalommal. A csak olvasgató fórumozók le tudják szűrni kik akik valós és kik akik link dumát nyomnak.
A rengeteg érdektelen vidéki lány között láttam Eszter hirdetését, rossz minőségű, semmit nem mutató képei alapján eszembe se jutott felhívni. Azóta lecserélte képeit ami alapján sokkal vonzóbb, de az áttörést egy fórumozó társunk dicsérő szavai hozták meg. Kedvet kaptam a beszámoló alapján egy röpke találkához. Fel is hívtam Esztert, már a telefonban kedves volt, és az információimnak megfelelő tájékoztatást kaptam.
A stadion közelében panelben fogad, a parkolás ingyenes és diszkrét, legalábbis el lehet vegyülni. A ház előtt megkaptam a kapucsengő és az emelet, ajtó számát, irány fel. A képeken valóban ő volt, ugyanabban a szexi piros kis ruhácskában fogadott, amit a korábbi képein láthattunk. A lakásban nincs egyedül, de állítása szerint csak egy másik lány van ott, akit láttam is egyszer, mindenesetre negatív élmény nem történt. Zuhanyzás lehetősége bármikor adott. Anált nem vállal de minden másban benne volt, sőt masszírozásban is megállja a helyét. Az egykéz plusz egy ujjnyi Mátyás Királyról készült portré sorozatot előre kérte az asztalra, de nem tette el csak távozásom után. Ebből mindig arra következtetek, ha valaki nem használná ki az időt, vagy valami nem úgy sülne el, akkor valószínűleg hajlandó engedni, részben visszaadni.
A ruháját gyorsan ledobja, csak a magassarkú szokott maradni. A teste a tökéleteshez áll közel, bár kinek mi tetszik, én bármilyen skálán maximálisra értékelném. Selymes barna bőr, ruganyos cicik, kerek popsi, finom punci, szép arc. Nem kapkodós, türelmes, kedves lány, nem célja 5 perc alatt elintézni és kidobni a partnerét.
Kellemes oboával indít, mélytorok bevetésen, majd cserét kérek, felfekszik és én nyalom őt. Vélhetően élvezi ami még vonzóbbá tesz egy nőt a szememben. Amikor ismét ő venné kézbe és szájba a szerszámot finoman magamra húzom és fergeteges kölcsönös francia veszi kezdetét. Érezni ahogy megremeg a selymes combja. Valószínűleg az időt picit észben tartva, hogy mindenre jusson idő, megkérdezi húzzunk-e gumit. Mivel eléggé kiélvezkedtem magam jöhet a szex. Különböző színek állnak rendelkezésre, de ez engem nem befolyásol, jó az amelyik kéznél van. A pózok tárháza nyitva áll, egyikre sem mond nemet. Hátulról indítunk majd pár perc múlva átfordulunk és úgy meg lovagol, hogy az ágy majd szétesik. Puha, rugalmas ágy, egyikünknek sem megterhelő a lovaglás, így hosszasan élvezhettem a látványt is. Végül állva, hátulról tettem magamévá és élveztem hatalmasat.
Előtte, utána, és közben a kis pihenőknél el lehet vele beszélgetni röviden, bár próbál távolságtartó, semleges maradni. Összességében több mint meggyőző Eszter, mindig elégedetten távozom tőle, problémám eddig nála semmivel sem akadt. Ha csak egy félórám van általában hozzá fordulok, ha éppen ráér.
Freddy ajánlja Esztert ;)
Szintén a vidéki lányok között akadt meg a tekintetem Pandin. Feltűnően csinos, vékony lány, masszázst vállal. Emailemre korrekt válasz érkezett, melyben egyértelműen elmagyarázta, hogy nem szexről van szó. Csak masszázs, kézi levezetéssel. Címet megkaptam, Sóstón egy kis zsákutca, parkolás a ház előtt, de forgalom nulla, így diszkréció megoldott. Előtte telefonon egyeztettünk, időpont tökéletes. A kapuba ő jött ki, más nem is jöhetett volna, mivel egyedül van. Kétszintes házikó, a földszinten körülnézhettem, fent ő lakik, de semmi hang nem szűrődött le a láthatóan nyitott felső részről, meggyőződhettem, hogy kettesben vagyunk.
