Sziasztok
Szeretném meglátogatni Linda (21) -et, ha valaki tud róla valami írjon már légyszi!
köszi
Sziasztok
Szeretném meglátogatni Linda (21) -et, ha valaki tud róla valami írjon már légyszi!
köszi
Üdv!
Szintén a fehérvári lányok között van egy Sylvia nevezető hölgy, akit személyesen is ismerek, és egyáltalán nem igy néz ki ahogyan a fotókon szerepel, azok a képek több évesek, a hölgy mind kilóban, mint fittségben nagyon eltér a fotón szereplő valójától.... és akkor még finoman fogalmaztam....Valamint megint kérném, hogy a Kinga nevezetű hirdető, aki ezen a héten Veszprémben rendel, ne csapja már be a vendégeit olyan fotóval amiken nem is ő szerepel, csak a vak nem látja, hogy 2 különböző lány van a képeken.
Hi!
Ha ezt virágszálról írtad, akkor hozzá nem fogok menni, bármennyire jó is. Mert nekem az is fontos, hogy ne egy futószalag része legyek, hanem lehessen kicsit dumálni vele, azonkívül meg fél órára nem is igen szoktma menni senkihez sem...
Mónikát meg sose érem el, ezért most már nem is hívom. Vannak mások, akikhez jó menni, tehát nem létkérdés, hogy állandóan hívogassak bárkit is!:)
Ezt egyébként sem igen értem, mert ha teszem azt Pesten tudok menni olyan nőkhöz, mint pl Lauracica, vagy Cyntia stb, akkor hogy lehet az, hogy őt meg sosem lehet elérni?!
Hi!
Ugyan, ez még a jobbik kategóriából való!:) Volt olyan egy másik oldal (piros l...) pécsi fórumán, hogy istennőnek állított be egy csajt olyasvalaki, aki azelőtt még sose írt a fórumba, és az illető hölgy akkor még nem is volt fenn sehol sem. És "micsoda véletlen" pár napra rá megjelent a hirdetése itt!:D Az más kérdés, hogy az ilyennek elsősorban az illető hölgy látja kárát, mert ebben az esetben is nem egy olyan embert tudok, aki csak ezért nem próbálta ki, hogy milyen...
Az más kérdés, hogy engem pl ha egyszer véletlenül Debrecen felé keverednék, nincs az a szakácsos duma ami le tudna beszélni az Elízről!:DD
Szia!
Én már rég jól vagyok, körülöttem betegeskednek sokan, de ilyen bacikkal nem tudnak megfertőzni. :)
A Szilveszter még bizonytalan, szervezkedünk, valami biztos lesz.
Üdv minden Mt-nek! Nos ujra negativ tapasztaltba futottam bele. Clarissa26 a csaj egy koszfészekben fogad, és ö sem a parfümtöl ilatozik. Egyébként a fotókon ö van és tényleg magas. Sebaj van más is. Bejelentkeztem barby23-hoz csak utca névre mentem a megbeszélt idöpontban hivtam. Nagy nehezen felveszi és közli hogy neki most nem jó hivjam egy óra mulva, na töle is elment a kedvem. Szerencsére volt aki tudott fogadni róla majd a második látogatás után beszámolok.
SZIA sZAP!!
Most is van aki megtesz mindent, persze normális kereteken belül, csak meg kell találnod!!!!
Szia Katokám...
Hogy vagy Drága, te rendbejöttél már teljesen?? Hol szilveszterezel???
Szia Pál!!
Köszönöm kérdésed, sajna még mindig döglödök...hogy mit hoz azt most nem tudom, volt munkám az biztospont volt.. most már nincs, remélem sikerül talpon maradnom, Neked mit hozott a jézuska??és hogy birod a hideget???
Szia! (Sziasztok!)
Gróf Kurátor! Miért gond az, ha valaki hajnali 2 vagy 3 órakor netezik és akkor ír véleményt lányokról, vagy bármiről? Én ez időben érek rá, hogy ilyen oldalakra benézzek, gondolom nem vagyok egyedül ezzel. :-) Nem poénnak és nem durrdefektnek szántam a leírtakat. A Fűrészes olyan lányt keres, aki ápolt és nem sietteti a dolgot, stb... Úgy gondoltam, h a Timi32 megfelel az elvárásainak, s próba szerencse! :-)
Voltam 1-2-több lánynál is, de a higénia nem mindenhol szerepel az első helyen, no és az idővel kapcsolatban is vannak kellemetlen élményeim, amit nem részleteznék, hisz más is tapasztalt hasonlókat. A Timi32 kedves, jól szituált, ápolt, értelmes és érzéki hölgy, s nem nézi az órát, nem siettet és"frisshús".
