Csak beszélgetni, dragám? :)))
Csak beszélgetni, dragám? :)))
Sziasztok!
Elíz 23 és Szabina 24 nevü lányokról szeretnék pár tapasztalatot ha lehetséges...
Köszönöm!
Üdv Mester!
Nem probléma, de a profi oldalhoz és üzemeltetéshez vezető út, nem ez! Három évig moderáltam ez egyik vezető portáltt, így elég sok mindenre rálátok és belelátok, de ez meg maradjon az én problémám. Örülök, hogy olvastalak! :)
Hali Chuck!
Úgy néz ki, hogy az oldalt üzemeltető team kezd belefáradni a napi üzemeltetésébe. Ennyi hirdetői és olvasói panaszt egyetlen hasonló oldalon sem olvasok, mint itt!
Számomra is érthetetlen, hogy Tündérke mitől lesz időközönként kétes hirdető, hacsak nem maga az oldal akarja a renoméját rontani.
Az sem érthető, hogy miért engedik a hozzászólások nagy részének moderálásra küldését, teljesen érthetetlenül és indokolatlanul.
Van még tanulni valója a csapatnak, bár az is igaz, hogy a kritikát nagyon nehezen viselik.
"Tündérke 20" már megint kétes hirdetőként szerepel itt (vagy 3 hete is ki volt írva neki ez).
Tudja valaki, hogy miért?
Nem mostanában tette fel a hirdetését, és egészen 3 héttel ezelőttig nem is volt rá "panasz".
Mi történhetett?
Köszönöm! :)
voltam Edina 21-nél.
szép kislány igyekszik , de a műsor nem az igazi, a franciája is gyenge. A lakás tiszta, nem kell kapkodni. egy próbát megér, hátha bejön valakinek aki fiatal feszes husit akar...
Anita 21 nél voltam. penészes falak cigaretta szag a kárpiban, foltos lepedő, gyenge teljesítmény. A kenderföld utca szerintem rosszabb mint a Petőfi.
én biztos nem megyek oda többet
Köszi :) Amúgy a legprofibb fotós is megszenvedne velem, utálom, ha fényképeznek, fiammal végig röhögjük az egészet, az más. A többiek fotóiról se a kisugárzásuk jön át nekem általában, csak hasonló pózolások. A célnak megfelel, aki kíváncsi, idejön, aztán megtapasztalja, ami a képeken nem megy át.
hívtam Mónikát megbeszéltünk egy órával későbbi időpontot, mondta hívjam még 1/4 órával előbb Na azóta nem veszi fel...
Nem szabad túlzásokba esni. A kifacsarás stimmel, viszont masszírozást nem kaptam. Nem voltam szimpi?
Hello mindenki!
A rubi képei nem valódiak!voltam nála,itt a képeken barna a haja élőben viszont vörös!a topapróban hirdeti magát"nyíregyházán vörös cica vár!"néven!a csaj cigó!egyébként csinos.az ár is korrekt.szex közben unott szindróma!
Elmehetnél készíteni pár profi képet Katónénirő! Kár lenne erre pénzt kiadnia, ha van itt hozzáértő! Ráadásul akinek van elképzelése is. :)
Sziasztok!
Melindáról (24), Tündi35-ről és Emeséről (40) tudtok valami infót?
Sziasztok!
Az itt hirdető Clementinéről tudtok valami infót?
Előre is köszi.
Ember nézd meg már azt is,hogy mit hirdet!Legközelebb legyél körültekintőbb és okosabb!
Szerintem semmi köze a képhez!És szerintem kedvtelen és unalmas.
T. Makktársak!
Bár az ímént a győri fórumon - tőből való faroklerohadás terhe mellett - fogadalmat tettem, hogy a hölggyel többet nem foglalkozom, egy érv kikívánkozik belőlem, miért érdemes egyszer mégis elmenni hozzá, itt Sopronban.
-???
A helyszínért. Vadromantikus lepattant belvárosi lakóház, amit még nem ért utol a felújítások sterilizáló szelleme. A talán középkori eredetű házhoz és szomszédjához az utóbbi kétszáz évben nem sokat nyúlhattak hozzá. Valódi boszorkánytanya, denevérfészek, vagy amit akartok. Tehát: kalandra fel, de ígéreteknek nem bedőlni!
Üdvözlettel: egy (már nem sokáig) bús képű lovag
Ui: eszembe jutott egy másik nemsemmi helyszín is, ahol jártam. Keressétek Brigi leányt a tatabányai hirdetéseknél. Ajánlott időpont: egy havas téli nap, délelőtt. Tehettek egy kellemes sétát egy igazi kiskert-övezetben, utána meg magatokévá egy igazi nőt, az egyik legjobbat az itt hirdetők közül. (Életben még jobb is, mint a képeken, ráadásul van szellem a csajsziban.)
T. Makktársak!
Mivel valaki érdeklődött Amina bébi után, bemásoltam hivatkozott beszámolómat a soproni fórumra.
Ott épp Adél és Dorinda nevek alatt tündököl szépségünk. (Mint a szűz a tavaszi égbolton. Párdon, ezt már egyszer elsütöttem, de nem bírom megállni.)
Ha valaki már unná, ígérem, többet ezzel a hölggyel nem foglalkozom. Sem itt, sem a való világban. Rohadjon le tőből a f@rkam, ha fogadalmam megszegem :-(((
Üdvözlettel: egy (már nem sokáig) bús képű lovag
T. Makktársak!
Szomorú szívvel tudatom a soproni úri közönséggel is, hogy megszűntem Amina bébi* lelkes híve lenni. Egy bizonyos másik hirdetőn kapott is tőlem rendesen. Hogy ne kelljen sokat keresgélnetek, idemásolom a lényeget:
"...ha nincs nő, nincs környezet, nincs technika, nincs hozzáállás - mert a drága négy visszamondás után ötödszörre átb@sz úgy, hogy éjjel a kapuja előtt hagy szobrozni háromnegyed órát, miközben rögtön jön (aztán kikapcsolja a telefonját) - akkor a helyes érdemjegy mindenre 0. Nemdebár? (Meg is kapta tőlem, de a rendszer nem fogadta el. Így lett 4*1 belőle. Az is elég randán néz ki.)"
"Ja, a beszámolóból kimaradt a lényeg: főhősünk törzsvendégi érdemeim elismeréséül - meg hogy a legutolsó (már soproni, a szerk.) alkalommal kicsit sietős volt neki - beígért egy jutalom szerelmi együttlétet. Hát ez az ígéret valahogy nem akaródzott teljesülni."
*Csak újoncoknak: újabban más művészneveken is hirdet, pl. Dorinda, Adél, miegyéb
Üdvözlettel: egy bús képű lovag
Ui: Erről az egészről szembe jutott egy ősi vicc az átkosból. Idősebb makktársak talán értékelik:
-Mi a különbség a demokrácia és a népi demokrácia közt?
-???
-Kb. annyi, mint a b@szás és a ráb@szás közt.