Tisztelt Miki King!
Nem kötözködöm, csak kíváncsiskodom. Melyik Zsanit dícsérted? Itt, a VL-en hírdet egy 26 éves szőke és egy 20 éves fekete hajú lány is.
Tisztelt Miki King!
Nem kötözködöm, csak kíváncsiskodom. Melyik Zsanit dícsérted? Itt, a VL-en hírdet egy 26 éves szőke és egy 20 éves fekete hajú lány is.
az amanda19 es a kitty19 egy es ugyan az,vigyazzatok tolvajok vannak a hazban,egy fekete haju nő a zsebes mig te zuhanyzol kittyvel avagy amandaval eltünik a penzed. nem ajanlom senkinek.VIGYAZZATOK
a kitty19 es az amanda19 egz es ugzan az,tolvajok vannak a hazban mert nem keves őszeg tünt el tőlem amig zuhanyoztunk,vigyazzatok vele,ez jo tanacs.RABLOK,TOLVAJOK
AMANDA19,NE MENJETEK HOZZA MERT RABLO ADDIG MIG VELE VOLTAM ELTÜNT A ZSEBEMBÖL A PENZEM,A SZOBABOL PEDDIG TŐBB EMBER HANJA IS KIHALATSZOT.
Ha nem csal a szemem, az új Adrien (21) hirdető megegyezik Biankával (21), aki nem rég váltott nevet Szami Babáról. Bár a telefon szám különbözik. Gyakori az ilyen? :p
Szevasztok kufircolók!
Ma reggel voltam Zsaninál. Ajánlom mindenkinek! Naggyon aranyos, kedves, tud bánni az emberekkel (ha értitek mire gondolok...).
Szerintem máshoz nem is fogok járni. Azok a szemek!!!! :) Nem hittem volna, hogy kezdő! Alig bírok lábraállni :) Üdv: KING
KARIKA!!!!!!!!! Tanulj meg helyesen írni először is! A Tavaris barátoddal fogjál kezet,de akár be is ka...... neki. Nemtudom kinek volt egy tucat neve a fórumon,amit a szerkesztőség közzé is tett. A Tibior ismerösömről meg annyit mondanék: már ő réges rég nem tartózkodik magyarországon. És azért nem látogattja a fórumot. Amúgy meg nemcsak rólam írt nézz körül jobban!
Így csinálná Sherlock Holmes ;-)
Szép munka.
Wattson
Dina(50), szobáztató hölgy. Átjáróház a lakása. A jelenlegi csaj nem ajánlott kategória. "Hamargyorsan" végzi a dolgát úgy hogy a következő már nyomja a csengőt.Amúgy kinézetre elmegy, de nagyon szalagszerű.Háát a lakás sem vmi guszta.
Renáta(21) kinézetre helyes csaj, de sz***ni nem tud. Amúgy odaadó de ez sokat ront az összképen.
Clau(25), a képen Ő szerepel, tiszta lakás, korrekt hozzáálással.
Sindi(21)a képen Ő szerepel, tiszta lakás, korrekt hozzáálással ugyan a kéró kicsit puritán
Jeny(27) Clauval egy lakásban rendel, ugyanolyan színvonalon
Sziporka(48) Nem a legfiatalabb, de a teste és a hozzáállása tökéletes. Érti a dolgát. Tiszta a lakás.Aki szereti az idősebb nőket, nagyon tudom ajánlani
Szia Kinga Baba!
