Szia! Tudtam, hogy visszajössz. :D
Szia! Tudtam, hogy visszajössz. :D
Niki,3 romért lerendez,egy gyors francia!!
Sziasztok!
Nikiről tudtok valamit, korábban a Sarkantyún rendelt?!
Szevasztok makktársak!!
Pénteken Nyíregyházán leszek kis segistéget szeretnék hogy melyik lányokal érdemes egyáltalán kezdeni, akiket nyugodt szivel ajánlotok?
Kedves Gróf Kurátor Ha nem érdekel más dolga akkor ne használd a fórumot. Kurva okosnak hiszed magad, remélem még ezt a kis monológot leirtad nagyon megedícsérted magad milyen ügyi voltál. Amúgy meg fel is akaszthatnád magad!!! Én nagyon örülnék neki!!!:) Üdv.: barátod icemen
Üdv nektek!
Rég írtam így most pótolom.
Voltam a Szindy(30) Betty(31) párosnál. Tiszta harmincas szőke lányok.Rajta voltak a dolgon igazán pompás élményben volt részem. Korrektek tartották magukat a megbeszéltekhez.
Jártam Lolánál (30) kedves kis hölgy,csak franciát kértem és azt meg is kaptam minden zokszó nélkül. Ő egy picit idősebb a koránál szerintem de rendben volt. Jót beszélgettünk.
Laura (30) tőle masszást kértem francia befejezéssel. A masszás része inkább simogatás azt is csak a hátamon de a francia az kíváló volt. A debreceni viszonyoknak megfelelő. Vele is jol elbeszélgettem.
Barbara(25) jol felszerelt leányzó csak nem az idén barnult de akinek bejön ez annak hajrá.
Szandi(27) azt hiszem hozzá még fogok menni. Tökéletest nyújtott minden féle téren én csak dícsérni tudom.
A fent említett lányok a saját képükkel hírdetnek ami nagyszerű dolog szerintem.
Ennyi lett volna mára.
Ezen is elmazsoláztam !
"Horgászni megyek" - Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.
"Ez férfidolog" - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.
"Segíthetek vacsorát készíteni?" - Szeretkezünk a konyhaasztalon?
"Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" - Nem jelentenek semmit, betanult szövegek.
"Túl bonyolult lenne elmagyarázni" - Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik.
"Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" - Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól.
"Ez érdekes, drágám" - Mi? Még mindig beszélsz?
"Tudod, milyen rossz a memóriám" - Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfelejtkeztem a születésnapodról.
"Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" - Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak!
"Hallottam" - Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj.
"Tudod, hogy csak téged szeretlek" - Már kiabáltál velem párszor, és nem szeretném mégegyszer hallani.
"Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" - Senki sem fog élve látni minket többé.
Egy svéd gyártmányú láncfűrész használati utasításában a következő szöveg olvasható: "Ne próbáljuk kézzel vagy nemi szervünkkel leállítani!".
Ez tetszett nekem!!
Gyermekeink életének első évét azzal töltjük, hogy járni és beszélni tanítjuk őket, a következő tizenkettőt pedig azzal, hogy üljenek már le végre, és fogják be a szájukat.:)))
Kedves Pál!!
Igen itt a jó idő ,és engedjük be, de a szivünkbe is a megbocsájtást, hisz tudod a legnagyobb erény!
Drágáim!
Nem sértődtem meg! :)
Nem sok értelmét láttam írni, hisz én beszélgettem volna, Katónéni pedig alapból letámadott több ízben is.
Ha Neki ez esik jól, ám legyen öröme sok.
Amilyen kifejezéseket írt később, abban pedig nem volt kedvem részt venni.
Soha nem használok olyan jelzőket senkire sem.
Itt a szép idő, engedjünk be friss levegőt! :)
Szia!
