Az asszonyt!
Az asszonyt!
A pezsgőtablettát nem próbáltuk ki, pedig már tudom a receptet, de nincs itthon.
Te! Pircsike! Miért nem olvasod el azt, amit írtunk, írtam Neked? :)
Abból lehet nagyon szép karácsonyfadíszt is csinálni, az egész dióból.
Sejtettem! :)
Az már régrn kész van! Volt egy csomó dió, a fiam ígérte megtöri még szeptemberben. Aztán most nekifogtam, nem kérem többet, nincs értelme veszekednem.
bejgli akart lenni! :)))
A belglihez lesz?
A jól megérdemelt jutalmamat is megkaptam. :)
Már 5-éve nem puculom! :)
Helyes! Kell az önbizalom! Ezt szeretem...!:)
Azért segíthetnél puculni! :D
Szia!
Kösz, jobban, egy tüsző ragaszkodik hozzám, gyógyszert abbahagytam, mert holnapra az egész arcom kiütéses lesz. Úgy látszik, nem jó nekem ez, majd elmúlik mostmár magától.
Milyen napod volt? Én holnaptól ezerrel pörgök, be kell pótolni a kiesett napokat. Képzeld, már 25-re van bejelentett vendégem! Karácsony délutánra!!
Jó voltam! :)))
Jelentem most fejeztem be, nincs több egész dió a lakásunkban! :) Az asszony még most is puculja! :)
Sziasztok.....
Megjöttem én is, jól vagy Kató?? Pál a dió megtörve???
Akkor csak ügyesen! :)
Csók drágám, mentem, majd este visszajövök. Készülnöm kell!
Régebben írtam, mikor még a piszkálásom ment és valaki nagyon sajnáltatta magát, hogy az életéért kűzdöttek... bla-bla..
Biztos nem olvastad. Akkor az én életemért kűzdöttek, csak kicsit komolyabb volt a dolog, minthogy gúnyolódni kellett volna rajta. Múlt idő. Már jobb így, nincs Mikulás sose :)
Már életképes vagyok, nem voltam lázas, mióta eszem az Augmentint, azóta nőttek rám ezek a piros borzalmak. A tájékoztatón olvastam, hogy, ha ilyen van, azonnal abbahagyni, allergia. Nem veszek be többet, majd meglátom, holnap milyen leszek.
Nemsokára megyek tusizni, átöltözni, sminkelni, nehogy a kedves vendég kitolasson :) Kívánatosnak kéne lennem.