Nemakarlak lejáratni,meg teszed Te azt magaddal. :) Én hiába nézem vissza a régi hozzászólásokat,tulsok jót nem irnak rólatok.Egyébként nem csak itt van fórum,máshol is utánnatok lehet nézni és nem csak Kinga Baba vagy Letti néven lehet benneteket megtalálni.De tulsok jót másutt sem írnak rólatok,ha jólemlékszem egyszer bohócnönek neveztek benneteket :) Ha itt a régi hozzászólásokat megnézzük,azt is láthatjuk hogy Tavaris kollegánkat milyen szépen lebunkózod és milyen hisztit vágsz.Mégegy megállapitás:most Kinga Baba néven irsz,hirdetöi rangban melynek a regisztrációja 2009 Január 14 19:28,ehez csak néhány bejegyzés tartozik.A munkásságod nagyrészét kinga baba néven követted el forumozói rangban(lekes ujonc) melynek a regisztrációja 2010 Május 21 14:14.Ezzel a névvel sokkal aktivabb voltál. És most egy érdekesség:tibior regisztrációja 2010 Május 21 14:23.Vagyis 9 perc a külömbség kinga babához képest!!!! És lényegében tibior csak rólatok ír senki másrol. Ezt már egyszer megirtam itt,és érdekes módon azóta sem tibior sem kinga baba nem irt egy betüt sem.Gondolom az én bunkóságom annyira megviselte öket hogy szóhoz sem jutnak azóta! :D Igy ismét elökerült Kinga Baba.Ahogy emlitettem pontosan a tobbszörös regisztrációk miatt gyült meg a bajotok a szerkesztösséggel,és emiatt voltatok letiltva egy idöben.Akik ennyit kavarnak,azok ne csodálkozzanak ha egyszer nyilvánosságra kerül.Sok sikert a további kavaráshoz,és önajnározáshoz!
Szia pitty! Hidd el nekem nem fogok sírni ha kiutálnak innen!
kösz az infot zsolty.
ha a killer is megvolt, számolj be mindenképp :)
Vanda (28) Győr. Lakás Győr belvárosában, új építésű társasházban. Fürdő, kéró teljesen korrekt.
Kicsit furcsa a szolgáltatás, mivel szexre nincs lehetőség, hanem kizárólag "erotikus masszázsra", ami nem is rossz.
A korrektség kedvéért meg kell említeni, hogy ezt a telefonban el is mondja.
A látvány gyönyörű, karbantartott szép test, formás, eredeti cicik, kerek popsi.
Negatívumok: kicsit drága, 30 perc helyett a tiszta masszázsidő 18 perc. A végén ún. kézi levezetés van (ami az általa végzett bohócpolírozást jelenti),
A tisztelt vendéget rendesen sietteti, látszik rajta, hogy minél előbb túl akar lenni a vendégen, húzzál már el, mert én olyan felsőbbrendű vagyok arccal...
Tipikus beképzelt csajszi, aki azt hiszi, hogy nála jobb nő nem létezik a földkerekségen. Igaz, hogy csinos, de azért arcra vannak 100x helyesebbek is. No és az idő múlása azért rajta is látszik... Fejre van kb. 40 éves (a sok szempillafestéktől a szemgolyója nem is látszik...). Ha valaki kizárólag egy jó (nem túl erős), vizuálisan kellemes masszázsra vágyik odaadás és a kedvesség legcsekélyebb jele nélkül a végén farok kiveréssel, annak egyszer ajánlható. Semmi több...
Izabell (38) Erősen kerülendő!!! A képei köszönő viszonyban sincsenek a valósággal... Döbbenetes látvány fogadott, gyorsan le is léptem...
Nassima (35) Székesfehérvár. Emlékeim szerint nagyon vidám lány. Az arca rendkívül helyes, ahogy általában a ducibb lányoknak. Van rajta tetkó, de a bőre szép, de ami a legfontosabb, hogy közvetlen, és gyönyörű (tényleg) puncija van. Abszolút nincs szétlőve, csupasz és helyes kis ajkai vannak. Aki szereti a kicsit fogósabb hölgyeket, annak bátran ajánlható.
Nincs mit. Elvileg ez lenne a célja a fórumnak: hasznos info mindenkinek valós tapasztalatok alapján. Aki megérdemli, az kapjon jó kritikát, aki pedig nem, az pedig ne verhesse át a klienseket. Sajnos sokan csak mocskolódni tudnak, de tapasztalatokkal nem segítenek...
Grófom, ott a pont!! XD Olvastalak.
Gondoltam h erre már nem reagálsz....
Na a Böbéről még soha senki sem írt olyan véleményt, hogy pl. nekem akár csak eszembe is jutott volna a lehetősége egy látogatásnak, pedig már sokszor volt téma, úgyhogy ez nem lutri. Biztos még mások is vannak úgy vele, hogy 'mindenki hülye, csak én vagyok normális', aztán jön a pofon. De mégis folyamatosan hírdet és jelen van...
Lehet olyan, akinek ez jön be. Minél nehezebb falat, annál jobban esik.
Köszi Roli!!!
Sajnos nem sok ilyen használható infó kerül fel ide.