Zuhanyzás lehetőségét felkínálta előtte és utána is. Masszázságyon történt az eset, és aki volt már igazi masszőrnél az beláthatja, hogy Pandi sem csak össze-vissza tapogat, rendes, igazi, hatásos masszázst kaptam, sőt különféle gyógymasszázsokhoz is ért. A félórát teljes mértékben kihasználta, a ruháitól fokozatosan megszabadult, csak a szexi kis bugyi maradt. A képeken valóban ő van, a testét egy 20 éves kiscsaj is megirigyelhetné. Kezdetben hason fekve a masszázs élmény dominál, majd hátra fordulva már a látvány veszi át a fő szerepet, miközben a szakszerű masszázs folytatódik. Háton fekve a kezemet is szabadjára engedhettem és miközben ő masszírozott én simogathattam őt, kivéve a puncit és közvetlen környékét. Végül az intim területre fókuszálta finom kezecskéit és hosszas kézimunka után hatalmas élvezésemmel zárult a masszázs.
Az egykezemen megszámolható mennyiségű Mátyás Király portrékat utólag adtam át, és pozitív élményekkel távoztam. Masszázs közben különféle témákról jól el lehet beszélgetni vele, semleges illatú és hatóanyagú olajakat, krémeket használ, így az utólagos lebukás veszélye sem áll fenn. Többször voltam már nála és mindig mindent rendben találtam.
Freddy ajánlja Pandit ;)
Régebben történt, de a beszámoló az beszámoló :)
A vidéki lányok között keresgélve akadtam Edit adatlapjára. Idősebb, teltebb, de megpróbáltam. Emailt írtam neki, amire készségesen válaszolt, részletes szolgáltatás/árlistát is küldött. Mivel felettébb kedvező ajánlatot tett vettem a bátorságot telefonálni és időpontot kérni. A számomra ideális idő neki is megfelelt, megkaptam a címet. A stadion környékén, lakótelepen él, ezért a parkolás ingyenes és mindig van szabad hely. Nem is kellett közvetlenül előtte megállnom, ezzel is növelve saját inkognitómat. Az ajtó előtt felhívtam, mondta melyik kapucsengőt nyomjam és odabent merre találom az ajtaját.
Odaérve kinyílt ajtó, kissé félve de beléptem. Ő félig az ajtó mögé bújt, amint látta hogy rendben vagyok előlépett és becsukta az ajtót. A lakás pici, engedett körülnézni, meggyőződhettem arról, hogy senki más nincs ott. Szexi kis felsőben fogadott, amit mindig magán tart, mert nem szeret teljesen meztelenül lenni, de ez nem akadálya sem a szexnek, sem a mellei elérhetőségének. Kérdezte megfelel-e, kedves volt, beszélgettünk, közben a lényegre tértünk. Nem nádszál leányzó, cserébe viszont hatalmas mellek fogadnak. Félórára volt időm, amibe orál és szex fér bele nála, punci teljesen borotvált. Anált nem vállal, de vannak segédeszközei is.
Gumi nélkül furulyázott, fantasztikusan játszott a szerszámmal. Annyira beleéltem magam, hogy kb 5-10 perc múlva el is élveztem a szájába. Nem nyelte le, de ez nem zavart engem. Mivel még akciókészen álltam, mondtam jöhet a szex, ami nem jött össze, mert az előre kifizetett összegbe csak egy elélvezés fér bele és sajnos orál közben elmentem. Viszont mégegy orál belefért így kis beszélgetést, simogatást követően újra furulyázni kezdett.
Az élmény jó volt, és egy kezemen megtudom számolni hány Mátyás Király portrét hagytam cserébe. Mivel negatív élmény nem ért és a zsebem sem ürült ki, újból felkerestem, ahol már a behatolás is megtörtént, de ez már egy másik beszámoló lenne :)
Edit mostanában is hirdet, a képei ugyan nem sokat mutatnak belőle de ő van rajtuk, az idősebb és teltebb formákat kedvelőknek erősen ajánlott, és állítása szerint egy kis szado-mazo is lehetséges.
Freddy ajánlja Editet ;)
Azt hiszem, csak részben értettél meg. A kezemet felemelhetem, de attól még a tények tények maradnak. Lejáratták ezt a gyönyörű szakmát rendesen, de nem biztos, hogy feladom a küzdelmet. Van még ötletem és az nagyot üt.
