De édes vagy.....Nagyon jó irányba jön, nagyon várom, neked milyen napod van??
De édes vagy.....Nagyon jó irányba jön, nagyon várom, neked milyen napod van??
Nem jó irányba megy, erre nincs köd :)
Most beszéltem az esti vendégemmel, necces az idő, Pest mellöl jön,remélem, nem lesz köd...
Eztmondom én is, szinte mindig bök!! Katasztrófa, ennyit vacakolni szőrrel! Lehet, hogy meghagyom szép hosszúra, mint a hajam és befonom. :)))
Az enyém már este bök:)) ha reggel borotválom, az a jó ha a vendég is borostás:)))és bök:))))
Az idő meg szomorú, ugyan köd itt nincs, de szürke minden.
De még milyen izgis téma a végleges szőrtelenítés. Van rá lehetőség, de sokszor kell menni és elég drága. A másik lehetőség, hogy megvárjuk, míg magától kihullik az összes, de addigra megvénülünk és már a kutyát se érdekli. Én próbálkoztam a szálankénti kitépkedésse, fáj. A borotvától csak erősödik. A krémek semmit se érnek, másnap ugyanúgy bök. Marad a gyanta, de ahhoz meg kell várni egy bizonyos hosszúságot és addig bök. Szóval?
SZIA KATÓ!!
Nálatok milyen az idő??Itt nálunk az állandosult köd,A
Azt mond meg ,hogy szörtelenitsük magunkat, tartosan::))??Ez izgis téma ugye skacok??:)))
Tisztelt Szerkesztőség!
Minden kritériumnak eleget tettem amikt Önök e-mailben kértek,és mégis folyamatosan tiltják a hirdetésem.
Írtam ezzel kapcsolatban e-mailt Önöknek de semmilyen választ nemkaptam.
Hiányzik esetleg még valami a hirdetésem jóváhagyásához?
Mihamarabbi válaszukat és segítségüket előre is köszönöm.
Nem lehet, hogy a gyűjtő keze van a barátod eltűnésében? Ki tudja, ki ez a fickó?
Sziasztok!
Az tény,hogy vannak megmagyarázhatattlan dolgok, bár én sem hiszek a varázslatokban, sámánkodásban:))átokszorásban:))Ám elgondolkoztattó amit Ilko irt, Tények birtokában valoszinü még jobban...Mond a rendőrség kideritett valamit? és az a gyüjtő akinél van egy példány,nem kerestéttek,hogy jutott hozzá??Milyen tapasztalata van vele kapcsolatban??
Nagyon szépen köszönöm a szerkesztőségnek a segítséget!
Üdvözlet: Ildikó
De jó helyen jársz! Légy üdvözölve! :)
Lehet, hogy a srác előkerül, élve és semmi baja, csak elvonult egy kicsit a világtól. Nem? A véletlenekben én sem hiszek, de filmeken látok hasonló történeteket, én csak magamról írtam, attól még igaz lehet. A hit nem iskolai végzettségtől függ,bár magamtól is észrevettem, hogy értelmiségi vagy. A wuduban se hiszek, de ez az én bajom, viccelődök csak vele.
Sziasztok
Infót szeretnék kérni tőletek Alexandra (35), Emese (36) ill. Irina (21)-ről.
Ha tudtok róluk valamit, kérlek osszátok meg velem.
Köszi a segítséget.
Lehet nem jó helyen járok?
Hát igen. Itt a sok szép szolgáltató lány és mégis néhányunknak Mandy miatt van hiányérzete.:) De hát ez már csak így szokott lenni... Mindig az kellene ami nincs. :) Viszont ha Mandy újra megtisztelne minket, akkor azonnal nyúlnék a telefonhoz az biztos!
De addig is, legyen akárhol, csináljon bármit, minden jót, sok sikert kívánok neki. És Boldog 2011-es évet!!
Szia!
Ezt hogy érted? A srác eltűnt, ez tény. Az is lehet, hogy semmi összefüggésben sincs a dologgal, de legalábbis furcsa, nem? Ami meg a maileket illeti, azok is tények, és nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy pont mi kaptunk ilyeneket, és pont akkor, amikor...
Hidd el nekem, én sem veszek bármit készpénznek, már csak a végzettségem miatt sem. Ugyanis közgazdász vagyok!:D
Ma voltam Viktóriánál..Hát khm.. A képeken egy fehér bőrű, nagymellű nő van. Az utóbbi stimmel is.Nem volt 1 nagy élmény,de nem is volt rossz:)).
Jav. Azt kapjuk,amit adunk. :)