Nem kell kinevetni az öreglányt! :D Amúgy tényleg tanult masszőr vagyok, kiélveznéd. Táncolnék a masszázságy körül erotikusan :)))
Nem kell kinevetni az öreglányt! :D Amúgy tényleg tanult masszőr vagyok, kiélveznéd. Táncolnék a masszázságy körül erotikusan :)))
Gratulálok! Igazán meglephetnéd magad egy debreceni wellness héttel és akkor mi is élvezhetnénk masszőrtechnikádat. Tudod, két legyet egy csapásra! Viszont az osztrák feltételeket nem tudjuk biztosítani, de sem táncolni, sem inni nem kell.
Bocs, de csak most olvasom az eseményeket. Való igaz, aki régi helyi motoros és nem csak a benzinkútnál tankol, az elég jól ismeri a helyi viszonyokat. Ahogy mondani szokták Debrecen egy nagy falu, ahol mindenki ismer mindenkit, így nem kell az éjszakában élned, hogy jól tájékozott legyél, elég, ha úriember vagy. Egyébként hidd el az egyik legjobb projekt, ha ötvenesként ki tudsz kapni egy ilyen lányt.
Szia Pircsi! Bár nem valószínű, hogy valaha is találkozunk, de maximálisan egyetértek Veled és minden tiszteletem és elismerésem a Tiéd a vállalt fotók miatt. Szerintem így kellene működnie a dolgoknak és akkor nem születnének negatív beszámolók és vélemények. Tudomásul kell venni, hogy ízlések és pofonok nagyon is különböznek és minden hirdetőnek meg van az iránta érdeklődők köre. Ezt kellene tiszteletben tartania minden mt-nek, ha olyan hirdetést lát, ami nem illik az ő ízlésvilágába.
Hódolatom Katónéni! Bízhatok benne, hogy az idén nem üldözöl el a fórumból?
Üdv Gróf Uram! Most már tudom miért volt ismerős a telefonszám!
Üdv! Kapcsolódnék a témához. Az esetek többségében a tanulmányi háttér említése egyszerű marketingfogás. Azonban tény és való, hogy van egy a felsőoktatásban valóban érdekelt és anyagi támogatásban részesülő réteg, de ők sohasem hirdetnek, kéz alatt megtalálják a támogatókat. Viszont az is igaz, hogy nem filléres Jóskáknak való, de nem is idő alapú az együttlét, csak bekerülni a körbe irtózatosan nehéz.
Szia! Van benne igazság, de én nem látom ennyire egyszerűnek az esetet.
A higiéniai kérdésre nem tudok mit mondani, mivel nem vagyok érintett a dologban, de nem vitatom az észrevétel jogosságát.
A jelenségen úgy gondolom, kizárólag ti lányok tudnának változtatni, de ez meg sajnos nektek nem megy. Tíz évet meghaladó portyázásom során eddig két, azaz kettő olyan lánnyal találkoztam, aki saját elmondása szerint fürdés után udvariasan megkérte a vendéget, hogy öltözzön fel, s távozzon, és e két eset sem Debrecenben történt. Sajnos az „egyéni” érdek szinte minden esetben elnyomja a higiéniai igényeket és utólagos reklamációt szül. Ettől függetlenül igazad van, bár nincs sok értelme, de itt is szóvá kell tenni, még akkor is, ha az érintettek valószínűleg nem olvassák. Talán tanulságos lehet, de ilyen és ehhez hasonló női véleményekkel kizárólag a vidéki oldalak fórumain találkozok.
Érdeklődéssel várom!
Tinácskáról van némi infó....csak egyeztetés történt,de sajnos rajtam kívűl álló okból kifolyólag nem jött létre a randi.DE az egyeztetés során kedves volt....
Szép napot.Tud valaki infót adni Anitáról(Kapuvár).NAgyon tetszik a hölgy és szeretnék vele találkozni de félő hogy kamu.VAgy???
Üdv Jampec! Köszönöm a bőséges infót. Természetesen beszámolok látogatásom után, ha már megkértél rá.
Üdv N-joy!
Szerintem a kérdésedre nem fogsz korrekt választ kapni, mert nem létezik tuti tipp.
Egyébként, mindig ahhoz a lányhoz érdemes elmenni, akinek a képei felkeltették az érdeklődésedet és a telefonbeszélgetés során szimpatikus volt. Ha nem láttál az ajánlott személyről még 1 kamu fotót sem és nem beszéltél vele telefonon (első benyomás), akkor írhatunk itt akármilyen fényező ajánlást, akkor sem azt fogod kapni, amit a Te és a lány egyénisége alapján ki lehet hozni a találkozásból.
