Szia drága papi! Előkerültél? Mi van Veled? Már gyógyulok, csak ezek a kiütések!
Szia drága papi! Előkerültél? Mi van Veled? Már gyógyulok, csak ezek a kiütések!
Sziasztok!
Rózsa kérésére én is írnék negatív tapasztalatokat (mert akad belőlük bőven), de valószínűleg moderálnák őket...
Viszont van valami, amiről régóta szeretnék írni!
Sok pasi össze-vissza nézegeti a csajok képeit az oldalon, felírnak egy számot, de egy másik lányra emlékeznek, az ajtómban meg fintorognak, mert nem szeretik a " kamu " képeket. SAJÁT képeim vannak, sok-sok energiát fektettem az elkészítésükbe! A legutóbbi esetben az úr, aki meglátogatott egy másik lány nevét említette érkezéskor, csodálkozott, mert nem ő nyitott ajtót, hanem én!!! :) Összekeverte a neveket és a paramétereket, hiszen Kicsi Laura nem lehet magas! :))) És egyedül vagyok.
Urak!!! Tessék jobban figyelni, ezzel magatokat és a másikat is megkímélitek a kellemetlen helyzetektől!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Laura
Szia!
Attól függ, hogy használod! XD Nem éntőlem kaptad el a bacit, itt ragaszkodik még mindig a mandulámhoz az az egyetlem böszme nagy megmaradt tüsző. Nem hagy el!! Bélapapi jó fej, majd megismered, bár mostanában nagyon hallgat, de érző szíve van! Én tudom.
Szia!
Kicsit konkrétabban nem tudnád megmondani ki ez a drágaság aki ilyen hatást gyakorolt rád? :)
Remélem semmiféle "tolatás" nem fordult elő! Minden biztosabb ma, mint egy munkahely!? Ma az Aeroviva jelentett csődöt, nem is oly' rég még velük utaztam. Nem érzem jól magam itthon, pedig örök életemben elítéltem aki elhagyja az országot. Mára megváltozott a véleményem, sajnos!?
Nem volt itt ma nagy forgalom!? :)
Kedves Rózsa Lexi és minden tisztességes hölgy. Örülök hogy vannak még rendes szolgáltatók akik a fórumokra is belépnek. Azt hiszem nagyon sokan, nagyon sokat tanulhatnak az irásokból. Kézcsók Zandras
Hello!
Azt hiszem a héten elmegyek valamelyik lányhoz. Majd írok!
Veletek mi van???
Üdv.: Cool
Üdv!
Kérlek benneteken nézzetek utána, a fehérvári lányok között van egy Kinga nevű lány, aki 4 fotóval hirdet és ezek a fotók 2 különböző lányról készültek, akik bármennyire is hasonlítana egymásra, mégsem ugyanazok.
Enyhén szólva is becsapás amit csinálnak, légyszi nézzetek utána!
Szia Emese!
Valami elérhetöséget tudnál adni ,( vagy valaki más ) ameddig nincs kint a hirdetésed? Elöre is köszi , szép napot !
ÁÁÁÁ, úgy látom valaki megint átkeresztelkedett. Barbara (20)= Ándszéló (20), Patricia (20), Veronika (20), meg még volt neki egy pár neve. Hallod ha így folytatod nem marad már név a naptárba aki nem voltál. Ajánlom egy régi hozzászólásomat és egy pár Heineken Star-os hozzászólást mielőtt valaki meglátogatná a leányzót.
Kedves Rózsa!
Olvastam negatív tapasztalatodat. Hallottam már ilyen történeteket, de szerencsére még nem volt ilyenben részem. Sajnálom, hogy ez történt Veled!
Használ, ha megfelel a baci ellen.
Mit gondoltok,a pezsgőtabletta, használna a bacik ellen:)):))?
Majd itt megismerjük, akkor lehet csak egy vendég hozta a bacit...
Szia!
Nem ismerjük még egymást, de a Katónéni nem olyan!!!
Üdv mindenkinek!
A régebbi fórumozok tudják hogy kiknek lehet adni a beirásaira!Én is tudom!Ugrobugri,nagyember,leonidasz.Háát nagyon megleptek engem pénteken!Hosszú idö után ismét elmentem egy rendelésre.Az olimpia üzlettel szemben jártam.Húú háát ilyen is létezik?Nagyon kedves,tiszta,gyönyörü szolibarna hölgy,jó müsör és nagy barátnös érzés!!!Nagyon sokan tanulhatnának töle!
Annyira megtetszett hogy már 2szer voltam nála:)
És megyek még:):)
Jók legyetek,vagy ne!!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Szia!!Te nem ismersz még engem, igy elnézést a tolakodó irásomér...Képzeld a Katónéni, ragasztotta rám a nyavaját,de nem ismeri be:))))
Szép napot mindenkinek!
Mi ez a betegeskedés?
Puszi,,,Nem virasztok, muszály kelnem, a munkám miatt, gyógyszer allergiád van valoszinü....de örülök,hogy te már jobban vagy.