Hát, valójában 10 évet! Normális lány amúgy, de ez a csúsztatás tényleg sok.
Hát, valójában 10 évet! Normális lány amúgy, de ez a csúsztatás tényleg sok.
Most ébredtem másodjára!!!Láttom a hó maradt, itt nagy a csönd...vagy itt vagy Katónéni??
sziasztok,én nem szoktam irni ide a fórumba,de azért nézem és szedem az infókat,és köszönöm is mindenkinek aki ide ir vagy irt.épen ezért megosztok veletek egy két hasznos infót.előre is közlöm mindenkivel hogy én akikröl irok azokat felpróbáltam és nem mellébeszélek.egy sima egyszerü dolgozó emberke vagyok.szandival kezdeném szandra 39.edit 37,lara 36,kicsi laura,klaudia25,lilú 42 kg,gréti,ezek jó szolgáltatók és itt nem fut az ember lukra.azt kapja amiért megy.volt még pár csaj de azok már nincsenek.rossz nem ajánlott edina,nem részletezném.meg volt ő is többet nem megyek oda.de még hiányzik a repertoárból,nikol béby,és mercedes is.őket sem fogom kihagyni mert őket is nagyon favorizálják.és a forumhoz meg annyit hogy lehet kulturáltan is irni,és nem pocskondiázni ,fikázni a másikat.segitsünk egymáson mert az csak mindenkinek jó.a szolgáltatónak is meg a kuncsaftnak is.remélem tudtam kicsit segiteni és mindenkinek további jó vadászatot.
Jó reggelt PÁL!! Te még alszol? Mi ez a csend itt?? A vibrimet meg ne csúfold, úgy nyerte fiam a Durextől, ő nem tud vele mit kezdeni, nekem adta. Remekül lehet vele nyakat vibrálni (hát, szeretkezni nem, még soseölelt át)! :)))
Gyere csak vissza ide!
Jó reggelt! Te nem tudsz aludni? :) Én 8-kor ébredeztem, aranyvasárnap van. Gyógyulok. Egy böszme nagy tüsző ragaszkodik hozzám, de nagyon! Már letakarodhatna az is! Elvileg műszakban vagyok délután, gyakorlatilag ellustultam. Fenékbe kéne rúgnom magam. Leginkább valaki a telefont kezelhetné, gondolkodtam, hogy felveszek egy telefonmarketingest :)
JÓ REGGELT NEKTEK...Ébresztő, hasatokra süt a napocska, :)))) félrebeszélek:)))
Neked is jó éjt, pihenj, hogy hamar gyógyulj.!!!
Jó éjt Pircsi! Megyek lefekszem, holnap beszélgetünk, délelőtt meg este fent leszek. Remélem, nem egyedül ünnepled meg a szülinapod!
Attól függ, hány évesek a gyerekek, én kiélveztem, míg fiam kicsi volt. Fehérvár sétáló utcáján birkóztunk vasárnap délután a hóban! Láttad volna, hogy nézett a városi elit?! Leszartam, mi élveztük. Ma már 20 éves, nem menne bele, meg tényleg érdekes lenne, de, ha lenne kutyám, kiélveznénk a havat.
No meg már elég nagydarab angyalka is lnne:)))
Szeretem a havat, bár sokszor, akadály,de szép, rég még a gyerekekkel is belefeküdtem, és csináltunk angyalkát, most tenném hülyének néznének...
Akkora hó van itt, egész nap havazott, Holle anyó rázta a dunyháját, a Tényekben is mutatták Veszprémet. Gyönyörű!
Nálam most van a dömping karácsony előtt meg a két ünnep között. A december mindig jó, még a január is, a február nem annyira. Legalábbis eddig így volt.
Csak frissitetem néha... tudod én már nem hirdetek teljes gőzzel, van munkahelyem még, az időm korlátozott, hál isten kialakult vendégkör.... nem nagyon van többre időm...bár most az ünnepeket észrevenni...
Áttetted a hirdetésed a piroson?
Szombat este van bulizik, sőt lehet még kártyázik is :)))
De hova lett Pál? Megint baráti társasággal iszogathat?
Köszönöm...
Boldog születésnapot! Azért számolni nem nagyon tudsz! :))) Nincs valami kedves vendéged, ismerősöd? Jaj, van egy ötletem!
A dorogi előljáróságot kéne meghívnod!! XD
Azon gondolkodtam, hogy kit is kellenne meghivni pezsgőzni,, tudod ma vagyok 43 éves,,,, bár szoktam volt mondani ..28+áfa..:)))