Igen, már szűz vagyok.
Igen, már szűz vagyok.
Hun vagy Bush? Megyünk aludni, vagy írok még magammal/veled?
ki vállal csak franciát?
kit érdemes meglátogatni pécsen, aki olcso?
Nem figyeltél! Én vagyok Bush, Chuck, QCp, meg mindenki, aki rossz. Te mondjuk nem vagy rossz, de én vagy. Érted már???
vki tud infot a 6os uti lányokrol? árak?
Ez pedig igaz. Minden új, személyi, lakcímkártya, tajkártya, adókártya, jogsi, mindösszesen 16 rongy volt.
Hívhatsz Lindának, Andreának (szerettem, de elkurták), Katónak, aminek teccik. Mindenre hallgatok.
Ezt nem tudtam, de kösz. A vallásra nem sok időm jutott rövid 400 évem alatt. Én vagyok a hegylakó. :)
Szeva GK, bocsi, közbn elkalandoztam a neten, de a válaszod megint csillagos ötös!! És tényleg csajok, hány évesen ugrottatok fejest a vad életbe, mi?? Nem szégyellősködünk és nem hazudozunk, nyugodtan vajjátok be, hogy 13 nincs ezen mit vakolni, irígyek vagyunk és kész :)))) Hát igen, 18 alatti csajok, finom falatok.. :)) Te, QC én már eccer felvetettem, örökbe kéne fogadni egy jó kis bigét, nna? Nem kell hozzá közepes perverz humoristának lenni, az 5let nincs levédve :)))) Nna aluggy rá eggyet :))
Amugy, igy a nap végén Boldog Nőnapot kivánok minden hölgynek.
ha netán majd meglátogatod, akkor várom a beszámolot!!!!!
még én sem voltam náa, de meglátogatnám szívesen....
Megyek én is aludni, viszlát holnap mindenkinek
'cakát!
hello! a vl-en hirdető mendiről érdeklődnék...hogy milyen szolgáltató!
P nem gyengén bealudt!
Tegnap este is elköszönt, aztán a háttérből figyelt sokáig, úgyhogy most pótolja be a lemaradást.
Vagy a lányok nagyon dolgoznak.
A lényeg, hogy tegnap múlt 18, tehát szabadon "élheti" az életét:)))))
Tehát sztem G K... jaj bocs, nem voltál genyó :(((
Mamóka valójában örök ifjú, tán még szűz is?
Pircsi is a lányunk lehetne gondolkodása alpján. Vajon hány évesen vesztette el a szüzességét? (remélem nem olvassa)
Mindjárt kiderül, hogy pedofilok vagyunk, de azért remélem, hogy az ehhez tartozó 14 éves korhatárt már mindkettő elérte :))))))))))))))))))))
Kösz a gratulát Kari-ka!
Remélem nem véletlenül léphettem elő. Bár te is szóltál az érdekemben, így ez neked is köszönhető! Köszi
Pircsi, van Hozzád egy nemi kérdésem: szted hány éves korig kívánják a nők a szexet?
Szasz, elfogadom, a nagy kondi tényleg gyak. tavat is jelenthet. Hogy mit nyertél, cimbi? Hát mit mást mint minden kvízben: lehetőséget a továbbjutásra!! Tehát ha jól viselkecc törheted megint a fejedet a kövekező kérdésen :))))))))))))))))) Nna ha genyó lennék azt kérdezném: kicsoda valójában GK ? :)))))))))))))))))))))))))))) De nem vagyok, ezér azt kérdezem: hány éves VALÓJÁBAN Kató? Figyelj a hangsúlyra! Nem a szem.ig.szerint, hanem ahogy él és gondolkodik és libidózik (húba' ez nagyon sokat levon :)))))))))))) vájjá, baj van, így Pircsi is 16! Mer amilyen igazi szexfantáziája van, az alapján tiszta tini, nem?