Annyit viszont elárulok, hogy nagyobb a kereslet a szexre, mint a masszázsra, ezért se értem, hogy miért kell ezt a játékot játszani. 7 év alatt, mióta masszőrködöm, elég tapasztalatot szereztem. Nincs hol hírdetnünk, barátom és ez a baj. Az újságokban nem érdemes, mert 90 % nem masszőr, aki a masszázs rovatban hírdet, irány a net, erre ott is terjed. Nem ragozom tovább, de nem sok lehetősége van egy valódi masszőrnek a piacon maradni, már szegény pasik se tudják, ki az igazi, no és az előítéletek. Marad a bevállalósdi, különben éhen döglesz, hacsak nem egy fürdőben, kórházban, Wellnessben, vagy üzletben dolgozol, lehetsz te akármilyen jó a szakmában. Csak azt nem értem, miért kell ezt csinálni? De hidd el, úgyse ülök el a seggemen nyugodtan, nem az a fajta vagyok. A számat befoghatom, de teszek ez ellen a jelenség ellen, méghozzá hamarosan.
Szép napot mindenkinek!!
Lehet, hogy igazad van, de nem ér ennyit az idegeskedés. A élmény minősége a döntő minden esetben. Mindig lesz próbálkozás, de a férgese kihullik. Fel a fejjel és a kezekkel! :) Éljenek a csajok! :)
én nem használok gumit! a partneremmel mindig megbeszélem, úgy a tuti :)
zsolti36!!Nálam a natur francia attol függ mennyire tünik a lány igényesnek,higénikusnak,vagy voltam e már nála na ez se kézpénz mert franciátol is elkaphatsz nemi betegségeket pl:herpesz stb de ha nem muszáj jobb érzés gumi nélkül..Kockázata mindenek van és ettöl jo ez az egész:)Ha eljársz ilyen lányokhoz ezen ne agyalj...Ha meg be vagy szarva gumival csináltasd:)Az a tuti:)
Sziasztok!
Lenne egy kéedésem hozzátok:
párkapcsolatban élek, de néha meglátogatok egy-egy lányt az itt hírdetők közül,
ti akik hasonló helyzetben vagytok, natúr franciát kértek?
Van ennek valami kockázata szerintetek?
köszi a választ előre is
Sziasztok!
Keszthelyen Ivett igényes,hatalmas mellek jó alak,stb,csak jót lehet mondani:)
Sziasztok!
Valaki Molliról tud valami infót?Jó lenne látogatni,csakhát nem ártana többet megtudni róla.
Szia! Hát persze, hogy hiányoztál! :D
Csá Kató,hiányozta,????????
Tudom Igen.
Hála isten az anyós holnap húz a ge@ibe már alig várrom,életem megkeserítője.
Már bánom azt a két hetet is amit engedtem neki itt tölteni.
Ja ezt meg kell ünnepelni ,---------mégegy jó ok az ivásra---------------heheheheheheh aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bocs, ne mondd! :)
Tenap este fél 10 óta 365 kattintás. Ne mond, hogy ezek lányokat keresgélő urak!!
Bocs, de foglalt volt a gép. Most az enyém egy kicsit.
Szia! Az az érzésem, hogy nem a vendégjelöltek csattogtatnak rám, hanem jó része a hirdetők közül. Vajon miért? Semmi érdekes nincs rajtam, a hirdetésem főleg masszázsfajtákról szól, mivel én tényleg az vagyok. Már inkább nem is nézem a számlálót. Minek? Elárulom: egy nap van 6-8 hívásom, a számláló meg százakat ugrik, naponta 300 körül. A nevemet kijavítottam masszőrre ma, így a férfiak közül az a réteg néz meg, akit masszázs és egy érettebb nő érdekel, ők fel is hívnak. Ez még nem jelent elköteleettséget. Unom és forr az agyam, de mostmár tényleg, amikor olyanok hirdetnek masszázst, akiknek lövésük sincs róla. ( A vendégek mesélnek!!) A máolás, meg símogatás nem masszázs. Amit kitaláltam évekkel ezelőtt, csak sokáig újságban hírdettem, úgy jó, ahogy van. Nagyképű leszek. Profi svéd-, vagy frissítő masszázs után egy kis erotikus befejezés, hogy mi, az vendégfüggő, de van, aki csak masszázs miatt jön. Nem kéne engem majmolni. Ez háborgásom oka. Már egyszer-kétszer megtettem, csak finomabban. Aki nem ért hozzá, ne hírdesse, úgyis elkel. Ez a műfaj a mienk, masszőröké. Kíváncsi lennék pl. a debreceni Enikő véleményére. Szerintem ugyanezt érzi. Az interneten nem kell álruhába bújni!
.tessék! Itt őszültem meg, sehol senki! :)
Szandy27 valóban jó találat,érdemes eltalicskáznod hozzá! Ő van a képen,jó bőr,kedves kis hölgyike,nagyon toppon van a hancúrban:) a lakás is jó, érdemes a próba..