Szia..Lord K.......:))
Mamoka az öreganyád térdekalácsa:))))Amugy 60 fölött azt mondják...hatvan és a halál közt:)))
Szia..Lord K.......:))
Mamoka az öreganyád térdekalácsa:))))Amugy 60 fölött azt mondják...hatvan és a halál közt:)))
És ha olyan vagyok, mint a fából faragott szamár, aminek kitörték az egyik lábát? (na ezt érti valaki?)
Helló Mamókáék ;-)
80 vagy 100 már teljesen mindegy.
Amúgy meg 80-tól már fölfelé kerekítünk!
ÉS most sajnos ellent kell mondanom: a matematika egy akkora oltári baromság, hogy bebizonyították, hogy 4=5-tel!!!
De te is nyílván ismered ezt a szimpatikus kis levezetést.
Akkor most lehet beledumálni, vagy sem? Olyan azért nincs a történelemben, hogy Hitler=Sztálin:)))))))))))))
Vagy G K=QCp.
Jenifer szereti a viccet, csak nem érti! :-)))
Szép Napot Mindenkinek ! közel tiz nappal ezelőtt látogattam meg, egy új(Hajduszoboszlón Candy,mostanában kezdett el hirdetni) lányt ! Nem vagyok az a tipikus forumozó, néha olvasgatok, és mérlegelek mielött egy olyan helyre látogatnék ahol még nem jártam. Harmadik, talán negyedik éve járogatok az idömtől és zsebemtől függően, többé kevésbé rendszeresen kikapcsolódni, de!? Régen találkosztam ilyen lányal !! Olyan vólt mint egy finom desszert !! isteni az izze !! Mint egy igen jól hangolt hangszer ! mint egy tökéletes klasszikus blúzz dallam. Az egyettlen negativum, hogy kevés volt az 1 es 1/2h amit együtt töltöttünk. Minden forintott megért ez a randi ! Remélem lesz még alkalmam kikapcsolódni vele?!?
Kinek vagy te a pasija???Nekem biztos nem!!!
Szép nőnapot!
Köszi Bacardi a segitséget,akkor nem eröltetem:(Viszont más annyira nem mozgatja a fantáziám meg.Esetleg Selina nevü hölgy?Valaki infó?Ha más nem akkor a már jól bevált Virágszál marad:)Imádtam:)
Szia Pircsi! Én a történelmet nem nagyon szeretem, mert abba azt magyaráznak bele, amit akarnak. Így vagyok az összehasonlító verselemzéssel is (már ott kezdődik, hogy nem is értem, mit akart mondani a költő:)). A MATEMATIKA, az szép!! Abba nem lehet beledumálni semmi hülyeséget.
Bush eltűnt. Mostmár elhiszitek, hogy az is én vagyok? Csak azért izgultam, mikor írta, hogy meglátogat, mert nem tudtam, mikor toppanok be magamhoz és felismerem-e magamat. :)
Szép napot! Hát, te se vagy nagy matekos! :) Tegnap este azt írtam, hogy 35 évet tagadtam le a koromból.
Szerinted 45+35= 100??? Jól átvertelek benneteket. :)))
Hali!
Azt kérdezném, hogy van- e valaki aki találkozott az eropolison hirdető
kyyre nevü lánnyal? Csak házhoz megy a csaj. Ha igen, tapasztalat?
Köszönöm előre is!
Hi noncy!
Nekem összejött naty bébyvel a tali, bár mást választottam volna!
De lent a jan.24-es hozzászólásomban leírtam, olvasd el!
Üdv!
nagyember!!Itt vagyok!!!Járok még castingolni csak azért nem irok mert hiányoznak a régi "arcok"..Voltam Monika 29 nél is rendben van a csaj tényleg,igazad volt...Veled mi a pálya,merre jársz?
Jó éjt!!
:)
Majd folytatjuk.
Üdv
Ez még jobban felizgat.... világotlátott..tehát érdekes ember.... 156 cm.. nagyon jó mert ,ha belémhatolsz..pont a cickomig érsz:)))))
Történelem ez a legjobb, mert állitolag már a fáraok idején is volt müpénisz,, erről felvilágositol.....A fiukat szereted???ez is közös bennünk,, mert én is:))))))
Na ezt majd holnap bővebben kifejted. Üdv
Ebben az esetben ténylegesen 'cakát mindenkinek, találkozunk legközelebb.
Na jó, egyet kettőtök közül nem, a másik nem izgat. Puszipá!
Neeeeeeeeeee sérrrrrrrrrrrrrrrtegessssssssssss!!!!!!!!!!!!
G K-t se!
Azért a viccnek is van 6ára!!
G K csak egy van!
És QCp issssssssssss!
Nekünk is jó éjt! Megjött fiam, takarodót fújt.