Ez esetben egyszerűen csak fogad el az általad megbízhatónak vélt informátor segítségét. A sorok közt olvasni, pedig Te tudsz a legjobban.
Ez esetben egyszerűen csak fogad el az általad megbízhatónak vélt informátor segítségét. A sorok közt olvasni, pedig Te tudsz a legjobban.
Üdv Gróf Úr!
Nem érzem hivatalosnak a hangnemet, ha ismersz, tudod, hogy ez az én védjegyem, az egyéb stílusok távol állnak tőlem. A kérdésed természetesen nem sértett semmilyen közállapotot, azonban a reagálás már eltérhet néhány hirdető által képviselt stílustól. A pletyizés iránti igényed elfogadott, de Neked (Nektek) is el kell fogadni, hogy a hirdetők és a vendégek különböző dimenziókban mozognak és egy kis pletyi kedvéért az elért eredményeiket nem kockáztatják. Ezt nem tartom inkorrekt dolognak, sokkal inkább korrektnek. Végül, de nem utolsó sorba, teljesen értelmetlen bármiféle „rejtett figyelő rendszert” emlegetni, hiszen Te tudod a legjobban, hogy ez nem vezet sehova és ezen ok miatt nyilvánítok én is csak nagy ritkán véleményt a fórumon.
Kedves Anikó!
Csak egy átlagos és általános kérdésre próbáltam korrekt választ adni.
Helló Arturo! Hogy lehetsz ilyen naív?
Szia!
Kösz, jól vagyok, csak egy kapkodásban, még reggelizek, aztán vendég, aztán posta, aztán nem tudom...
Milyen volt a négerrel? Az ázsiaitól majdnem hánytam, pfúúúj. Tudod, mit csinált a végén? Inkább le se írom!!
Szia!
Én itt is vagyok, csak éppen az ázsiai témához nem tudok hozzászólni!:) Mondjuk néger nővel már voltam együtt...
Hogysmintvagyma?
vikiről vkinek infó?
Jó reggelt, derűs napot mindenkinek! De eltűntetek. Mi történt? Pircsim dolgozol? Ilkonak már rég itt lenne a helye, Bush a jó ég tudja, biztos talált ázsiait. :)
tisztelt makktársak!
lenne hozzátok 1 kérdésem:szerintetek sopronba miért nincsenek top lányok mint pl.győrben.nincs rá igény?miért jutnak nekünk(tisztelet a kivételnek)csak "másodrendű" lányok?várom az észrevételetek.
szeva steve77.anna42-ről csak jót tudok mondani.egy nagyon kedves,tapasztalt hölgyről van szó.a mellek igaziak.tiszta igényes.1 negatívum volt vele kapcsolatban,hogy nem magánlakáson volt hanem hotelban de állítólag a héten lakásba költözik.sok fiatal lány megirigyelhetné az alakját és a tudását.a franciája mesél!!!!
Doris (24): nem szeretek senkit megbántani, de annak ajánlom, akinek bejön a nagyon csinos de nagyon buta lány kombinációja. Nekem nem jött be, de szerintem neki sem jön be ez a meló. Kicsit fogaz is.
Kyra (21): szupercsinos, nagyon jó volt, ő is élvezte szerintem. Azt hiszem zsuzsival dolgozik.
Szia Heineken!
Igazából tennék rá, de valahogy mindig elkap a hév, ha ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat olvasok.
Nem tudom nem megválaszolni!
Hofit én is szeretem, csak már régen hallgattam!
Szép napot!
Thomika
Szia pitty(Katalin)!
Jöjjön ismét egy kis nyelvtan lecke:
Na ugye! Mondtam kisfiam, hogy hagyd el az oldalt! Nem Neked való ez! Minimax, az kell Neked!
Valószínűleg nem tudod érzékelni a két részlet közötti különbséget, de ez nem a Te hibád, hanem annak, aki nem hagyta Neked végigjárni a 3 általánost.
Nem baj, soha ne add fel, még akár író is lehet Belőled!
Addig is legyél jó és tanulj sokat!
Üdv: Thomika
Szia Thomika!
Köszönöm utólag is, hogy kiálltál mellettem!
Javaslom neked, hogy tegyél az ilyen kommentekre, ne foglalkozz vele!
Drága Hofi Géza mondta a Tiszta őrültekházában: "...hettyem-pitty". Nekem ez jutott róla eszembe. Ha megnézed érteni fogod.:)
Minden jót!
Köszi KP74, igyekszem... :) Az "ilyenek" soha nem fognak felbosszantani, egyszerűen nem tudnak kihozni a sodromból, hiába próbálkoznak. Gyula óta (gondolom olvastad) nem is kívánok lesüllyedni ilyen mély szellemi szintre.
Osztom a véleményed intelligencia terén, sajnos ilyen korcs világban élünk.
Minden jót Neked!
Szia Andris!
Miráról a következőket tudom elmondani:
kedves, aranyos, talán kicsit túlságosan is csöndes lány. Testalkata teltnek mondható, de nem kövér. Normál dolgokat vállal csak (pl: popót nem). Elég nagy cicikkel bír. Ha szereted az ilyen lányokat, akkor megérheti kipróbálni.
Elmondása alapján egyedül van a lakásban, de én a szomszéd szobából hallottam zajokat kiszűrődni (de az is lehet, hogy a szomszédból hallatszott át). Ha nem is egyedül van, szerintem akkorsem managgerrel, ami jó hír. Díjszabása, mint általában a legtöbb lánynál. Kis túlzással a stadion környékén található, egy régi boralapanyagról elnevezett utcán.:)
Minden jót!
A héten voltam alexandránál nem először a leg jobb nem csak Db.szerintem.
Persze, ázsiai picilány! Jó katónéni már nem is kell neked? :( Na, jó éjt!
Na mára sziasztok, jó dumcsizást, lelkizést, fantáziálást, álmodozást,,............ sehol egy ázsiai pici lány :(
Eskü így volt, felizgult :)