Mondtam neki, hogy most jó,ott, azaz, küggyed!!! :)
Mondtam neki, hogy most jó,ott, azaz, küggyed!!! :)
vazze, várj meg, nem írtam, hogy elélvezhetsz, kezek a billentyűkön!!! irjál bármit!!!
Mintha szülnék? :)))) Megvan! Bent van!! Jaj, de jó....te hol tartasz?
...... most nehezedj rá szépen a vibrire, két kezed a billentyűzeten, finoman mozogsz........ most kicsit lasabban tudok írni, mert csak egy kezem szabad........
Te áramszedős! és min röhögtetek dugás közben!?
Katókám, éédes, szépen csúsztasd be a vibrit a helyére....... (nem a dobozába!).......... finoman ülj rá......... menni fog, lélegezz mélyeket :)....... engedd el, a testsúlyod tartsa............ most vedd vissza a bugyidat úgy... hogy a vibri bennmaradjon.......... kislevegők! különben kicsúszik! ......
Nem igaz, volt már akivel végigröhögtük, qrva jó volt!
ne röhögtess sex közben!!! Ropiharcos, beszarok, honnan szecc ennyi marhaságot? Nem tuttad, hogy a röhögéstől a legkeményebb fa szi is azonnal letörik?! :)))))) ez nem vicc!!, tényleg ezt észrvetted már a fickókon?
Cigizek közben...
megvan eddig, te hol tartasz, hogy nyalnám a makkodat, rágnám a zacskódat :)
.. a hegyével hűsd le a mellbimbódat.... egy golyóstollat, vmit vegyél a szádba mintha nyalóka lenne....
Csak akkor hinnék el, hogy te vagy Gróf, ha 155 cm vagy és egy ropiharcos. :) Ezek a hírek terjengenek róla.
Szóval a fiad előtt akarsz velem sexelni! Mekkkora perverz!! Duppla borravaló!!!! ..........megvan a vibri?......finoman tegyél rá egy kis krémet...
ááá rohanáshoz vagyok szokva, nem bírom kivárni, míg írsz, addig mondom a többi hüjeségemet: nagy ötletet adott a Gróf: legközelebb ha lányhoz megyek, azt mondom majd ő vagyok! Hűű micsida extra jó dolgom lesz, hogy majd jókat írjak róla a fórumban!! Miccósz? (Jól van csak 5let, ennyire zizi nem vagyok, de poén lenne, nem Grófom?)
Gyere már vissza, megfagyok!
Már levettem, fiam szemei ugrálnak, hogy mit csinálok. Gombolom a pólómat :) Megyek, keresem a vibrit, addig játssz magaddal! :)
Ez ilyen nem tudja mit akar vendég. Masszázsra jön,az tuti, közben egyfolytában azzal van elfoglalva, hogy mért nem veszem le a tangámat. Úgyse lát a szőnyegen kívül semmit, a lukban a feje!! Be nem áll a szája és olyan, tudod, vannak emberek, akik egyszerűen taszítanak, nem tudod, miért, de tolatsz tőle. Na, ő ilyen. két centi vastag a pénztárcája, nem ezresekkel tele, de mintha a fogát húznák, mikor fizetnie kell... JÁJJ! Na mindegy, túléltem, szerencsére ritka az ilyen.
Ez a csak tied vagyok óriási, próbáltad már a netsexet? ......... most szép lassan vedd le a bugyidat............. ülj át egy jó hideg székre............ lassan mozogj előre-hátra ............. én is lehúztam a sliccem .......... (Ilkoék a kukkolók, Pircsi csinálhatja ugyanazt, lopva az erotikát sokkal élvezetesebb) ..... hagyd nyitva az ajtót, hogy titokban kelljen csinálnod ......... gombold ki a blúzod .......
hol tartasz?
Meg buta mint a föld,hogy ha már saját magát fényezi,akkor nincs annyi esze,hogy ki írja a rendszer,hogy hírdető?Ezek után én már biztos nem fogok hozzá menni,mert hitetlenkedve fogok fogadni mindent ami róla szól.Kedves Krisztina(hírdető),legközelebb biztos figyelmesebb leszel ha már saját magad dicséred.Vagy esetleg azt akarod mondani,hogy nem is te voltál,hanem egy konkurencia lány a városból?Szintén konkurencia lány érdeklődött rólad,egy másik pedig válaszolt és egekig dicsért?Én mindig mondtam,hogy Sopron a csodák városa,na de ennyire?
Fiamtól kaptam engedélyt, most csak a tiéd vagyok, nincs vendég. :)