Elnézését szeretném kérni a hölgyeménynek, nem akarom, hogy félreértés áldozata legyen az én "beírásom" miatt! Nem volt szokásom soha, h Fórumokba irogassak, s úgy gondolom, h nem is válik azzá, mert vétlen emberek esnek áldozatul egy őszinte megjegyzés miatt. :-( Nem szoktam rá, így le sem kell szokni róla. :-) Tőled is elnézést kérek, h válaszoltam a megjegyzésedre! Sajnos, nem egy az ízlésünk, s ahányan vagyunk mi férfiak, annyi véleménnyel rendelkezünk az itteni leányzókról. Bár lehet, h így jó, hisz mindenkinek van partnere ez esetben. :-)
Szép napot kívánok mindenkinek! :-))
Hi all!
Viki 24-ről vkinek vmi info?
Kösz előre is.
Sziasztok!
Van vkinek vmi infoja a debreceni Viki 24-ről? kinézetre nagyon adja, csak jó lenne többet tudni róla.
Köszi előre is.
Sziasztok. Jók vagytok :)
Sziasztok!
Tud valaki olyan lányról, aki olyan, mint maga az ördög lány képében? Mindnre kész ( nem brutális ), tehát nem mondja mindenre, hogy " én ilyet nem szoktam... vagy: ezt nem tudom hogy kell csinálni... vagy: ne haragudj és nem beszélek csúnyán... stb. (nem análist kértem és nem lehetetlent meg fájdalmast, hanem normális dolgokat!)
bocsánat, elfelejtettem konkrét dolgiokat megfogalmazni:
szeretném azt érezni, mint már egyszer volt részem benne, hogy magával az ördöggel találkoztam 21 éves lány alakjában, nem volt olyan, ami hirtelen eszembe jutott és nem csinálta volna azonnal (nem brutalitásra kell gondolni és nem a kor a lényeg!) pl. azt kértem: káromkodj, megtette, csapj egy nagyot a fenekemre, simán és nem azt kérdezgette: biztos? erre gondoltál, nem fájt... amolyan szenvedélyesen jóleső gusztustalanságra is hajlandó lányokat szeretem, ami izgató és kulturált.
Sziasztok!
Sajnos azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb az olyan hírdető, akik azt írják, hogy mindent bevállanak, s ha mégis, akkor sem felel meg a valóságnak. Néhány évvel ezelőtt még lehett olyan lányt találni, aki mindent megtett a "vendége" kedvéért. Néha olyan jó lenne, ha valóban tabuk nélkül lehetne kezelni ezeket a találkákat.
Nyíregyházáról
Szia!
Remélem jobban Vagy már és szép volt a Karácsonyod! :) Remélem az új esztendő sok jót és örömöt hoz Nektek! Jó egészséget mindenképp!
Nem tudsz megsérteni, ahhoz közelebb kéne állnod hozzám. Te durciztál be egy viccelődésen, de az analizálásom elég nagy taplóság volt itt, nem ismersz, valami a szövegelésemből átment, így jött le Neked. Semmit nem tudsz az életemről, életünkről, tehát írtál zagyvaságokat is, de ez is mindegy. A személyes kapcsolatok számítanak, Nem fogod elhinni, pont annyian szeretnek, amennyire szükségem van, több nem kell.
Szép estét és kevesebb okoskodást! :)
Szia Pircsi!
Hogy telt az első munkanapod? Vannak már terveid a jövőre nézve?
Verőfényes csillagos estét!
Nem tudom és nem értem mi bajod van ilyenkor, csupán leírtam gondolataimat és tapasztalataimat a gyerekekkel kapcsolatosan. Három gyereket neveltem eddig, több-kevesebb sikerrel! :) Sok dologra rájöttem már, sokat is hibázik az ember, utólag érzünk meg dolgokat, értünk meg egy-két gondolatot. Nem akartam és szeretnék vitába szállni Veled az életeddel és nevelési szokásaiddal kapcsolatban. Csupán a gondolataimat írtam le, elnézést kérek ha ezt bántásnak vetted. Ha figyelmesen elolvasod soraimat, nagyon ügyeltem arra, hogy ne vedd személyeskedésnek. Többes számban írtam minden mondatot. ( MI ) Csupán az életről és érzésekről, gondolatokról írtam, véletlenül sem a Te családodról. Semmi közöm hozzá és nem is lehet ebbe beleszólni. Én sem szeretek női munkát végezni, de jól esett Édesanyámnak, ha ünnepekkor segítettünk elpakolni, elmosogatni, terheket levenni a válláról. Erre utaltam és arra, nekem is jól esik vagy esne, ha néha segítene egy gyermek bármiben. Erre gondoltam és gondolok sokszor és figyelmeztetem is Őket időnként. Nem tudom mivel sértegettelek, soha nem állt szándékomban és nem is veszek részt ebben. "Beszélgessünk" ez a topic címe! Köszönöma lehetőséget, hogy leírhattam gondolataimat, ami csak rám érvényes. Remélem soha nem fognak még ennyire sem bántani az életben, mint én Téged! :)