Jól telt a hetem, pörögtem, sürögtem-forogtam, köszönöm kérdésed. És a Tied? Szokod már az egész napos (hogy is fogalmazzak?) ügyeletet? :) Bele fogsz jönni, érzem. Gondold csak át reálisan! (majd mailben kifejtem, nem ide való)
Nem rossz buli ez és szabad vagy, mint a madár, így is válogathatsz, sőt kell is, hogy jól érezd Magad. Amúgy megértelek, megszoktál valamit, de majd elmúlik, semmi sem tart örökké, az érzelmeink sem. Most hétvégén nagytakarítást tartottam, bár még a konyhával tudnék mit kezdeni, de megvár :)
Az idő? Hát, elég pocsék, ma tejföl volt, ködös, nyirkos, de legalább pluszok. Várom a tavaszt, már nem sok van vissza, kisüt a nap, lehet szabadidőnkben jókat csavarogni, énekelnek a madarak, hosszabbak a nappalok, virágba borulnak a fák, kizöldül minden újra és langyos szél símogat...
Szép estét és alakuljanak a dolgaid, ahogy szeretnéd!
Üdv Jampec!
Köszi szépen rendes vagy!!!!!
Ezen a panziós dolgon mit értesz??? Hogy nincs kecója a csajnak???
Üdv.: icemean
Üdv Iceman!
Nem mondom, hogy nincs igazad, bár fogalmazhattál volna árnyaltabban is. Szerintem részedről is rosszul időpontban került fel a kérdés, de ne legyél türelmetlen.
Chanellel kb. két hete beszélte, de akkor még panziós volt a kínálata, így nem léptünk a tettek mezejére.
Ivettről megoszlanak a vélemények, de őt még telefonon sem sikerült elérnem a részemről megfelelő időpontban. Tudom, hogy nem sok, de ennyit tudtam segíteni.
Üdv Manfanatics!
Rosszkor tetted fel a kérdést/kérést. Ha megfigyeled ezen és hasonló oldalak gyakorlatát, akkor láthatod, hogy a fórumok péntek 12 és hétfő 8 óra közt - talán nem nehéz kitalálni miért - rendszeresen sziesztáznak.
Természetesen a magam részéről szívesen segítenék Neked, de magam is ugyanezen dilemmázok napok óta, de holnap délelőtt 1-1 telefonnal megpróbálok közelebb kerülni a döntéshez.
Kedves Manfanatics!!!
Ezen a kurva fórumon nem fogsz kapni segitséget mert vesztesek vitatkoznak baromságokon!!!!
Ez nem a szerkesztőség hibája ,elnézést is kérek tőlük ,hanem a sok okoskodó nyomorut-é!!!
Az lenne az egésznek a lényege ,hogy egy lányról +tudj minél több infót és ne szívd meg ,de ha felteszel 1 kéedést mint én is , meg te is .basznak válaszolni mert a kis buziságuk fontosabb!
Sajnálom de itt nem fogsz választ kapni!!!:(
NA AKKOR EZT MOST TÉNYLEG LEHET MODERÁLÁSRA KÜLDENI!!!!
De ez a frankó!!!!
Üdv.: iceman
Szia Katoka...
Néha beolvasok ám...valoban elég behalt ez a fórum, én is most probálom helyre rakni a dolgaim,.
Nem értem ,hogy miért sértődött meg a Pál, szerintem nem volt oka rá...ezért lehet még jobbna megsértődik,, a többieket sem ismerem annyira.. Mi ujság veled, hogy telnek a napjaid??Ott milyen az idő:?Mesélj!!
Jöjjön vissza a Kitti!remélem holnap már lesz :)ő a királynő Győrben,a szép kis modell alkatu,szilikonos Kittike :)várunk vissza!
Kedves iceman!
De! Sajna jó a megérzésed! Szintia azonos a Gréta néven hirdető lánnyal! Erősen kerülendő!!!!
Olvasd vissza a Gyula írásaimat, és minden tiszta lesz!
Használd a keresés kulcsszóra opciót!
Üdv!