jj
jj
Igen voltam már töbször is.De belőlle nem elég egyszer csak mostanába nagyon nehezen lehet elérni.De tudjátok ha a f.....sz felál az ész megáll és ilyenkor felpörgeted az oldalt és ami szimpi felhívod,hogy tud e fogadni.Lehet,hogy megtévesztő lehet a bájos hang meg a bemutatkozás aképek is a helyükön vannak,da a végén rájössz,hogy nem azt kaptad amit gondoltál.Ezézr van az,hogy válogatni szelektálni kell.A Niki nevü szolgáltató voltam nála kedves nem kapkod tudja,hogy neki holnap is kell a vendég.Nem egy modell alkat,de nem flegma.Voltam régebben Debrecenbe a most is hírdető Böbikénél a telóba mást mondott mint amit a kincsesládámból kellett csengetni.Ráadásul állandóan nyafogott sürgetett kényeskedett jaj ne fogd meg a mellemaz ilyen minek vállalkozik.a képeken ő van.Látod pajti ez is lutri!
Spam. Valakinek jelentenie kellene. :)
Egy masszázsért csak nem utazik el Bengálba :)
Jav. hétfőtől lesz :) Átkozott space!!
Köszönöm! :) Azt hittem, már elvesztél, mint Bushom. Pircsi is itten hallgat nagyokat, majd talán hétfőtőllesz élet megint.
A köv. szülinapomat remélem már otthon ünneplem. Azon vagyunk. :)
Nem unod még hogy mindenhová kiírod a hülyeségedet???
lanyok.eu / Álompár . Ezt látnotok kell !
lanyok.eu / Álompár . Ezt látnotok kell !
Beszéltem vele, azt mondja a párjával rendel (aki férfi). Ezek után inkább kihagytam.
Voltál már WhiteLady-nél? Ha igen, akkor inkább az ilyen bizonytalan dolgokat miért nem hagyod, és mész a biztosra. Heineken star is szokta írni, hogy inkább 2-szer gondolkodj, mint 1-szer sírj. Járt utat a járatlanért csak nehezen adj fel...
Ha meg nem voltál, akkor honnan tudod, hogy 10/20?
Hétvégén nem dolgozik, hét közben is rövidített időszakban.
Bővebben?
Hányszor voltál nála?
Mit nem csinált jól?
És mit igen?
Sok Boldog Szülinapot utólag is :)
Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. Sztem nyugodtan ünnepelheted a 18-at megint... ;-)
P-P MT-nek is utólag Sok Boldog Szülinapot!
Üdv
Sziasztok!
Az itt hirdető Zsoficicaaaról, Szilviről és Betty-ről tud valaki valamilyen infót?
Előre is köszi.
Szia szas35!
Ha használod a keresöt,láthatod a Kinga babárol és Lettiröl irt negativ véleményemet melynek sokszor hangotadtam.Az ellenkezöjéröl senki sem tudott,és nem is nagyon akart meggyözni.Ha beirod a keresö megfelelö rublikájába a tibior nevet,na akkor látnifogod azokat az írásokat melyeket Kinga baba Letti és a "fönökük" irogatott nekünk álnéven,hátha beszopjuk.Amugy mindkettöjük hirdetett már több néven és számmal,és regisztrált már itt is jónéhány mail-címmel ami miatt a szerkesztöséggel is meggyült a bajuk.Ha valóban jó és megbizható lányokat szeretnél:Vanda 20,Kriszta 25,White Lady 34,Eszter 29 ök a kedvenceim,és lényegében ebben a sorrendben.
Sziasztok!
Márti (39)-ről szívesen olvasnék beszámolót.
Aki már próbálta, írjon légy szíves néhány hasznós infót (hölgy, hozzáállás, árfekvés)
Köszönöm.
Kedves pitty!
Látom semmit nem változtál,pontosan olyan primitiv vagy mint régebben. :) Még mindig nem tudsz megfogalmazni egy értelmes és értelmezhetö mondatot.Gondolom a "magtárs" az MAKKTÁRS akart lenni,csak még mindig nem jutottál el a másodikos szintre.
Mostmár szerencsére Tbányán is egyre jobb a válasszték. Én már két nedvespuncijú, sejmesbőrű csajjal is összejöttem.
Magtársak voltam minap Emilia úrnőnél a képek valódiak elöttem zuhanyzott,de egy az igazság roma és még úgy is volt szaga. Egy unott állapotot mutatott még az enyelgés közben is telefonált.Nem egy olcsó a többihez képest drága a semmiért inkább hívtam volna segitségül Emmát a balosat,vagy csaptam volna rá az ajtót.White Ladyt nem lehet utolérni na ő egy igazi szolgáltató 10 ből20 pont.
Helló pajti nincsenek lányok az útszélén mert mind bevitték még tavaly siten vannak.E gyedül a 4 esen Téglásnál vagy az új 4 esen Kisvárda környéke lehetséges a felbukkanás várd meg a jobb időt.