Üdv Mindenkinek!
Vudu ügyben nem vagyok járatos, így azon át is lépnék.
Egyébként a mai napig nem tudtam megfejteni a „Moderálásra küld” funkció lényegét és értelmét, de gondolom a nálam sokkal pallérozottabb elmével rendelkező tulajdonos/üzemeltető grémium lubickol a funkció nyújtotta előnyökben, egyébként már rég törölték volna a „Moderálásra küld” lehetőséget a fórumból.
Kedves Csavargó69!
Ha rászánsz 2-3 percet, akkor 2 évre visszamenőleg az alábbi információkat találhattad volna Nikyről.
Olyan jó volna, ha kérdezés előtt legalább a két kézenfekvő oldal (VL, PL) fórum beírásait elolvasná az érdeklődő, és csak akkor kérdezne, ha ott nem talál információt.
Kivételesen segítek.
"- A Niky sem 45 kg de nem is 70, viszont kimondottan szép a melle és a franciája 5 ös.
- Meglátogattam a Nikyt. A lakás tiszta, kulturált.
- Niky egy próbát megér, én is ki akartam próbálni. De mire a kaputelefontól felértem a 2. em. addigra "valaki elvitte" a baratnője szerint. kb. 30 s volt. Megköszöntem, majd búcsúztam.
- Voltam a lánynál s ki is fordultam rögtön mivel nem szeretem az újmagyar hölgyeket, pláne a húsosabbik fajtát s pláne az a rengeteg hízási-fogyási csík a hasán undorító s a löttyedt segg brrrr!!!
- A Niky tényleg édes kis cica, komolyba nyomja a cidázást, már elég régóta tolja magát és félő is, hogy lassan kiég! Csodálkoztam is, hogy nem karolta föl még senki?! Hátha nem is fogják.
- Én azért megvédeném Niky 26-27-et. Jó csaj ő, és korrekt.
- Niky: az eddig róla leírtak 95%-a igaz, fotók eredetiek, kedvesség, rugalmasság jellemző rá (pl. én 2 kör F.-et kértem gumival, ez belefért a félóra árába). Izgató hangok az együttlét alatt, a nyelvpiercing engem kicsit zavart, de biztos van, akinek tetszik. Kedves, értelmes lány, lakás is rendben. Ajánlott (bár tudom, ezzel nem mondtam újat).
- Niky szép lány, a képeken ő van. Szép arc, szexi test, van mit fogni típus, nagyon guszta szexi, vonzó szolis fiatal test. Hozzáállás maximálisan jó, panelház ez is, fasza zuhanykabin, igényes lakás. Szopás-dugás oké, szexi szerkó és magas sarkú volt rajta, mondtam maradjon végig. Minden pózban kellemesen pakolható. Relatíve hamar végeztem, nem bírtam sokáig. Többszöri látogatásra érdemes."
Gondolom a fenti szöveggyűjtemény alapján egyértelműen tudsz dönteni.
Várom a látogatás utáni véleményed.
Most meg hová mész megint? ejjaj!
Mit gondolsz, miért nem hívom? :) Én se ma csúsztam le a falvédőről.
SZIASZTOK..
Ez az én formám mikor itt vagytok, nekem mennem kel megint... hajjrá..mész táncolni Katoka,, valoban vigyázz, 18 alatt tilos a szeszesital....:))
Háát Kató, már bocsi, de ez a go-go duma nagyon szagos - semmi közöm hozzá és megint bocsi, de nagyon gejl a szöveg, rizikósnak hangzik de nagyon.
Hali Gróf!
Képzeld, újabb meghívót kaptam Ausztriába, most egy go-goba!! XD Tulajnak bejöttek a fotóim, azért nagyon meg lehet szorulva, ha pont nekem ír! Emilt küldött, hogy van egy szép bárja, szeretettel várna, csak táncikálnom, meg innom kéne, jól lehet keresni. Udvariasan válaszoltam neki. Megkérdeztem, hogy nem vagyok-e túl fiatal ehhez, még csak eltáncolgatnék, de a piálással gondjaim lennének, nincs táncos ruhám, mert én igazából masszőr vagyok. Semmi gond, megadta a telefonszámát, hogy hívjam és mindent elmond. Eddig nem hívtam, gátlásos vagyok :)))