Nem értem. Én itt boldog vagyok, hogy mindenki mindenkit szeret, erre kiderül, hogy cinikusra sikerült, pedig dehogy! :)
Nem értem. Én itt boldog vagyok, hogy mindenki mindenkit szeret, erre kiderül, hogy cinikusra sikerült, pedig dehogy! :)
Milyen feltételezés? Rosszat szóltam? :)
Magamba zuhantam :)))
Öszintén örülök, hogy mindenkiből árad a szeretet! Tényleg.
Néked is kellemes ünnepeket! Lassan vége sajnos.
Igen, de mire? :)
Az utolsó sort nem értem :(
"A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kemény.
Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel.
Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli.
Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel.
A sz ...tovább »eretet nem szűnik meg soha."
Nem értelek Katónéni, szükséged van erre?
Szép napot Pál! Hogy telnek az ünnepek? Bírod még? :) Lassan vége, de remélem ez a sok szeretet nem csak 3 napra szól, hanem egész évre!
A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás.
A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet,
s ez tartson ki ameddig lehet.
BOLDOG KARÁCSONYT!
Áldott és békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
sziasztok.Érdeklödnék, hogy Pècsen melyik lányhoz érdemes menni?
Ja meg az árak Pécsen milyenek?
cimem devergo0531@freemail.hu
előre is köszi
Köszi zsolty.
Kérdezném,hogy kit tudtok ajánlani, aki nem 1 igénytelen sietős nő. Köszi nektek.
A cleonak akkora vaginája van hogy a pap nyugodtan harangozik benne
Békés, boldog karácsonyt kívánok mimdenkinek!
Bélapapa
Rénszarvasszáncsilingelős szép estét Mindenkinek! :) *
Minden időben készen lett. Temetőben szeretteim megajándékozása. 26'C mutatott délután a hőmérő, sötétedésig rövidnadrágban voltam. 5-kor gyertyagyújtás, ajándékosztás, majd a vacsora következett. Vendégek elmentek, ideültem egy kis időre. Hamarosan indulok éjféli misére. Ilyenkor felmegyeka karzatra, az orgona mellől figyelem a Szentmisét. Holnap ebédre megyünk, Jönnek Pestről rokonok, majd vasárnap nálunk ebédel Mindenki. Közben szülök, testvérek, rokonok és barátok látogatásával telik az idő. Jó éjt, szép álmokat, békés-boldog estéket és nappalokat kívánok Mindenkinek sok szeretettel. ¤
és Dia (22) -ről tudtok valamit vagy Őt is inkább kerülni érdemes?
Szép estét kedves Pál..Hogy telnek a napjaid?? és mik a terveid az ünnepekre??
Bordó Madárcsont Mindenkinek! :)