Van akit még rajtam kívül letiltott Vanessza18, mert megírtam az igazságot róla?
Van akit még rajtam kívül letiltott Vanessza18, mert megírtam az igazságot róla?
Bocs, de ezt nem is rólad írtam...bár veled is beszéltem egyszer, csak akkor nem tudtam eljutni hozzád sem (nem egyeztettünk időpontot, csak érdeklődtem), utána nem volt fent a hirdetés, most megint nem vagyok a környéken, de nem adtam fel, szerintem találkozunk még idén ;-)
Kira25-nel v Nellybabanal volt mar valaki?
Nem este 9 utan kel ide érni ha 6 ra beszéled meg 🤭ja és van lakásom nem autost valalok aki ismer tudja ... iharosberényi szőlőhegy még autoval is megközelithető mivel aszfaltos az út szoval ...az hogy sokan nem értenek egy navigáciohoz nem az én bajjom 😚
Hali!
Esetleg pár éve még Lili24 néven hirdetőről nem tudtok valamit? Ilyen napszemüveges, folyóparton képei voltak.
Sziasztok!
Mi történt Győrrel?
Teljesen eltűntek az utcai harcosok.
A lanyok, akik hirdetnek, már autóban sem vállalják ( nagyon kevés kivétellel).
Van még autós randi vagy már lusták erre is.
Vanessza 18 a környéken vadászik, vadászokra. Óvatosan járjatok a puskával. mert a hölgy igen kifinomult technikával szedi az áldozatokat, és ez sok sok anyagi veszteséget jelent, minden jelentkezőnek.
Vivien jó! Ajánlani tudom
Barna hajú, fiatal? Van/volt pár Maya
Ha egyre gondolunk akkor GYES-en van, bár talán szülés után is hirdetett rövid ideig
Sziasztok!
Csenge (22) -el kapcsolatban akinek van tapasztalata az kérem írja meg akár privátban is. Előre is köszönöm.
Hali! Dalma nevű hirdetőről van valakinek tapasztalata? Köszi
Sziasztok!
Még nincs így hölggyel tapasztalat, ezért véleményetekre lennék kíváncsi. :) Ki az a hölgy aki türelmes, kezdőket is vár, és egyedül van? :)
Esetleg Vivienn(31)-ről vélemények? Köszönöm! :)
Üdv mindenkinek!
TsAdmira lenne a kiszemeltem Pécsen. Tud róla valaki infót?
Pont ? Nálad? !!!!!! Masszózhözmegyek! tali részletei maradjanakinkább titokban?! Hölgyet kinéztem masszázsra meg? Orál? Ha véletlenül kicsit beindul? aktuslesszbelőle?Makktárs nepanaszkodjon vagy dicsekedjen? hogy rossz vagy jóvolt a 69-nél! Hölgyet felhuzta megkivánta a szexet! Hölgyek is emberbőlvannak!! Kapsz egy fizetett szolgáltatást igaz kicsit továbblépve! De megérne 1 misét a nonsztoppos lányok? Kinézed? Mész Üritel? Közben? Csak tárgykénthasználod?
Eszed? Elment? Idézlek! Ugyanezért ránk tartozik pl. az is, ha megtudjuk, hogy valahol valaki óvszer nélkül vette be a várat
Oroszrulettet kihagynám! Óvszernélkülivel inkább nemdicsekednék! Max Kerülendőberaknám! Óvszernélkül bevállal? Előtte fürdés? Lepedőcsere? Nuniban sikositó előtted 10 perce makktárs? Rudid siklik makktás örökitőin?
Én úgy gondolom nem kell mindenki elvárásának megfelelni. Nem várhatjuk el hogy első találkozó alkalmával úgy fogadjon a szolgáltató, mintha régebben ismerne.Nem egyszerű ez egyik félnek sem.
Ez szerinted nekem novum? 😄 Ez a masszázs jelenség megjelenése óta így van és a legtöbb lány teljesen máshogy áll hozzá, egymáshoz sem lehet hasonlítani őket. Az elmúlt 2 nap szerinted ebből indult ki? Nyilván nem követted az eseményeket...s közben "gb" kolléga ominózus moderálásra küldött hozzászólását töröltette is! 😀
Dingó29!
Végre egy páratatlan, de objektív vélemény! :) Ehhez nincs mit hozzáfűzni! ;) Tudod a jókat mindig kipécézik, próbálkoznak, de ők nem ismetnek annyira, hogy….. mind1 > ez az én személyes titkom marad! ;)
Nyugodtan, csak tessék..Nem bővebb a részemre sem, mint amit személyes találkozás után közölnek azokkal, akiket erre érdemesnek tartanak. Ez pedig a natúr francia végig, az egyik lánynál teljesen vállaltan. A másik a covid óta adatlapon ezt nem vállalja. Mivel az egyiket 5 a másikat 4 éve ismerem, plusz információra nincs szükségem.
Nextone, te most rólam beszélsz? Mert akkor nevezzük nevén a gyereket!