Csak figyelj és várj! :)
Csak figyelj és várj! :)
Na te matakos :)
Nálam a homokvár = homokos
Megnéztem, semmi érdemlegeset nem láttam! Egy falusi toprongy-agyú bige ámokfutásának idézete olvasható, illetve a válasz a mosoni topicban.
Szia béci80!
Jennys(20) kapcsolatban ki kell ábrándítsalak, mert az öt képből négy nem az övé. Ez a lány korábban Dorcika meg még jónéhány néven hirdetett, és az utolsó pucsítós kép köztük volt. Részemről ez már eleve elvetendő, hogy így akarja magát eladhatóbbá tenni. Hallottam róla jót is, rosszat is... inkább rosszat. Én nem mennék el hozzá, de ez a te döntésed.
Gróf!! Esemény van! Hol vagy?
Ügyes!! XD
Szia! Ezt írtam, kimoderálják, ha másik oldalt beírsz. Azért írtam neki, hogy adjon e-mailt, valaki biztos segít neki.
Van egy oldal ahol vannak Erdélyi lányok lanyok. eu , megpróbálhatod ott , csak kicsit még gyenge az oldal !
Van egy web oldal ahol vannak Erdélyi lányok https://www.lanyok.eu
Kicsit gyenge az oldal , de megpróbálhatod !
A fenébe elrontottam,természetesen Alexa85 a neve helyesen!
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy mi van Alex85-tel? Nagyon csinos kis hölgy volt,sokáig hírdetett,de jó pár napja eltűnt! Remélem nem örökre!Ha olvasod kérlek válaszolj,vagy bárki aki infót tud róla,kérem írjon!
Mikor telefonáltál neki, hogy meg is találtad? Mert én keresni kerestem, csak mindig ki volt kapcsolva a telefon. :P
Gróf, itt vagy valahol? Nézz át a lámpásra (fórumozóknak, moderátoroknak)! :)))
Veszprém alszik??? Mi ez, uraim? Semmi beszámoló, beszélgetés. Vannak ám itt is lányok.
Sziasztok! Infót kérnék néhány hölgyről. IVETT20 ALEXA25
KIS SEllő.Köszi!
Sziasztok!
Megfogadtam a tanácsot és elmentem Eszterhez. Tényleg "vérprofi" és közvetlen. Lehetett vele beszélgetni és értette a dolgát. A lakás egy kicsit lepusztult volt bár a célnak megfelelt.Egy kicsit meglepödtem mikor ajtót nyitott mert a nem sokat mutató képei alapján rosszabbra számítottam. Egy kicsit zavart hogy csend volt, és nem szólt semmilyen zene a szobában. Összességében rendben volt minden, bár én a vadabb lányokat szeretem jobban.
A most hírdető Jennys-ről van infója valakinek? A képei nagyon bejönnek nekem, de nem olvastam róla semmit, kivéve hogy az egyik kép nem az övé. Ez szerintem is igaz mert már én is láttam azt a képet másik hírdetőnél.
Helló patinho!
Az említett hölgyek közül csak Klaudia (25)-ről van infóm, szerintem csinos, kedves és teljesíti a kívánságokat. A kéró kicsit lepukkant. Ha olyan helyet keresel, ahol nem a túl igényes hely dominál, akkor próbáld ki. Viszont, ha Dóri (22) mellett döntenél, akkor kérlek oszd meg velem a tapasztalatokat, ha lesznek.
Virágszál-ról lehet még + infókat olvasni, a többi hölgyről nincs igazán hozzászólás itt a fórumon.
Pál-Pusztai · Őstag · 'google' ..mindenre megoldás, beírod mit szeretnél.
Akkor aludjá!! Én is alszom, holnap dolog lesz. (Remélem) Jóccak!
Nem homokvár? Légvár, vagy mire gondoltál? Hülye matakos agyam nem érti. :)