Sziasztok!
Az itt hirdető Zsoficicaaaról, Szilviről és Betty-ről tud valaki valamilyen infót?
Előre is köszi.
Sziasztok!
Az itt hirdető Zsoficicaaaról, Szilviről és Betty-ről tud valaki valamilyen infót?
Előre is köszi.
Szia szas35!
Ha használod a keresöt,láthatod a Kinga babárol és Lettiröl irt negativ véleményemet melynek sokszor hangotadtam.Az ellenkezöjéröl senki sem tudott,és nem is nagyon akart meggyözni.Ha beirod a keresö megfelelö rublikájába a tibior nevet,na akkor látnifogod azokat az írásokat melyeket Kinga baba Letti és a "fönökük" irogatott nekünk álnéven,hátha beszopjuk.Amugy mindkettöjük hirdetett már több néven és számmal,és regisztrált már itt is jónéhány mail-címmel ami miatt a szerkesztöséggel is meggyült a bajuk.Ha valóban jó és megbizható lányokat szeretnél:Vanda 20,Kriszta 25,White Lady 34,Eszter 29 ök a kedvenceim,és lényegében ebben a sorrendben.
Sziasztok!
Márti (39)-ről szívesen olvasnék beszámolót.
Aki már próbálta, írjon légy szíves néhány hasznós infót (hölgy, hozzáállás, árfekvés)
Köszönöm.
Kedves pitty!
Látom semmit nem változtál,pontosan olyan primitiv vagy mint régebben. :) Még mindig nem tudsz megfogalmazni egy értelmes és értelmezhetö mondatot.Gondolom a "magtárs" az MAKKTÁRS akart lenni,csak még mindig nem jutottál el a másodikos szintre.
Mostmár szerencsére Tbányán is egyre jobb a válasszték. Én már két nedvespuncijú, sejmesbőrű csajjal is összejöttem.
Magtársak voltam minap Emilia úrnőnél a képek valódiak elöttem zuhanyzott,de egy az igazság roma és még úgy is volt szaga. Egy unott állapotot mutatott még az enyelgés közben is telefonált.Nem egy olcsó a többihez képest drága a semmiért inkább hívtam volna segitségül Emmát a balosat,vagy csaptam volna rá az ajtót.White Ladyt nem lehet utolérni na ő egy igazi szolgáltató 10 ből20 pont.
Helló pajti nincsenek lányok az útszélén mert mind bevitték még tavaly siten vannak.E gyedül a 4 esen Téglásnál vagy az új 4 esen Kisvárda környéke lehetséges a felbukkanás várd meg a jobb időt.
Üdv Heineken és minden korrekt fórumozó! A segitségeteket szeretném kérni a következő hirdetőkkel kapcsban. Kinga Baba, Letti, Jenifer nem szeretnék bele szaladni valami sz.ságba...... még valami ki az a kerülendő ,titogzatos lógo micsodáju?????? Nem akarok bele futni! köszönöm!
Nem ,hanem egy killertől :)
Igen, értem a logikát ebben, csak azt nem tudtam, így még egyelőre ismeretlenül mennyire számítok szavahihetőnek. Akár egy menedzser is lehetek ugye, vagy egy troll. :)
Ha Kriszta olvassa ezt, akkor pusszantom, sajna ma is esős nap van. :)
Útszélén lányokat mere találok????????????
roli, roli :)
" Magas, mint egy kölyök zsiráf. " Ha igaz ha nem, ezen jót röhögtem.. kösz :)
Ciki jelző inkább rád illene,az arcod teli van csomokkal de úgy látom nem csak ott vagy beteg!
A Csini Zita nevet változtasd inkább Ciki Zitára, az jobban megfelel a valóságnak...
Én nem mocskolódtam, csak a személyes tapasztalatomat írtam le. Komolyan nem értem a szolgáltatók egy részét, eszméletlen sokat képzelnek magukról. Saját fotókat nem raknának fel a világ minden kincséért sem, mert akkor felkopna az álluk. Engem Te nem küldtél el, egyszerűen én nem maradtam, mert a képeid egy része kamu, vagy jóval korábban készült. Talán akkortájt még nem szeretted annyira a szalonnát fehér kenyérrel karöltve. Mindegy, kamuzzatok csak, ha akartok, biztosan vannak olyan igénytelen csávók, akiknek csak a muff a lényeg és a körítésre nagyívben tesznek... Bár szerintem a jóérzésű vendég ajtónyitás után azonnal sarkon fordul...
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni a következő hölgyekkel kapocslatban?
Vera (25), Tündérke (22), Vivi (19), Ivett (19).
Köszi!
De olvastam, aranyos volt.Köszönöm.
Itt sincs senki, mint a lakásban. A srácok ma este koncerteznek, elmentem volna, születésnapom van. Maradtam, mert vendég jön. Jött, beszélgetni, aztán elment. Veszprémben vagyok, 7 és fél év után egyedül. Nem baj, hallgathatom Ivánt, mert nincs itthon a fiam. Ivántól mindenki sír, még ő is. Születésnapom alkalmából küldöm Nektek ezt a dalt, csak csendben folyik a könnyem, mert én a zenét is hallom. Holnap már nem sírok, mert nem fáj.
Iván: Nem fáj
"Állok a kertben, nézem a sövényt,
Síratom a gondolatösvényt,
Amin járok, amin haldoklom,
Mint Krisztus a sziklás dombokon.
Megformáztam az Isteni testet,
A jövöm sok jóval nem kecsegtet.
Egy kerékbe tört vágy szelleme kísért,
s a halott lelke egy misét megér.
Állok a vágyak könnytava szélén.
Mit kívánjak az életem végén?
Tudatomban csak egyetlen szó cseng:
Legyen utánam néma csend!
Így jó, így él, repít a gondolatszél.
Sehová visz, jó messzire.
Visszahívnak, de nem veszem észre.
Soha már nem fáj, soha már nem fáj, soha már...
Soha már nem fáj, soha már nem fáj, soha már nem fáj...."
Persze ,hogy olvastam, én is védtelek, nem olvastad??
Köszi lovag77, megnéztem, hát szép... töke van a menyasszonynak!