Na szeva Kató, most kapaszkodj: a napokban el fogok menni Hozzád, de nem fogom elárulni, hogy én vagyok, sőt nagyon-nagyon jól fogok színészkedni, de ha lehet azért becsempészem a lompost, legalábbis teszek majd rá kísérletet, muszááááj!! Nagyon izgi lesz, mert Te nem fogod tudni, hogy melyik vendég álarca mögött lapulok, én meg nagyon vigyázni fogok ... :)) Na ez már felnőtt játék lesz :))))))))))))) aztán majd írok Neked, hogy kicsi szivem, dejó volt, és hogy átvertelek, és hogy élveztem, hogy belül vigyorogtam, de Te nem vettél észre semmit :))))))))
Vigyázz!!! Ha véletlenül gyanús lennék és rám törnél, hogy Te vagy Bush! én megpróbálok majd tök élethűen tagadni!! Mehet a meccs? Te nyersz, ha leleplezel, én nyerek, ha el tudom titkolni a kilétemet, na miccósz!??? Aztán eccercsak majd írok Neked, hogy Te Tündér, egy hétig mindenkit kényeztettél, hallom a többiektől :)))))))))) de nem tuttad, hogy mikor tartottalak én a karjaimban!
Na, benne vagy?
Ha nem lennél benne, akkor is megtenném, úgyhogy máris meg vagy erőszakolva :))) imádom a szelíd erőszakot!!!!!! Reszkess és FIGYELJ!!!