Pál-Pusztai · Őstag · Már kezdtem azt hinni vége, de csak visszatalált, kinn maradt a kulcs! :)
(is!)
Egyszer vagy Budán?! :) Pedig most minden szavad igaz!
Kicsit messze vagy, Macikám! :)
Hát ezzel egyet értünk...(masszázs v. dúskeblek+szeretkezés) min2-t nem lehetne egyszere.:D
Nem tudom, nekem bejött a kiscsaj. Miért gondolod hogy jóval több lenne 18nál??
Elég különböző típusú lányokat írtál le. Van ott csak masszőz, de nőstényördög is, vékony-teltebb, stb. :)
Kicsit sztem szűkítsd az igényeidet. A barátnő feeling eléggé nehéz kérdés, úgyis személyes találkán múlik.
Szia Gróf! Én csak hülyeségeket tudok írni. :))) Te vagy a tévedhetetlen.
Kettő.. általában, és nem is akármilyen:))))))
Csaó
Nekem bejön mivel nem akart sosem lerántani és idő elött kidobni stb.... Amit kérek és szeretnék azt mindíg megkapom és jók az árak.Nem nem zenélek amúgy.
Üdv mindenkinek
Lenne nekem egy kis gondom amiben szeretném segítségeteket kérni.Jövőhéten Debrecenbe leszek 3 napig. Az ugye 2 éjszaka és nem szeretném magányosan tölteni. Kit tudnátok nekem ajánlani akinél legjobb a barátnő feeling???
Kyra (21) Cleo (20) Gabi (28) Csenge (24) Chézi (31)
Bestia (36) Nála volt már valaki innen???Dobj már egy mailt hogy milyen pls emailcim a legalján
Anikó (32)
Elíz (23) Na ő nagyon bejön
Megköszönném ha az nbela2009@hotmail.com-ra küldenétek valami információt.
Vagy ha tudtok jobbat ajánlani állok elébe
Nekem kifejezetten pozitív tapasztalataiam vannak Leilával kapcsolatban. Franciában isteni, dugás is elsőosztályú vele. Igazi vadmacska az ágyban, emellette odadó is. Fiatal korához képest igencsak tapasztalt. Egyszerűen szereti a faszt, látszik rajta. Aki őt kipróbálja, biztos hogy soha nem felejti el .Én tuti hogy visszatérő vendég leszek nála.
hali...van itt csajszi?)
jÓ éjt!
Ma itthon van a fiam, holnap mennek partizni valószínű. Elmentem.
Jó éjszakát, ha alszol, ha nem, akkor kellemes hancúrozást! :)))
Persze az is lehet, hogy átöltözik a kocsiban melegítőbe, direkt csámpázik, vagy ilyen szégyenlősen, lehajott fejjel csoszog felém, nehogy rájöjjek, ő az. :DDD
Egész másnak képzelem..szerintem idősebb... alacsony.. köpcös:))))mosolygos az tuti.. és üzletember...vagy szikár magas.. pasi:))